NESCAFE DOLCE GUSTO 8

• 48 810
  • 759
  •   2
Отговори
# 135
На мен в офис 1 ми ги дава на редовна цена.

# 136
Aз поръчах от офис 1. Големите са по 13.99, а над 60лв. е с безплатна доставка. Поръчах 7, да има Smiley Smiley
Утре ще си пробвам късмета за БД над 60, щом минава номерът.

Мистик, тъй е, ама по-евтини няма да стават. Виж я само, не ти ли намига Wink

До 28.02. са на промо големите кутии, да.

Тете, големите кутии по 30 бройки, не по 16.

# 137
На мен в офис 1 ми ги дава на редовна цена.
Виж на началната страница банера с промоции, като видиш кафе - цъкаш там. Не всички видове са на промоция, май.

# 138
Благодаря ви...видях.

# 139
Над 60лв БД е до днес.

# 140
Наскоро аз също си купих такава машина. Най-добре похарчените 45 евро. Simple Smile Оттогава в къщи изпробвахме доста видове, някои харесахме повече, други по-малко, но няма такива, които да не повторим. Синът ми и дъщерята много харесват кокосовото и бадемовото на Долче густо, а на мен най-любимо ми стана Cafe au lait. Миналата седмица намерих даже и безкофеиновият му вариант е вече съвсем не ми се опитват други вкусове.

# 141
Хм, кое е това кокосово и бадемово? Сякаш не съм попадала на такова. Вероятно чужбинско ? Или...

# 142
Да, в чужбина съм, но сигурно ги има и в България.

# 143
Ако ги има, ще е онлайн, по веригите е обичайният скучен асортимент. Сега чакам Фантастико да качат новата брошура, ама да не ги припирам, едва понеделник е Joy

Тете, купи си декалциращи таблетки от любимия гастроном, да си имаш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 144
Няма при нас, дори на сайта на Долче густото не ги видях.
При нас е умряла работа, внасят само най-масовите и вървежните, онлайн са изчерпани масово шоколадите например, не навсякъде ги има, офлайн пък хептен. Аз затова поръчах онлайн нескуика, че при мен е неоткриваем..такава екзотика.  Явно не върви и не зареждат...при нас поне де...

Кои таблетки...дай фотка. За кафемашините ли които са за почистване-те по 4 бройчици ли бяха вътре. Вземала съм веднАж...

# 145
По осем са и седяха намалени сума време. Може още да са на тая цена, не съм гледала.

# 146
Да, тези са..вземала съм.

Що не ми взе когИ бяха на промоция, каква си ми приЕтелка такава...

# 147
Ти още не беше купила тъжния лебед, отде да знам, че ще ти трябват. Аз грозницата с цедката никога не съм я декалцирала. Само й чистя дупките на ръкохватката с клечка за уши Joy

Кат идеш на пазар провери, сигурно още си седят. Щом са наредени в средата при дрехите, вероятно са си в постоянна разпродажба.

# 148
Не мисля да му бъркам по дупките на пилето Joy

Държа го на работа още, лигавя се тук с капсулки и кафенце. Чудя се вкъщи ли да я местя - там само уикендите ще мога ди си играя с нея, през седмицата пия една ръчка сутрин и отлитам, а вечер е късно, чадо, за...кафе....
Раздвоена съм, един вид...относно местостоенето на кокошката Satisfied

За Кортрадото ми намекна, че било с нес кафе. Това лошо ли е...и кое е без тогава?

# 149
Не на пилето, на другата с ръкохватката. Лебедът ще почне да ти святка, като му дойде времето.

На мен кортадото ми сладни и затова го ползвам лятото, със студено мляко, лед и карамелен сироп.

А за еспресото - капсули за нашите машини предлагат и Лаваца, Коста, Спетема, Старбъкс, собствените марки на Лидл и Кауфланд и други разни. Аз пробвам наред, докато ми писне, но най обичам Лавацата. На Лидл и К. още не съм ги опитала, все не стигам до тях в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт