Еуфория Сезон 2

• 3 831
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
Аз си мислех, че историята ѝ втори сезон ще се върти около това

# 31
Не може да дъвчат едно и също, този storyline приключи по подходящ начин, нямаше нужда да се задълбава повече. Еуфория по-скоро е фокусирана върху емоционалното/ментално състояние на персонажите, а не толкова върху действието. Интригата между Нейт и Джулс държи публиката в напрежение, особено когато Сам ни допусне в обърканото съзнание на Нейт, но това е всичко. Щом ви се вижда толкова интересно, вие как си представяте тази връзка? Grinning

# 32
Този сезон изобщо не става, от седем епизода до момента само 2-3 бяха наистина съществени, останалото е разтягане на локуми. И до колкото разбирам, трети сезон ще излезе чак през 2024. Сигурно всички неизяснени сюжетни линии ще ги оставят като "cliffhanger" за следващия сезон.
Тази голяма пауза между двата сезона също оказа влияние. Нейт например няма нищо общо с първи сезон.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 15:03 от VermiIion

# 33
Финалът ме разочарова. Надявах се да подхванат друга посока, а те направиха продължение на предишния епизод. Каква беше тази глупост с Аш?! Как може хлапе да държи оръжие изобщо, а той пушки има, та зарежда, та стреля... 🙄Боже, боже!
За Кал... разбрахме къде е, сякаш не беше в имота си, а в някаква дупка, долно свърталище, обграден от разврат и неморалност... Съответно му се полага такъв край. Мисля, че и това е края за този персонаж в сериала. Ей това се казва да о*ерат всичко. Не ги знам какво ще измислят за следващия сезон, но този герой можеха толкова да го разгърнат, защото не всеки случай на едно ранимо момче се превръща в такъв изрод. Явно толкова им е стигнало въображението.
Друго не ми се открои, което говори много за епизода.

# 34

За Кал... разбрахме къде е, сякаш не беше в имота си, а в някаква дупка, долно свърталище, обграден от разврат и неморалност... Съответно му се полага такъв край.
Това беше сградата на семейният им бизнес.

# 35
И аз съм разочарована, толкова пропилян потенциал. Последните два епизода бяха pointless, така и не разбрах каква беше целта на по-голямата част от пиесата (напр. сцената от карнавала с Мади и Каси, след това Каси върху кончето Grinning). Лекси успя да унижи Каси на много нива, без да прояви никаква емпатия, особено след като знаем през какво преминава и в двата сезона (slut-shaming, аборт, токсични връзки и т.н.). Майка им пък се държи неадекватно през цялото време.. like, wtf?! Нейт издаде баща си в полицията, за да му отмъсти, а преди 2 епизода беше загрижен за семейния безнес? А за какво въобще даде записа на Джулс, да й припомни травмата от онази нощ или?
Но ако изключа това, радвам се, че Ру избра себе си Heart

# 36
Не мога да й съчувствам на Каси, във втори сезон през какво минава освен през това, което сама си е направила? Мъчно ми е единствено за Мади. И за Аш.
В крайна сметка Елиът го сложиха единствено, за да раздели Ру и Джуулс? Не знам, на Сам Левинсън сериозно му куцат нещата този сезон. Много разочароващ финал.

# 37
Е че през какво толкова минава Каси втори сезон, наистина голяма тъпотия, че се забърка с Нейт, не знам какво си мислеше изобщо, но да не забравяме, че това са деца на 17 години, не мислят много трезво. Но не е голяма драма, поовика я нейната приятелка, ще го преживее. Виж, това с аборта първи сезон си беше по-страшно, историите с баща и, това, че майка й е алкохоличка.. но това пак не се отнася конкретно за сезон 2. Сезон 2 само плаче за тоя инфантилен Нейт, дето им се чудя какво само припадат по него..

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 19:38 от moonriver

# 38

За Кал... разбрахме къде е, сякаш не беше в имота си, а в някаква дупка, долно свърталище, обграден от разврат и неморалност... Съответно му се полага такъв край.
Това беше сградата на семейният им бизнес.
Именно, но май го написах неразбираемо. Ясно е, че е негов имот, но не е показано като хубаво място, а като свърталище на хора от най-долните нива.

# 39
И аз да се включа в темата, ако може Simple Smile
Много съм разочарована от този сезон. Изобщо нямаше усещането на първия. Много объркан, нелогични сюжетни линии. Сценария изобщо не вървеше. Според мен много си личи това, че са изрязали сцени на Барби.
Харесаха ми обаче развръзката с Кал. Много ми хареса и епизода, когато Ру бягаше. Много добре Зендая го изигра, допадна ми начина по който бяха снимани сцените, когато бяга.

# 40
До колкото знам им отнема цял месец, за да снимат този епизод. Зендая наистина е изключително талантлива и голяма част от интереса към сериала се дължи именно на нея.

Общи условия

Активация на акаунт