Магазини със стоки за бебета и мами - гр. Варна

• 154 720
  • 509
  •   1
Отговори
# 270
Искам да попитам адресите на магазините от първа страница актуални ли са всички?

# 271
Здравейте!И кой магазин е изгоден и има всичко в него като за начало т.е. новородено.

# 272
Аз съм доволна от Бебе Депото на Колхозния пазар Peace

# 273
Някой можели да ми даде инфо за детска борса Хензел и Гретел,която се намира на Капитан Райчо18.Ако не някоя работеща и в Събота

# 274
  • Варна
В "Хензел и Гретел" има предимно бълг. стоки,на сравнително ниски цени.За качество не мога да кажа.Не знам дали има дрешки за новородени,обаче.В магазин "Бебчо" има всичко,цените биват,стоката е основно българска,а и обслужването го пооправиха напоследък.В първия гараж на светофара на Колх. пазар също има доста неща,днес купих от там спален чувал.На теб всъщност само дрехи ли ти трябват,или търсиш ванички,термометри,гребени и т.н.?

# 275
Ами абсолютно всичко ми трябва.А тези магазини около пазара работят ли Събота?

# 276
  • Варна
Работят и в събота,но там има само дрешки.В Депо-то има аксесоари.Аз лично напазарувах всичко от "Бебчо" на ул.Студентска.Бях съвсем неориентирана тогава,но останах доволна,макар че тук доста го оплюха този магазин.Питай,ако те интересува нещо друго.

# 277
Ами да ти кажа то много неща ме интерисуват,то тепарва ще изникват въпроси,ще питам,няма да се отарвете толкова лесно.... #Crazy

# 278
  • София
магазин "Рошко" в подлеза на "Ю.Гагарин" е много добре зареден. Аз скоро пазарих от там.

# 279
Кеде по-точно на пазара се намира-Бебе Депото ?

# 280
Бебе-депото е в ляво от светофара,като идваш от центъра.На реда са наредени гаражчета,като първото е за памперси и тем подобни.Депото е в края,предпоследното.Който и да питаш на пазара ще те упъти.

# 281
ок мерси

# 282
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
sisi870808 , АЗ да ти кажа съм най доволна и като цени и като зареденост от магазин БЕ-БО,който се намира на входа на поликниниката в окръжна болница,точно до бариерата.Там имат всичко и е доста евтино,а обслужването е страхотно много са приветливи и много услужливи.Дори имат опция да си запазиш всичко което искаш и когато родиш,чак тогава някой да отиде да плати нещата и да ги вземе.
Дано да съм ти била полезна  bouquet
Добавям ти и сайта им,ако искаш да го разгледаш и освен това забравих да напиша че предлагат всичко.
 http://www.be-bo.free.bg/

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 22:43 от geri-meri(popins)

# 283
sisi870808,на Ген Киселов има един магазин бебе с много разнообразна стока като пове4ето е на Азис бебе,аз много съм доволна от там,постоянно там намирам каквото търся,цените са доста сносни,а и отстъпки правят....
а да-и в събота работят   bouquet
дано съм ти била полезна

# 284
  • Варненско мишле
Скоро и аз зададох такъв въпрос,момичетата са много отзивчиви и веднага помагат.Ето малко инфо
http://zadecata.com/index.php?page=0_1_4_2
Дали по същите магазини има и аксесоари за майките-например помпи.Аз все още не съм решила дали нова да купувам или да взема втора употреба  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт