Гордата Аси (Asi)-Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца-Тема 226

• 52 474
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Честит празник на детето! Да запазим доброто от детето в себе си и да не се срамуваме от възрастния, който сме станали! Hug

Мурат на обложката на  InStyle.

# 676
Здравейте,момичета!

Честит ни нов месец! Nature Sunny
Честит Ден на детето!
Heart
Детето няма нужда от скъпи неща.
Дай му подкрепа, спокойна среда!
Играчки със купища губят следа.
Дари му спомени за след това!
Детското щастие движи света.
Струва куп грижи, но няма цена.
автор Биляна Дар

#ТубаБююкюстюн
От днес,1 юни, ''20 минути'' ще се присъединят към ДиК и КПА за излъчване по Dizi Channel Africa.

Скрит текст:

Снощи следях финала на 1 сезон на ''Казвам се Фара''.На края простреляха в главата комисар Мехмет/Фърат Танъш и явно излиза от сериала.Така,че спокойно може да си участва в ''ДА/МД''.Писаха,че и през юни ще се снима май и във филм.

Ето снимки на Мурат за сп.InStyle Men юни 2023 г.

https://vk.com/murayildirim?z=video-66097855_456247316%2Fb26cda3256c06a84f6

Приятен следобед!

# 677
Привет! Blush

Не знам за кой път в медиите съобщават, че през лятото започват снимките на втори сезон на "Маслиново дърво". Blush Предполагам, че това означава, че снимките наистина са вече много скоро. Седа Бакан съобщава, че през лятото ще е в Айвалък. Boat

# 678
Здравейте!

пуснато на  1 юни следобед...
Туба е добавила в инстастори #TubaBüyüküstün/с цветя се разхожда в Париж
гифчето не е мое,а на Канти Hug от др. тема за Туба...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245521%2F259582b9 … pl_wall_-63875573

Мурат за сп.InStyle Men юни 2023 г.

и интервюто за списанието на руски ез.
Скрит текст:
Мурат Йылдырым в интервью журналу "InStyle":
• Как началось ваше сотрудничество с Suvari ?

— Когда я снимался в фильме «Дыхание: Земля минус два» позвонил мой менеджер и рассказал про предложение о сотрудничестве. Затем мы отправились в Стамбул и провели там собрание с господином Адбуллахом, директором по маркетингу и стратегическому управлению Suvari.
Они рассказали нам истории. Было особенно впечатляюще услышать рассказы о росте, подъёмах и достижениях за последние годы, истории первых магазинов, которые я знал в Адане. Мы внезапно обнаружили, что обсуждаем идеи рекламного ролика. #Suvari понравилась моя идея и мы начали вместе работать над рекламным роликом.

А потом, однажды, когда я нашел пинетки Мирай в своем трейлере, вместе с эмоциями, вызванными этим моментом, у меня появились некоторые идеи для нашего ролика ко Дню Отца. Быть в творческой части нашего сотрудничества, чтобы сделать нашу ассоциацию с Süvari намного больше - сделало его приятным для меня.

• Коллекция Suvari весна-лето...какие вещи отражают ваш личный стиль?

— Мне нравится вся коллекция, но бежевый повседневный костюм и синий костюм —
среди моих фаворитов.

• Вы - известный и популярный актер не только в Турции, но и во многих других странах. Как вы справляетесь с понятием славы?

— Дело не только в актёрской игре. Я просто всегда стараюсь стать лучше.
Хочется делать добрые дела, играть лучше; жить так, как я считаю нужным. Я стараюсь найти баланс между моей работой и моей жизнью. Совокупность всего этого и делает меня тем, кто я есть.
После этого, конечно, приятно видеть любовь людей. Это одна из приятных вещей в жизни. И одна из них заключается в том, что всегда есть более великие достижения. Я счастлив там, где я нахожусь на своем пути, и мне очень любопытно, куда я попаду.

• Какие сериалы и фильмы вы смотрели в последнее время и вам понравились?

Есть сериал «Better Call Saul/ Лучше звоните Солу», который я отложил в свое время, сейчас смотрю его с удовольствием. Еще один сериал, который мне очень понравился, - « Ozark/Озарк».Я считаю его очень успешным.
Мне также понравился фильм «CODA (Child Of Deaf Adults)/ Ребенок плохих родителей.»

• Разведка, которая транслируется на Трт продолжается, в сериале вы даёте жизнь персонажу по имени Омер.
Как вы думаете, какой он - Омер?

