Магазини със стоки за бебета и мами - гр. Варна

• 154 718
  • 509
  •   1
Отговори
# 165
кога сте посетили този магазин? вече има нов собственик този магазин и цените са евтини в предишния собственик бяха високи цените при нас не са ?

# 166
кога сте посетили този магазин? вече има нов собственик този магазин и цените са евтини в предишния собственик бяха високи цените при нас не са ?

ВЧЕРА!

# 167
здрaвейте!
заповядаите в новооткрития и обновен  магазин за детски дрехи  "фифи и бубу"
намира се на чаталжа 69 ,разполагаме  с дрехи от 0 до 5 години,работим с български производители, магазина работи всеки ден   Simple Smile

в момента има такива  дрешки:има комплекти анцузи,якета,суитчери има ,а след около една седмица ще има и други интересни стоки

Вече посетих този магазин -отдавна не бях виждала толкова скъпи дрехи за БЕБЕТА. Една блузка с ръкав 18-20 лв, анцунг 29-35 лв. Не е ли малко множко а?????????????/ #Crazy #Crazy

И аз ще чакам отговор Peace

# 168
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 17:42 от denny1981

# 169
denny1981 не си правете реклама във форума и не се карайте на потребителите и Ваши потенциални клиенти

Аз отново съм възхитена от Биберона, за разлика от Бебчо, където е пълна скръб
Взех подарък за кръщене от играчка на Чико, до боди и чорапчета все от Биберон
Едно е кофти там, няма място за паркиране, както по целия център
В Биберона харесах анцунг на Wenice, но нямаше нашия размер и ще чакаме за следващата седмица..

# 170
Малко офф топик...Кажете на нас новоизлюпените мамчета, колко е нормално да струват дрешките от есенно-зимния гардероб на едно 6-9 месечно бебе например newsm78. Като нищо да се прецакаме с някои скъпи неща, които ще се носят максимум няколко месеца Money

# 171
  • Варна
Майчета и аз имам голям проблем с намирането на дрехи за себе си
Много моля ако някоя знае готин магазин за по-едри мами кажете - че така не се издържа вече  #Cussing out За съжаление коремчето ми все още си стои като че ли в 5-ия месец, а и самата аз съм почти 1,80 висока и ми е голяма мъка с намирането на нещо готско за носене, а пък и в тия жеги....
Благодаря ви предварително

# 172
Gali, много зависи какво търсиш
аз специално съм се ориентирала към турски стоки и някои български фирми като Сали, преди бях фен на Вис Виталис, но успяха да ме разочароват.
Турските дрешки издържат на ежедневното пране, цветовете им са устойчиви на препаратите против петна.
Да на пръв поглед са скъпи, но жилетки, дънки, бодита и анцунзи сега ги прехвърляме на кумчето да ги носи и си ги носихме с кеф до последно
Направих грешката да взема два български анцунга привлечена от цената 12 лв, ела да видиш след второто пране копирките се избелиха, разтеглиха се и тн.. след 1м и за вкъщи ме беше срам да му ги сложа

# 173
Gali, много зависи какво търсиш
аз специално съм се ориентирала към турски стоки и някои български фирми като Сали, преди бях фен на Вис Виталис, но успяха да ме разочароват.
Турските дрешки издържат на ежедневното пране, цветовете им са устойчиви на препаратите против петна.
Да на пръв поглед са скъпи, но жилетки, дънки, бодита и анцунзи сега ги прехвърляме на кумчето да ги носи и си ги носихме с кеф до последно
Направих грешката да взема два български анцунга привлечена от цената 12 лв, ела да видиш след второто пране копирките се избелиха, разтеглиха се и тн.. след 1м и за вкъщи ме беше срам да му ги сложа

Мерси, КОТЕ  bouquet
А турските стоки на какви цени вървят долу горе?

# 174
последно оня ден купувах боди на фуар бейби и флекси - 6-9 лв
блузките бяха по 10-15 лв, комплекти по 20 + , но аз гледах неща за момченца
аз лично харесвам няколко магазина Кари и Елена (имат магазини из целия център, пазарувала съм от Кари до входа на Морската и Елена, който е до бившата рибна борса на Пискюлиев), Биберон (до Черно Море) и на Ген Киселов 31 ( гаражите на Чаталджа ) има пак един за дрехи (точно до гаража за памперси)

# 175
здравейте мами ,може ли някоя от вас да ми каже къде да намеря борсата от която зареждат магазините -'елена ' във варна   със детски дрехи . ooooh! или някоя друга борса  за детски дрехи

# 176
здравейте мами,аз съм бъдеща мама,за момента не купувам а само оглеждам.и да ви кажа на ул ген киселов19 има детски магазин "Бебе" с невероятни стоки,много неща съм си харесала от там.стоката е предимно на "Азиз бебе"и е на доста ниски цени

# 177
здравейте мами ,може ли някоя от вас да ми каже къде да намеря борсата от която зареждат магазините -'елена ' във варна   със детски дрехи . ooooh! или някоя друга борса  за детски дрехи

Ако някой знае да казва бързо !!!!

Да и в Бебе има хубава стока, ама мадамата на моменти е много чапрашик

# 178

Да и в Бебе има хубава стока, ама мадамата на моменти е много чапрашик

[/quote]Незнам,винаги като съм ходила винаги е била мила....това е мое мнение Hug

# 179
Айде мадамата собственичка на Фифи и Бубу да каже, що магазина е празен.. днес са бях засилила натам
Вече окончателно се отказвам от Бг анцунзи. Вчера купих един подмамена от цената 5,40 за долница. Изпрах го точно веднъж ( то от вчера до днес колко ли пъти мога да го пера ) на 30 градуса кратка програма и резултата е
дреха не за 2годишно, а за 1 годишно дете.  #Crazy
И това без да съм го прекарала през сушилнята, не ми се мисли ако беше минал оттам сигур за новородено щеше да е  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт