Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 51 604
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 600
Aфродита, съжалявам за цитата, виждам, че някой вече го е редактирал вместо мен.
Само да кажа, това не са моите нокти  Simple Smile 
Не разбрах, защо е проблем да купиш сладкиш за 4.50 евро - защото може да е по-евтин,  или защото е угаждане, а някой някъде в момента страда?

Иначе по така цитирания признак телефони съм пълен карък. От Хуавей с голямата реклама, който след първата си година почна да прави проблеми и на 23 месеца умря, до Самсунг на 28 месеца с повредени цветове на екрана, което било типично за самсунгите. Ей това са залудо дадени пари, защото като се замисля, вероятно един айфон щеше да е на общата им цена и да преживее 4 години, без да ми прави дефекти под път и над път.

# 601
Не разбрах, защо е проблем да купиш сладкиш за 4.50 евро - защото може да е по-евтин,  или защото е угаждане, а някой някъде в момента страда?

Какъв сладкиш за 4,50 евро?

# 602
Не разбрах, защо е проблем да купиш сладкиш за 4.50 евро - защото може да е по-евтин,  или защото е угаждане, а някой някъде в момента страда?

Какъв сладкиш за 4,50 евро?

разделих 40-те евро на 9 макарона...

# 603
Ааа добре. Ама те са с диаметър два см и се продават в кутия по девет.

# 604
Гел лак и Шилак, плюс педикюр на всеки четири седмици средно.
Слагаш първо гел лак и после Шилак?
Нищо не слагам аз, а маникюристката. Основа гел или прахообразна дип тип и след това Шилак,

# 605
Ааа добре. Ама те са с диаметър два см и се продават в кутия по девет.
Заради теб, днес отидох и си купих един огромен макарон Simple Smile.

# 606
Ми не съм от тия жени, Бориса. Понеже темата е за разходи и по-напред се коментираше кой колко дава месечно за красота, дрехи и тн... Имам познати, които винаги са с последния айфон, а работят за много малко пари. Аз не съм последовател на този начин на живот, да харчиш повече, отколкото имаш. Въобще не залагам на тая максима, нито имам спонсор, нито съм легнала на родителите ми, мъжа ми и тн.
Не очаквах моята коса толкова да фрустрира темата Grinning
Никъде не съм коментирала, че става въпрос за вас... Но коментирам това ЧЕ ТАКИВА ХОРА ИМА! И всеки го знае от личен опит, наблюдения. Не съм сигурна, че,, фрустрация,, е термин който описва реакциите на хората тук.. Вие сама се чуствате длъжна да се оправдавате сякаш някой ви сочи??? Няма такова нещо.Дори и да ви бях опоменала в коментара си, бъдете сигурна, че нямаше да ви лепя етикети, тъй като не ви познавам.

# 607
Е, чак пък да се оправдавам.. все пак сама съм влязла да го напиша. Някой беше попитал какво е включвала процедурата и затова отговорих.

Че има жени, като споменатите, има.. факт.

# 608
  • Пловдив
Ми не съм от тия жени, Бориса. Понеже темата е за разходи и по-напред се коментираше кой колко дава месечно за красота, дрехи и тн... Имам познати, които винаги са с последния айфон, а работят за много малко пари. Аз не съм последовател на този начин на живот, да харчиш повече, отколкото имаш. Въобще не залагам на тая максима, нито имам спонсор, нито съм легнала на родителите ми, мъжа ми и тн.
Не очаквах моята коса толкова да фрустрира темата Grinning
Никъде не съм коментирала, че става въпрос за вас... Но коментирам това ЧЕ ТАКИВА ХОРА ИМА! И всеки го знае от личен опит, наблюдения. Не съм сигурна, че,, фрустрация,, е термин който описва реакциите на хората тук.. Вие сама се чуствате длъжна да се оправдавате сякаш някой ви сочи??? Няма такова нещо.Дори и да ви бях опоменала в коментара си, бъдете сигурна, че нямаше да ви лепя етикети, тъй като не ви познавам.
Тяхно право е. Докато не ми искат на мен пари - нямам проблем. Мисля, че всички познаваме подобни хора. Въпрос на приоритети.

# 609
Много рядко купувам излишни неща Simple Smile

# 610
  • Great Britain
Браво! Как успяваш?

# 611
Ходя на фризьор 2-3 пъти годишно. На маникюр всели месец. Не е харчене залудо на пари.

Утре ми е първото ходене от миналия март. Ще видим новите цени.
Отчет: цените са бомбастични. За двете с щефката подстригване, кичури за мен и лек балеаж за нея -420$ с башкиша. Другият март пак Wink

# 612
Браво! Как успяваш?

Може като мен ковида да я е отказал 😄 аз тогава спрях. При мен основните излишни неща са дрехи, чанти, обувки, които нямам къде вече да прибирам, а последните две години нямах много и къде да ги нося 😄

# 613
  • пустинята Гоби
Темата се превърна в ценоразпис на фризьорски салони. Изяснихме, че парите са фризьор за много народ са необходимост. Отчетността кой колко пари е оставил е безсмислена.

# 614
Предвид ситуацията на две държави от нас, този месец ще се сдържа да си купя нещо излишно - примерно гримове, парфюм или дрехи от които нямам нужда. Не се знае дали утре парите няма да ми трябват за ток, храна или транспорт.

Общи условия

Активация на акаунт