— Омер - персонаж с высоким эмоциональным интеллектом. У него были травмы в прошлом и ему удалось их немного скрыть. Однако повторяющиеся эмоции и незавершенная, непрожитая жизнь вновь напоминают о себе; и это начинается с убийства брата, а затем появления перед ним Зехры.
Нерешенные вопросы всплывают наружу, и Омер вступает в новую борьбу.

• Какие персонажи, которых вы играли
вам ближе всего, и почему?

— думаю, что больше всего я чувствую себя ближе к Демиру из сериала «Аси» и Эджевиту из сериала «Безмолвие».
Я нахожу Демира близким мне по своим романтическим качествам.
А за мой более рациональный и искренний подход к событиям - могу сказать, что Эджевит.

• Что вас больше всего волнует в ближайшем будущем?

— Представить то, как мы разговариваем с моей дочерью.
Есть также несколько проектов, и я буду очень рад, если они смогут воплотиться в жизнь

• У вас счастливый брак с вашей женой Иман Эльбани. В чем, по вашему мнению, секрет счастливых отношений?

— Мы оба очень любим друг друга, больше, чем себя. Я никогда не лгал ей, как и она мне. У нас все очень ясно, эта близость делает нас более связанными друг с другом. Мы поддерживаем друг друга во всем. Мне нравится, когда она смеется.

•Есть ли у вас план поездки на лето, куда бы вы больше всего хотели поехать и как бы вы хотели провести там время?

— Возможно, я смогу сняться в фильме, но я буду больше отдыхать и проводить время со своей семьей. В Марокко есть традиция под названием Субух, когда рождается ребенок, они устраивают «свадьбу». Семья Иман приготовила для нас сюрприз, мы устроим культурную «свадьбу» для Мирай.

• Ваша дочь Мирай очень сладкая.
Что изменило отцовство в вас и вашей жизни?

— Психологически я уже был готов стать отцом. Сейчас я наслаждаюсь этим и благодарю Всевышнего каждый день. Я забочусь обо всём. Когда я еду со съёмочной площадки, дорога домой будто не заканчивается.

Она уже начала говорить "папа"...
Я уверен, что буду для неё хорошим отцом".

# 679
Здравейте! Blush

Според Бирсен Алтунташ Симай Барлас напуска сериала "Омер" в 21-ви епизод. Екипът на филма се сбогува с актрисата, като разряза торта в нейна чест и направи снимка с надпис "Последният кадър на Сюрея".

Понастоящем  Симай преговаря за участие в сериала "Yanık Ülke", където може да стане партньорка на Серкан Чайоглу.
Радвам се, че се насочва към нов проект нашето момиче. Много добре се представи в Омер. Много хубави отзиви има за нея. Четох интересни коментари- как е успяла да пресъздаде силно негативен образ, отрицателна героиня зад ангелско лице и привидно мил характер.
Прави впечатление например разликата в отношението към друга популярна отрицателна героиня- Пелин в Рибарчето. Аз лично спрях да го гледам, но чета отзиви. Зрителите не харесват актрисата, която играе Пелин  не заради отрицателната и роля, а заради играта и. А за Симай има само положителни отзиви. Така че- браво че предприе тази стъпка- участие в първи сезон на утвърден сериал, с различна роля, която обогатява професионалното и развитие. Ще чакам да видим какъв ще е проектът със Серкан, него го харесвам като актьор.

# 680
Добро утро,момичета!

Не забравяй да направиш няколко неща:
благодари за новия ден и новите възможности,
 усмихни се, не се ядосвай, мисли позитивно.

Онче,благодаря за инфото за Симай.Аз не гледам ''Йомер'',но ''Рибарче''-да!

Скрит текст:
Относно играта на Буче Бусе К. в ролята на Пелин е така.Аз съм я гледала и в ''Забранената ябълка'' там беше друга.Сякаш акрисата си е направила някакви корекции и лицето й излъчва едно и също във всяко появяване.Трябваше да играе до 26 еп.,но тя до края на 1 сезон все още е тук.Коментира се,че тъй като братът на Къванч - Джем Татлътуу й бил мениджър успявал да я задържи все още в сериала.Не знам колко е вярно.Може и да си го чела в някоя от темите,където се коментира.

Имаме нови снимки на Туба с дъщерите й на брега на р.Сена в Париж...от 3 юни...
Чете „Парфюмът“(Историята на един убиец) на  Патрик Зюскинд

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245524%2F0f35859f … pl_wall_-63875573

Мурат зад кадър с малка фенка

ново селфи от вчера
МурДен канят за гледане на новия епизод снощи

Мурат и Дениз вчера са отговаряли на въпроси.

https://youtu.be/MUVHRTvOjAI

Приятен ден и спорна седмица!

# 681
Привет! Blush

Още една снимка на Мурат и Дениз.

И много хубав спомен. Flowers Blossom

Още един. Blush

Flowers Blossom

# 682
Здравейте,момичета!

Tуба за Vogue Türkiye/2021 г./

от вчера...
Туба е сложила в ИГ си
ДНЕВНИ МЕЧТИ
Церемония по откриването 10.06.2023 г. - 15.07.2023 г.
репост от Айша Инан
Купих всички книги, които тя илюстрира за деца. Трите успяхме да разгледаме рисунките в детайли. Исках да споделя новината за изложбата в Анкара. Ако сте там, не го пропускайте.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245526%2F3fce1394 … pl_wall_-63875573

Скрит текст:
Выставка GÜN DÜŞLERİ | DAY DREAMS | ДНЕВНЫЕ МЕЧТЫ
Айше Инан 10.06.-15.07.2023. Открытие 10.06 в 18-00
10 июня Айше Инан встретится со зрителями в Ка с новой обширной персональной выставкой в Анкаре. Эта выставка приглашает нас в завораживающее царство детских книг, где у всех будет возможность познать самые разнообразные глубины творений Айше Инан. Наряду с оригинальными рисунками будут выставлены черновики, планы и захватывающие истории. Начался обратный отсчет для яркой и оптимистической встречи, когда мы провожаем нынешний сезон и с нетерпением встречаем лето. Не пропустите это необыкновенное событие!

📷 🆕 🔝 Nature Fire
Мурат за изданието #InStyleMen за юни 2023 г.

Приятна сряда!

# 683
Симайчето вече си почива. Grinning

Тук е с актьорите Гьокче Акйълдъз и Мехмед Айкач.

# 684
Здравейте,момичета!

Понякога да пиеш кафе с приятел е най-добрата терапия, от която имаш нужда.
Честит международен ден на приятелството - 9 юни!
Heart

От вчера...
Tубa добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Цяла сутрин те говориха на много трудни теми .. трудни неща за мислене, за чувстване ..
Човек..
понякога искам да не знам нищо и това, което знам, е само малка част от това, което се случва.. но все пак това е ден, който започва за някои от нас и свършва за други..
Добро утро на всички..
И лека вечер..
08 58
четвъртък
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245527%2Ff8262506 … pl_wall_-63875573

🆕 Мурат в реклама на Savari

https://vk.com/murayildirim?z=video-66097855_456247324%2Fe23b3d5 … pl_wall_-66097855

Скрит текст:
🆕Мурат в рекламе Savari
тот самый ролик, о котором Мурат в интервью недавно говорил🥰❤
«— однажды, когда я нашел пинетки Мирай в своем трейлере, вместе с эмоциями, вызванными этим моментом, у меня появились некоторые идеи для нашего ролика ко Дню Отца.»

Приятен ден ви желая!

# 685
Мурат в новата серия на "Организация".

И с екипа зад кадър.

# 686
Здравейте!

ТМТ в Лондон...

https://twitter.com/buyukustun_t/status/1667622673373863936?cxt= … WgICxnY3_yqQuAAAA

ТМТ на разходка...

Tубa добави репост от Pelin Ekinci Kaya в Instagram #TubaBüyüküstün
@nuranevrensit @burcualptekin @tubabustun.official
Маковете ни викат..
Това е обаждане 😍

нова на сем.Йълдъръм

https://vk.com/murayildirim?z=video-66097855_456247326%2F59c01dc … pl_wall_-66097855

Приятен следобед!

# 687
Привет Blush
"Организация" е продължен с нов сезон. Мурат и Дениз Байсал още не са подписали договори.
Както вече споделих, предпочитам нов сериал за Мурат. Blush

Доста снимки с хора от снимачния екип- вероятно са снимали последни сцени за сезона.

# 688
Здравейте,момичета!

нова от вчера...
От Instagram на Бурак Тархан -по униформата се предполага, че е готвач...
Уважаеми гости, за мен е голяма чест да Ви приема. Без филтри, вечна красота.

📷 🆕 🔝 Nature Fire Реклама

Спокоен следобед!

# 689
Нека отбележим последното участие на Симай Барлас в "Омер" в понеделник.

Справи се чудесно в пресъздаването на образа на  Сюрея.

Чакам я в нов сериал наесен. Дано се съгласи и си партнират със Серкан Чайоглу.

Ей такава борбена и добра по душа героиня искам да бъде, като Ефнан. Blush

Общи условия

Активация на акаунт