Магазини със стоки за бебета и мами - гр. Варна

• 154 722
  • 509
  •   1
Отговори
# 180
Whistling Grinningздравейти мили мами , бих искала да ви кажа че магазин ПАТИЛАНЦИ  на лятно кино тракия
Лятно Тракия е много обширно понятие Rolling Eyes

# 181
Whistling Grinningздравейти мили мами , бих искала да ви кажа че магазин ПАТИЛАНЦИ  на лятно кино тракия
Лятно Тракия е много обширно понятие Rolling Eyes

NaughtyТОЧНО ДО КАФЕ ЧАШКАТА КЪДЕТО СЕ САБИРАТ МНОГО МАМИ  ТОЧНИЯТ АДРЕС Е :ОТЕЦ ПАИСИЙ 9

# 182
NaughtyТОЧНО ДО КАФЕ ЧАШКАТА КЪДЕТО СЕ САБИРАТ МНОГО МАМИ  ТОЧНИЯТ АДРЕС Е :ОТЕЦ ПАИСИЙ 9

Добре че каза адреса ,защото и кафе чашката не я знам Laughing

# 183

Добре че каза адреса ,защото и кафе чашката не я знам Laughing
smile3521заповядай те.Работим всеки ден от 9-19.30събота до18 неделя до 14часа

# 184
Айде мадамата собственичка на Фифи и Бубу да каже, що магазина е празен.. днес са бях засилила натам
Вече окончателно се отказвам от Бг анцунзи. Вчера купих един подмамена от цената 5,40 за долница. Изпрах го точно веднъж ( то от вчера до днес колко ли пъти мога да го пера ) на 30 градуса кратка програма и резултата е
дреха не за 2годишно, а за 1 годишно дете.  #Crazy
И това без да съм го прекарала през сушилнята, не ми се мисли ако беше минал оттам сигур за новородено щеше да е  #2gunfire
Naughtyсигорно си купила на съником те имат голяма свиваемост затова са на такива цени една добра долница турска е около 10 лева ако е бг трябва да е на габрово те имат по малка свиваемост и са 8-9лв

# 185
Аз пак мога да похваля магазин Кари до х-л Черно море. Купих на Мc Kays долница, блузка, още една блузка и тениска.. Цените са повече от нормални.
В Биберона още не са зарадили добре с Wenice, нямат номерация. Още няма и обувки, разпродават стари модели и съответно нашия номер го няма ..та от там не намазахме

# 186
Аз пак мога да похваля магазин Кари до х-л Черно море. Купих на Мc Kays долница, блузка, още една блузка и тениска.. Цените са повече от нормални.
В Биберона още не са зарадили добре с Wenice, нямат номерация. Още няма и обувки, разпродават стари модели и съответно нашия номер го няма ..та от там не намазахме
Partyако не е тайна колко купи долницата

# 187
чакай сега специално за теб ще видя по бона, че вече махнах цените,
на касовия бон не мога да разбера кое е -   или12 или 13 лв

# 188
някой виждал ли е дрешки на bg.baby във Варна и къде

# 189
  • под кривата круша
Запис Simple Smile

# 190
Магазин Бебе fashion на Г.Бенковски 64 /Колхозен пазар,първия гараж/ има голямо разнообразие на хубави дрешки на добри цени.Имат магазин и на Ген.Киселов 31, непосредствено до тях се намират и магазини за памперси,храни,козметика и аксесоари, които също са добре заредени и цените  са много изгодни.  Hug

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 21:08 от slava78

# 191
И аз ще слядя темата  Embarassed

# 192
Хайде и аз да се запиша

# 193
здравейте мами ,може ли някоя от вас да ми каже къде да намеря борсата от която зареждат магазините -'елена ' във варна   със детски дрехи . ooooh! или някоя друга борса  за детски дрехи

Ако някой знае да казва бързо !!!!

Да и в Бебе има хубава стока, ама мадамата на моменти е много чапрашик

Магазини Елена имат склад.Там продават но само на едро.Намирасе на пазара до гаражите.Ако се сетя как се казва улицата ще ви пиша.

# 194
Момичета, къде да търся зимно чувалче за спане за по голям мъник /3 годишен/ - размер над 104 Simple Smile Идва зимата, а малкия много се върти и половината нощ спи отвит и му трябва такова нещо, че старото вече му е омаляло.

Общи условия

Активация на акаунт