Магазини със стоки за бебета и мами - гр. Варна

• 154 720
  • 509
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Да,в повечето магазини има и аксесоари за майките.Не знам за помпа какво да ти кажа-аз се бях обзавела с помпа и тампони за кърмачки,но всичко така си стои ново,просто нямах кърма.

# 286
според мен си купи нова,все пак говорим за храна..

# 287
  • Варненско мишле
Ами ако някой има купена нова и неизползвана помпа и реши да я пусне по-евтино,че да се отърве,може и да я взема.Много мами твърдят,че е хубаво да я имаш предварително, за болницата още ако се наложи, други съветват да не се избързва с покупката й...Знам,че има и много евтини,но дали вършат работа...Аз съм се спряла на AWENT.

# 288
Аз пък все още кърмя, но помпа използвах само, когато започнахме с кашите. Съвсем за кратко, докато разбера, че щерката предпочита кашите безмлечни Laughing
Само, че помпата я продадох вече. Авент определено е добър избор. Аз бих си взела нова или ако съм сигурна, че е почти нова, защото гумичките бързо се изхабяват Peace

# 289
  • София
аз ти препоръчвам "Medela" (Швейцария), лидер са в производството на помпи, нямат равни ! За всяко нещо се отнася това, че ново е най-добре, ако имаш възможност, макар че на "Medela" няма какво да и се развали (гумички и т.н.).

Успех!

# 290
Чудя се, къде се премести магазина на Rodikids.

# 291
Аз пък все още кърмя, но помпа използвах само, когато започнахме с кашите. Съвсем за кратко, докато разбера, че щерката предпочита кашите безмлечни Laughing
Само, че помпата я продадох вече. Авент определено е добър избор. Аз бих си взела нова или ако съм сигурна, че е почти нова, защото гумичките бързо се изхабяват Peace

Галче, аз съм Дени от Taxback  и сега вийдам, че имаш нужда от нова помпа. Аз имам на Авент, почти неизползвана, защото аз така и не можах да кърмя моя Мони, защото за жялост нямах кърма. Ако искаш обади се или ми пиши и с удоволствие бих ти помогнала.

# 292
О, Дени, честито бебче Heart Eyes. Аз нямам нужда от нова помпа и моята продадох отдавна, защото пухчето иска да "черпи" само от източника, не признава изцедено мляко Laughing.
Можеш да я пуснеш в Продавалника, там има доста такива обяви.

# 293
  • Варна
Здравейте, някой да знае дали във Варна някъде продават пликчета за кърма на Lansinoh? Ето такива: http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5012

# 294
  • Варна
Здравейте, някой да знае дали във Варна някъде продават пликчета за кърма на Lansinoh? Ето такива: http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5012
Провери в магазин Рошко,там май има,но не са на тази марка. Peace

# 295
  • Deutschland/HE
Провери в магазин Рошко,там май има,но не са на тази марка. Peace

на Лансинох има в един магазин, който е в сградата на Билата до пазара

# 296
Бихте ли ми казали къде има магазини за бременни във Варна(освен магазини ''Рени'')?

# 297
Аз знам за 2 магазина на ул."Бенковска" от ляво посока "Образцов дом" -ул."Кракара"
и за един  на бул."Цар.Освободител" от дясно между "Генерал Колев" и бул."Мария Луиза".
Дънки за бременни продават в магазин на  ул."Пискюлиев" срещу  старата рибна борса в близост до банка ЦКБ.
Дано си ме  разбрала Wink

# 298
  • Варна
Бихте ли ми казали къде има магазини за бременни във Варна(освен магазини ''Рени'')?
Има и в Овиезе,даже бяха доста намалени.На около 70%. Peace

# 299
На мен много ми харесваше модата за бременни в Аморей.
Магазин Аморей се намира на бул "Княз Борис" от Валентина в посока към Черно Море малко след Хепи от лявата страна се пада Peace

Общи условия

Активация на акаунт