Хламидия - тема 5

• 22 379
  • 316
  •   1
Отговори
# 270
Няма кръвен за другите. Няма значение за пробата, не се повлиява от храна. Важно е да се направят и трите видя антитела за по-точно разчитане.

# 271
Уреа и микоплазма със сигурност нямате, щом не са излезли на теста ви, спокойно.

# 272
Много благодаря.
Ще пусна кръвен.
Heart Eyes

# 273
Здравейте извинявам се,че давам отговор тук ,но не знам къде да попитам.Аз съм момиче на 19 години и от 1 година страдам от хламидия трахоматис ,която ми причини артрит.Вмомента  в който започна да лекувам хламидия артрита ми изчезва от нищото.Сега имам нужда от помощ от жени,които са успели да се излекуват от хламидия и по какъв начин.Изпих какви ли не антибиотици и нищо не помага.Моля Ви помогнете ми по някакъв начин за да се избавя от тази гняс .Приемам мнения и за лекар от гр.Пловдив съм .Моля от сърце за помощ.

# 274
На мен за хламидия лечение ми изписа д-р Милчева от Щерев! Успех!

# 275

Здравейте, понеже чакам и други изследвания да станат за да ги пратя на гинеколога, може ли да ми обясните резултатите, дали да си пусна още един път Frowning1

# 276
  • София
Скрит текст:

Здравейте, понеже чакам и други изследвания да станат за да ги пратя на гинеколога, може ли да ми обясните резултатите, дали да си пусна още един път Frowning1
Здравей!
Провеждана ли е терапия?!

Иг. Г е в сивата зона и според мен, няма хламидиална инфекция.
Могат да се повторят след 5-6 месеца напр.

# 277
Имало ли е съмнителен контакт наскоро, заради който да е направено изследването? И аз мисля, че ще трябва да се повтори след известно време да се види накъде отиват антителата.

# 278
Не е имало терапия. С постоянен партньор съм от 5 години. Пуснаха изследването заради течност в малкия таз, пуснати са уреаплазма и микоплазма, но не са готови още
Имало ли е съмнителен контакт наскоро, заради който да е направено изследването? И аз мисля, че ще трябва да се повтори след известно време да се види накъде отиват антителата.

# 279
Не е имало терапия. С постоянен партньор съм от 5 години. Пуснаха изследването заради течност в малкия таз, пуснати са уреаплазма и микоплазма, но не са готови още
тази течност на ехограф ли се видя или е правено друго изследване?

# 280
с вагинален ехограф, и мисля че не е от спукана киста понеже 7-8месеца друг лекар установи малко течност, предполагам че ако е от киста би трябвало да се е разнесла досега, тогава каза че е малко и я неглижира и сега ме е яд че още тогава не и обърнах внимание

# 281
Здравейте,

Току що ми излязоха средните резултати преди планиран старт на инвитро процедура:

От години съм с един и същи партньор, през това време съм се тествала за хламидия (по препоръка на лекарката ми преди да започнем опитите за бебе), негативен беше резултатът.  Уреаплазма пусках преди около два месеца, беше отрицателна, преди това не съм я тествала. Не ми го побира умът как може да излязат тези резултати позитивни, изневяра със сигурност няма, а и двамата преди това сме били с много малко партньори.

Денят преди изследването бяха на спа хотел със съответно топли минерални басейни и сауни, но това са все пак полово предавани болести, а пробата е цервикален секрет. Няма как това да е оказало някакво влияние, нали?! Утре веднага ще отида не лекар да ми предпишат (или и на двамата, де) терапия. Също се чудя дали стимулация и пункция въобще са възможни при това положение.

# 282
Пусни си кръвни за хламидията, но щом е излязла в цервикален значи е нова инфекция. Специално хламидията няма как да я хванеш от басейн, много бързо умира извън тялото и затова няма антибиограми.

# 283
Пуснах кръвни, ще излязат днес, но аз си започнах и антибиотика. Няма какво да го бавин, два позитивни резултата са все пак, дори да излезе негативен или граничен, сигурно нещо има.

# 284
Да, спазвайте си часовете на прием, и вие, и мъжът ви, и поне 3 седмици след края на антибиотика за контрола - и за хламидията, и за уреаплазмата.
Иначе е станало някаква епидемия направо, особено от уреаплазма, постоянно разбирам за положителни резултати и то точно при дълги моногамни връзки. И при мен уреаплазмата се появи след спа, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт