Магазини със стоки за бебета и мами - гр. Варна

• 154 717
  • 509
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, има 1 детски магазин на ул.Шипка 1 или 3-Best kids,интересува ме номер на телефон, не съм от Варна,а пък купих нещо което се оказа,че е малко, та искам да говоря с продавачката ако може да го сменим за по-голям номер. Ще ви бъда благодарна ако ми дадете номер, ако някой има де. Чао

# 136
Видях, че продуктите на Грако моат да се намерят в: м-н Слънце, KN market и Дани 2005

Първият магазин го знам къде е. Някой може ли да ми каже къде се намират KN market и Дани 2005?

# 137
  • Варна
Здравейте, има 1 детски магазин на ул.Шипка 1 или 3-Best kids,интересува ме номер на телефон, не съм от Варна,а пък купих нещо което се оказа,че е малко, та искам да говоря с продавачката ако може да го сменим за по-голям номер. Ще ви бъда благодарна ако ми дадете номер, ако някой има де. Чао
Счети, актуален ли е още въпроса ти?Аз работя наблизо и ще се опитам да взема номера днес , в карен случай утре. Съжалявам, че отдавна не съм влизала тук иначе отдавна да съм ти отговорила.

# 138
Здравейте! Съжалявам ако се повтарям. Прочетох темата отгоре-отгоре. Интересува ме  някой знае ли във Варна оказион за колички. Знаех за един след съда на Тракия, но днес не го намерих Sad Благодаря!

# 139
  • Варна
Здравейте! Съжалявам ако се повтарям. Прочетох темата отгоре-отгоре. Интересува ме  някой знае ли във Варна оказион за колички. Знаех за един след съда на Тракия, но днес не го намерих Sad Благодаря!
Още е там.Оказион"Саша".Намира се зад съда като слизаш надолу към пазара в дясно.

# 140
  • Варна
Здравейте! Не знам дали тук е мястото да попитам, но дано помогнете:
Наближава първият рожден ден на малкия. Ще го празнуваме с купон удома и искам да купя подходяща празнична украса освен дежурните балони, нпр. надпис "Честит рожден ден" от хартия, харесах по снимки едни клоунски цветни шапки-фунии, може и други неща.
Знаете ли къде има магазини с такива артикули?

# 141
Благодаря Жаси, явно ще трябва да гледам по-внимателно Wink

# 142
Наближава първият рожден ден на малкия. Ще го празнуваме с купон удома и искам да купя подходяща празнична украса освен дежурните балони, нпр. надпис "Честит рожден ден" от хартия, харесах по снимки едни клоунски цветни шапки-фунии, може и други неща.

Аз живея в Левски и се сещам за два в района, на ъгъла на кръстовището на Чаталджа и Ген. Колев и малко по-нагоре, посока  общ. Приморски - има банка Алианс - в уличката. И още - ку-ку магазин на бул Приморски - където е рест. Параклис. Дано съм помогнала и весело празнуване Laughing

# 143
  • Варна

Аз живея в Левски и се сещам за два в района, на ъгъла на кръстовището на Чаталджа и Ген. Колев и малко по-нагоре, посока  общ. Приморски - има банка Алианс - в уличката. И още - ку-ку магазин на бул Приморски - където е рест. Параклис. Дано съм помогнала и весело празнуване Laughing
Ооо, мерси, този до Алианц и аз съм го виждала, ама кой да помни. Още утре ще го посетя. Надписа реших да направя сама, ще се огледам за другото.

# 144
А случайно някой да знае има ли  във варна магазин на Wenice?

# 145
  • Варна
Да магазин "Сам в къщи.Единият е на Владислав до фото Луна и другият е до бившите хали Шипка.Дрехи на Венис има и в магазин"Биберон"

# 146
  • Варна
Да магазин "Сам в къщи.Единият е на Владислав до фото Луна и другият е до бившите хали Шипка.Дрехи на Венис има и в магазин"Биберон"
да добавя, че и в "Бебита" съм виждала.

# 147
И аз да си задам въпроса - къде има магазини за бременни във Варна?
Миналата година съм виждала най-малко 3 - имаше един до градска болница, един до Сандор... Сега, когато ми потрябваха, от тези три стои само магазина на Рени на Бенковска(научих къде са и останалите два магазина на Рени и... толкова.).
Има ли други магазини за дами с кореми? Помогнете с актуална информация, моля!

# 148
И аз да си задам въпроса - къде има магазини за бременни във Варна?
Миналата година съм виждала най-малко 3 - имаше един до градска болница, един до Сандор... Сега, когато ми потрябваха, от тези три стои само магазина на Рени на Бенковска(научих къде са и останалите два магазина на Рени и... толкова.).
Има ли други магазини за дами с кореми? Помогнете с актуална информация, моля!

Срещу кръглата банка има редичка от магазини, единия е MIX магазин за бременни и за мъже.Забравих как се казва, но аз от там си купувах дрехите.

# 149
може би не е за тук но да ви попитам някъде да сте виждали стъклени шишета на chicco или nuk.Моля ви кажете ми че с количката все не ми остава време да обикалям.

Общи условия

Активация на акаунт