Пъзели - 36

• 25 235
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Ще видим. Пък и не ми пука дали ще платя доставка. Те са немска фирма, ще го пусна до сестра ми в Германия.

# 526
Ghibli, неее, аз из инстаграм ги открих както казах. Видях ги сега, хубави са, ще чакам Simple Smile

HighSpeed, няма да стане с парчето май, те сменят матриците често и не могат да ти го намерят точно по твоята Confused

# 527
  • София

С баткото го редихме, приятен е заради картинката, лесно се разделя, цветовете са много хубави, но от качеството не съм много доволна, лъскав, частите на места са криви, разлепени. За тези пари бих взела друго, сто пъти повече препоръчвам на Шмит Цветовете на дъгата.

# 528
  • София, България
Happy eyes, много ти благодаря!

# 529
  • Срещу планината:)
След снощното фиаско с поръчките 😂сега всичко мина успешно. Съпорта се отзова мигновено.
Малко преди това завърших този Фалкон
Cottage in the wood, 1000 части.
За всички любители на редене на небе и клони 😂това беше първия път когато почнах от там, то другото беше само зелено. И наистина беше яко.
Макар, че е като маслено платно се редеше доста бързо.
Е имах и гаф с долния ляв ъгъл, който вечерта бях убеден, че съм го наредила правилно, но сутринта на дневна светлина трябваше малко да го пренарждам.

# 530
  • София, България
Искам да споделя, че малко са се изложили Фалкон с пъзела, който редя в момента, този с преждите. Парчетата влизат на повече от едно места, което ме учуди безкрайно.
Може и аз нещо да съм по-критична, защото видях, че Мери Попинс е казала, че й е харесал много като качество Блубърд-а с окачените дрехи, а аз имах доста забележки.

# 531
Редя си аз

И чакам днес 2 пъзела, а в понеделник още 3 за мен и 2 за детето:) И надявам се скоро да не пускам поръчки повече.

# 532
О, Hot SummeR, виждам нещо познато и красиво. Приятно редене! 🙂

R_Dew, тази картина е чудесна и на мен също ми предстои някой ден.

HighSpeed, пъзелът е страхотен дори и така. Дано все пак ти помогнат от Равенсбургер, а сега се сетих и че има една-две фирми (чуждестранни, разбира се), които изготвят замени на липсващи парчета по индивидуална поръчка.

Happy eyes, като ги гледам тези коне, май са  предизвикателство за редене, но си струват, много са красиви.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 10:47 от Ghibli

# 533
R_Dew, този пъзел го започнах преди няколко месеца, но ми се видя много труден и го прибрах за друг път да опитам.
Браво, че си се справила бързо и успешно!
Мона Лиза, толкова го харесах този с дрехите, че реших да си го запазя. Аз не съм от най-бързият и умели пъзел маниаци, но този не ме затрудни.

# 534
Искам да споделя, че малко са се изложили Фалкон с пъзела, който редя в момента, този с преждите. Парчетата влизат на повече от едно места, което ме учуди безкрайно.

Понеже нямах досег с марката до сега и аз забелязах ,че на доста места влизат, после доста внимавах как ги вадя, че понякога излизаха доста трудно.

R_Dew, този пъзел го започнах преди няколко месеца, но ми се видя много труден и го прибрах за друг път да опитам.

Стига да е на дневна светлина няма да имаш проблеми . Ето спойлер Laughing
Скрит текст:

# 535

Стига да е на дневна светлина няма да имаш проблеми . Ето спойлер Laughing
Скрит текст:

Аз започнах отдолу с тъмните цветове и може би там ми е грешката

# 536
  • гр. София
Направих аз поръчката, кралят на джунглата Шмид, Японския стил на Pomegranate-не съм взимала до сега на марката и един вълк от 500ч на Castorland, както и три минита на black sea - със животните - лъвът, царството и
и като трети мини от 54ч. Обесването на Васил Левски. Посочих офиса им в Студентски град, не ми се занимава с куриери. Ще отида, ще разгледам Simple Smile То цяла екскурзия ще бъде Joy

# 537
Направих аз поръчката, кралят на джунглата Шмид, Японския стил на Pomegranate-не съм взимала до сега на марката и един вълк от 500ч на Castorland, както и три минита на black sea - със животните - лъвът, царството и
и като трети мини от 54ч. Обесването на Васил Левски. Посочих офиса им в Студентски град, не ми се занимава с куриери. Ще отида, ще разгледам Simple Smile То цяла екскурзия ще бъде Joy

Ще кажеш  после дали е царството на пъзелите там Simple Smile

Моята поръчка е в статус Подготовка за спедиция. В коментара оставих уточнение, че адреса е само за делнични дни. Силно се надявам  да са го видели и да не вземат да се обадят утре, че пратката е на адрес. Smile

# 538
R_Dеw, всичките ми поръчки досега са били за делничен ден и никога не е имало гаф. Виж само дали в поръчката ти е изписано, че е за делничен ден.

# 539
  • София
А моята още виси на Успешно електронно плащане Sad

Общи условия

Активация на акаунт