Пъзели - 36

• 25 252
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
Да и аз много го харесвам този пъзел.Дано запазят това което е намалено в момента и допълнително да намалят ненамалените  в момента.Един вид да стане намаление с натрупване
Мечтая си просто,ще видим утре 🧐

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 20:30 от Зори

# 481
R_dew, а нв го поръчваш сега, защото ще имаш доставка ли?

# 482
  • София
Уф, и аз имам два яко намалени до днес, които не знам на каква цена ще са утре. Ама от седмица насам хич няма кога да ровя в Озон, та оставих всичко на съдбата.
Отивам сега да разгледам пъзелите загадки... без Равенбургер Grinning

За една бройка да ни карантинират и веднага пак мисълта ми беше - Озон дали правят безконтактни доставки, не мога пропусна намалението Joy
Убиваш ме, честно... споделен страх имаме значи. И аз съм и мислила какво ще правя ако пипна тая гад и съм под карантина без пъзели Grinning Но няма - поръчвам с куриерка фирма (то при мен само така може), плащам онлайн и казвам на Емо да остави пратката пред вратата на двора Grinning

# 483
  • Срещу планината:)
R_dew, а нв го поръчваш сега, защото ще имаш доставка ли?

И това, някак не исках да поръчвам само един. Чакам и един за подарък и прецених, че ще рискувам и ще чакам 29.
Плюс още някой от любими.

# 484
  • София, България
Мисля че вече има линк активен в гугъл като се напише озон световен ден на пъзела.

# 485
  • София
плащам онлайн и казвам на Емо да остави пратката пред вратата на двора Grinning
А Емо как ще яде мъфини Laughing  От пъзелите - загадки аз нямам голям избор - Равенсбургер отпада, Джъмбо имат доста, но са с едни човечета дребосъци - не са за мен, остават два на Шмид. Но силно се съмнявам, че ще ги намалят.
Тичам да видя линка Laughing

# 486
  • гр. София
На пъзела споделен от R_Dew пише Голямото разчистване и отдолу  Световен ден на пъзела.

R_Dew взимай го, намалението ще бъде 29 процента, а сега е над 40 Simple Smile

# 487
  • София, България
Ако е вярно това, което се вижда, общо взето пълна скръб.

# 488
  • София
Започнаха да качват намаленията, Мона Лиза беше права - засега виждам Black Sea, Falcon, Heye, Springbok в  Любими, намалени с 29% Simple Smile И още се виждат и онези с по 40%, май ще пробвам да поръчам тази вечер.

Допълвам: успях да поръчам един, който беше намален до дне и три, които са намалени от днес.
Ето я поръчката, която иде (за подарък ми пращат Вазов, ама ще отлети за Сливен, заедно с  предишния, да ги ползват мама и татко за помощни материали в часовете си)

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 21:03 от ToniShu

# 489
Оф, че стеее, всичко ми е намалено. Хем хубаво, хем ще се налага да избирам.
Като чух, че са ги пуснали хукнах към компютъра да проверя…само дето екрана на компютъра е кастнат на телевизора и всичко се вижда на голям екран, няма скрито покрито. Сложих два в количката и ме досрамя и оставих за после…това трябва да си остане само между мен и озон 😂

# 490
Като видях колко нови отговора има в темата, бях сигурна, че има нови намаления🤪 И почнах да пълня количката, а после като видях сумата - да изпразвам...

# 491
# 492
  • София
Eleyn, Студиото на артиста наредих. Просто съм загубила тренинг. С първия и на мен ми беше трудно, но после като им схванах смисъла ми бяха по-лесни следващите. Но сега от мнооого време не бях редила и ми идва сложно.
Твоя пазиш ли го? Не съм го редила и си мислех да търся размяна за него.

Пазя го, да. Давам го за редене, но после ми се иска да си го взема обратно. Ако искаш пиши на лични да се разберем за него Simple Smile

Иванита, за съжаление смятам да си пазя този Шмид. Смятам скоро обаче да прегледам пъзелите си и да направя чистка. Така че ще обявя тук кое ще си търси нов дом Simple Smile

# 493
  • Варна
Мамка му. Последния ми английски пъзел има липсваща част. Сега ще го намеря тоя продавач и ще му оставя унищожително ревю. Това не беше споменато, много внимателно чета описанията на пъзелите, за които наддавам.

Имам доста намалени в Любими. Сега сядам и започвам да отсявам.

# 494
  • София, България
Тони, имай ме предвид за AC/DC-то ако решиш да го продаваш по някое време.

Highspeed, искай си парите.

Общи условия

Активация на акаунт