Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя лазаня в уред и за колко време?
Как се приготвят замразени банички в тостер?
Каква хартия за печене може да се използва в Airfryer и как се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя лазаня в уред и за колко време?
-
Как се приготвят замразени банички в тостер?
-
Каква хартия за печене може да се използва в Airfryer и как се използва?
В Airfrayer може да се използва обикновена хартия за печене, като е важно да се надупчи, за да спре конвекцията на въздух от долната страна. Също така могат да се използват всякакви съдове за фурна, които пасват в уреда, като е важно те да са поставени така, че да имат достъп до завихрения горещ въздух. Хартията за печене в Airfrayer се поставя върху решетката, а не на дъното. Това предотвратява изтичането на мазнина и улеснява почистването. След приключване на програмата, хартията може да бъде отстранена и уреда да бъде почистен лесно.
-
Могат ли силиконовите форми да се използват в уреда?
-
Как се приготвят тиквички в уреда за готвене?
и моята фурничка има функция дехидрататор,скоро пробвах с парче месо осолено и оваляно в подправки като за пастърма. Парчето беше голямо 300-400 гр и беше готово за около 3 часа на 65 градуса. Моята идея беше да го досушавам в хладилника, но на другия ден ми се видя достатъчно твърдо и реално нямаше нужда ,та си го хапнахме така. Не е точно като сушеното заради високата температура на която се прави, но за сандвичи се оказа страхотно,пък и за детето ми е по-спокойно ,че не е напълно сурово месо



