NESCAFE DOLCE GUSTO 8

• 48 813
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Моят лебед е от простите, отгоре няма лампички. Къде да очаквам да ми светне, когато дойде време за почистване?

# 151
Бутонът долу ще светне в оранжево. А може да се декалцира и регулярно на няколко месеца, ама на мен не ми се занимава и я чакам да си поиска.

# 152
Много благодаря. Flowers Hibiscus Няма да чакам значи и аз да ми светне бутона, а на 2-3 месеца профилактично ще я почиствам.

# 153
  • София
На мен кортадото ми сладни и затова го ползвам лятото, със студено мляко, лед и карамелен сироп.
И аз използвам сиропи на Монин. Карамелът на Старбъкс даже с Монин не можах да го преглътна.

Все забравям на погледна в Лидл за таблетките. Но имам скъп препарат от Технополис Simple Smile

precious*, няма да пропуснеш. На мен бутонът за включване започва да ми свети в оранжево.
Най-лесно се почиства с вода и лимонтозу.

# 154
Моите не са на Монин, някакви лидлски са. И карамелен сос от Фантастико. Става бъркоч, ама лятото върви ⛱️🌴🌞

# 155
  • София
Моите не са на Монин, някакви лидлски са. И карамелен сос от Фантастико. Става бъркоч, ама лятото върви ⛱️🌴🌞
Пробвай Монин, Карамел и Крем Брюле.
За млечните напитки са супер. На мен почти всички млечни на Долчето са ми блудкави, защото не харесвам мляко.
Дъщеря ми пък много харесва капучиното. Различни вкусове сме.

# 156
Аз не харесвам сухото мляко от капсулите и затова си ги правя с обикновено, без да го подгрявам. Като е студено млякото не ми мирише Joy
Затова и заредих три кутии от онова безлактозното, дето беше на промо.

# 157
Не е до това дали има мляко и дали обичаш мляко. Аз нямам проблем да пия мляко, харесвам го.
 Истинското мляко е друга бира, но това е разредка, за това е блудкаво.

# 158
Сега ще ме карате да търся и безлактозно. Joy Обаче, къде ще ги слагам вече, не знам. С кутиите заемат много място, а в чекмеджето за капсули се събират само 36.

# 159
  • София
Сега ще ме карате да търся и безлактозно. Joy Обаче, къде ще ги слагам вече, не знам. С кутиите заемат много място, а в чекмеджето за капсули се събират само 36.
Аз имам стойка, права, и тя е за 36.
Я дай някакъв линк за това чекмедже.

# 160
precious*, от Лидл взех безлактозното. При вас сигурно има още по-голям избор. Кутиите ги ръгам по всички възможни шкафове, и в един куфар съм набутала шест Лаваци. Не смея да ги почвам, щот не знам кога пак ще ги пуснат Satisfied

Тете, нямам проблем с млякото, а с миризмата му. Като е топло ми мирише гадно, а това, дето условно го водят "мляко" в капсулите - още повече. Затова и не си правя капучино на другата машина, щото като го разпеня и ми иде да си сложа противогаза. Иначе не ми е блудкаво. Ела до София да ти дам капсулите с млякото, ще си туряш двойна доза Joy

# 161
  • На изток от Ада
Няма кокосово и бадемово на капсули.

# 162
  • Стара Загора
В различните версии на сайта на Dolce Gusto има доста голямо разнообразие. Все се каня да поръчам от немското и все забравям. Grinning

# 163
https://www.amazon.co.uk/Stacking-Capsule-Storage-Stainless-Vibr … 9096942&psc=1

Моето е такова. Сложила съм си машината отгоре и бурканите за празните капсули и десертчетата. Пише, че издържа до 10 кг. Много е удобно, но събира само 36 капсули. Освен да си купя и една стойка за още 36 и да я чучна и нея отгоре. Simple Smile

Скрит текст:

Няма кокосово и бадемово на капсули.
Какво значи "няма кокосово и бадемово на капсули"? Thinking
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 14:42 от precious*

# 164
  • София
Излъгала съм. Преко сили - 32 капсули
Такава е моята - https://www.emag.bg/stojka-za-kapsuli-xavax-rondello-za-dolce-gu … 074/pd/DZT48YBBM/
Тази я дават за 40 - https://www.emag.bg/stojka-xavax-torre-za-nespresso-kafe-40-kaps … 079/pd/D8HZ78BBM/

Хареса ми идеята за чекмеджето и ще си поръчам. Благодаря.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 03:09 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт