Магазини със стоки за бебета и мами - гр. Варна

• 154 724
  • 509
  •   1
Отговори
# 225
Ние ходиме на Биллата до Пазара, срещу рибната борса се намира. Но да ме светнете, освен входа с ескалаторите, има ли друг норламен вход, откъдето може да се влезе с количка Rolling Eyes.
Има и от другата страна,но там пък са само стълби.
Нито за мами,нито за инвалиди е помислено.

Ами ние количката я дигаме по ескалатора като влизаме, таткото е станал спец, но на връщане аз трябва да чакам да занесе покупките и да се върне за нас с дребната и количката. Наистина, недообмислено #2gunfire
А и асансьор няма Rolling Eyes
Има асансьор ,от страничният вход е.Има и паркинг,но май не са го пуснали още.

Благодаря за ценното инфо  bouquet. Страничният вход, където е паркинга ли е или отзад, където са стълбите?

# 226
Ние ходиме на Биллата до Пазара, срещу рибната борса се намира. Но да ме светнете, освен входа с ескалаторите, има ли друг норламен вход, откъдето може да се влезе с количка Rolling Eyes.
Има и от другата страна,но там пък са само стълби.
Нито за мами,нито за инвалиди е помислено.

Ами ние количката я дигаме по ескалатора като влизаме, таткото е станал спец, но на връщане аз трябва да чакам да занесе покупките и да се върне за нас с дребната и количката. Наистина, недообмислено #2gunfire
А и асансьор няма Rolling Eyes
Има асансьор ,от страничният вход е.Има и паркинг,но май не са го пуснали още.

Благодаря за ценното инфо  bouquet. Страничният вход, където е паркинга ли е или отзад, където са стълбите?
Има един вход отстрани в дясно.Мисля, че се пада преди входа за паркинга

# 227
  • Варна
Момичета, къде могат  да се намерят продукти на Playtex във Варна? По-специално търся пликчета за съхранение на кърма. Или някоя ако е виждала други?

# 228
  • Варна
Момичета, къде могат  да се намерят продукти на Playtex във Варна? По-специално търся пликчета за съхранение на кърма. Или някоя ако е виждала други?

Мога да предложа пликчета за съхранение на кърма на Medela - 20 бр. - 29.00 лв.

# 229
  • Шумен
Здравейте, момичета.
Искам да питам къде във Варна се продават рошави яки, които се закачат на дрехите и яки от естествена кожа.
Благодаря предварително   bouquet.

# 230
  • Deutschland/HE

здравей,
лятото търсех пликчета за съхранение на кърма - никъде не намерих Sad От Данет си поръчах такива на Плейтекс, но те няма как да се затварят отгоре /занимавах се с телбот и кламери да ги затварям/. Най-накрая мои познати ми донесоха от чужбина на Гербер, които отгоре зе затварят като циплок.

# 231
  • Варна

здравей,
лятото търсех пликчета за съхранение на кърма - никъде не намерих Sad От Данет си поръчах такива на Плейтекс, но те няма как да се затварят отгоре /занимавах се с телбот и кламери да ги затварям/. Най-накрая мои познати ми донесоха от чужбина на Гербер, които отгоре зе затварят като циплок.

така се затварят и пликчетата на Medela Wink

# 232
  • Deutschland/HE

здравей,

така се затварят и пликчетата на Medela Wink

знам, но идват малко скъпо Sad Тези на Гербер са 100бр за около 10долара.

# 233
Има ли магазини във Варна, в които се продават дрешки на Захи?

# 234
  • Варна
Благодаря за отговорите,

Намерих пликчета за съхранение на кърма на Лансинох, 25 бр. за 12,50 лв, затварят се по същия начин - пластмасов цип. Продават ги в новия детски магазин в Била до пазара, за който пишете и в тази тема  Simple Smile
Благодаря и на тези, които се отзоваха на лични.

# 235
Мили мамчета, в Елитис(срещу детското градче) на втория етаж  има детски магазин с  до 50% намеление на стоките отидете..

# 236
Мили мамчета, в Елитис(срещу детското градче) на втория етаж  има детски магазин с  до 50% намеление на стоките отидете..

А какви стоки се предлагат /дрехи, обувки, играчки?/ и за каква възраст?

# 237
  • Варна
Сещам се за един магазин там - има дрешки и обувки основно и по-малко играчки, но не съм ходила сигурно от година.
До кога е въпросното намаление?

# 238
  • Варна
Здравейте, момичета!
Искам да ви споделя, че има новооткрит магазин за бебешки и детски стоки "ВСИЧКО ЗА ДЕТЕТО" в кв."Възраждане", бл.23 /срещу "Викиленд"/. Разнообразието е голямо, а може и да се поръча на място. Персонала е страхотен. Simple Smile

# 239
  • Варна
Много хубави дрешки,но за дечица от около 1.5г. нагоре, предлагат в детска борса"Грижовните мечета",ул."ген.Столетов"88.Предлагат и на дребно.Обслужването е много добро.

Общи условия

Активация на акаунт