Магазини със стоки за бебета и мами - гр. Варна

• 154 716
  • 509
  •   1
Отговори
# 150
може би не е за тук но да ви попитам някъде да сте виждали стъклени шишета на chicco или nuk.Моля ви кажете ми че с количката все не ми остава време да обикалям.

стъклени шишетана Чико преди месец имаше в Штъркел и в едно от гаражчетата на Чаталджа Peace
На Нук не съм виждала.

# 151
може би не е за тук но да ви попитам някъде да сте виждали стъклени шишета на chicco или nuk.Моля ви кажете ми че с количката все не ми остава време да обикалям.

В магазин БЕБО в окръжна болница имаше стъклени шишета на НУК и на КАМЕРА

# 152
  • Варна
И аз да си задам въпроса - къде има магазини за бременни във Варна?
Миналата година съм виждала най-малко 3 - имаше един до градска болница, един до Сандор... Сега, когато ми потрябваха, от тези три стои само магазина на Рени на Бенковска(научих къде са и останалите два магазина на Рени и... толкова.).
Има ли други магазини за дами с кореми? Помогнете с актуална информация, моля!

Срещу кръглата банка има редичка от магазини, единия е MIX магазин за бременни и за мъже.Забравих как се казва, но аз от там си купувах дрехите.

магазина е АМОРЕИ  Wink

# 153
Стъклени шишета има в Депо центъра на Колхозния или сега Кооперативния пазар.

Лично на мен дрехите за бременни на Рени не ми харесват Naughty

Този срещу кръглата банка се казва Аморей и тъй като е съвсем до нас мога да кажа, че имат невероятни неща за бременни...актуални и много удобни модели.

Сега аз да питам на свой ред...къде във Варна мога да намеря столчета за кола Конкорд?

# 154
дрехи за бременни има и в овиесе в пфое-мол

# 155
  • Варна
дрехи за бременни има и в овиесе в пфое-мол
Вече няма. Peace

# 156
миналата седмица имаше  Shocked
луда работа  Thinking

# 157
  • Варна
луда работа  Thinking
Магазина е станал два пъти по малък и дрехите за бременни и бельото го няма.Даже и някой други неща също.Информацията е от преди 3 часа.

# 158

Сега аз да питам на свой ред...къде във Варна мога да намеря столчета за кола Конкорд?

Нашето столче е такова, но го купихме преди година от Бебчо на ул. "Ген. Колев" попитай там дали нямат и на склад.

# 159
луда работа  Thinking
Магазина е станал два пъти по малък и дрехите за бременни и бельото го няма.Даже и някой други неща също.Информацията е от преди 3 часа.
  Crazy направо шах  #Crazy
а детското там дали си стои  newsm78 ? - че ми казаха, че чакали есенно детско зареждане и аз точех зъбки да огледам за дрешки за малката

# 160
  • Варна
луда работа  Thinking
  Crazy направо шах  #Crazy
а детското там дали си стои  newsm78 ? - че ми казаха, че чакали есенно детско зареждане и аз точех зъбки да огледам за дрешки за малката
Детското е там.Споко.Аз заради него ходя в този магазин. Peace

# 161
здрaвейте!
заповядаите в новооткрития и обновен  магазин за детски дрехи  "фифи и бубу"
намира се на чаталжа 69 ,разполагаме  с дрехи от 0 до 5 години,работим с български производители, магазина работи всеки ден   Simple Smile

# 162
здрaвейте!
намира се на чаталжа 69 ,разполагаме  с дрехи от 0 до 5 години,работим с български производители, магазина работи всеки ден   Simple Smile

Кога започва зареждането с есенно-зимни стоки?

# 163
здрaвейте!

Кога започва зареждането с есенно-зимни стоки?

в момента има такива  дрешки:има комплекти анцузи,якета,суитчери има ,а след около една седмица ще има и други интересни стоки

# 164
здрaвейте!

в момента има такива  дрешки:има комплекти анцузи,якета,суитчери има ,а след около една седмица ще има и други интересни стоки

Вече посетих този магазин -отдавна не бях виждала толкова скъпи дрехи за БЕБЕТА. Една блузка с ръкав 18-20 лв, анцунг 29-35 лв. Не е ли малко множко а?????????????/ #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт