Магазини със стоки за бебета и мами - гр. Варна

• 154 713
  • 509
  •   1
Отговори
# 390
Мерси   bouquet

# 391
Някой знае ли къде продават ГЕОМАГ във варна?

# 392
  • Deutschland/HE
преди време бях виждала в магазин Мечтателница това е в Централ Плаза мол /това до Морско училище/. Провери и в Той Таун.

# 393
Новооткрит магазин Quality kids fashion ул." Цар Освободител" 17А /срещу морската и Винса/ за детски стоки и аксесоари.Уникални колички на Немски, Белгийски и Американски марки. Телефон за връзка 0898 452451 сайт www.Qualitykidsfashion.alle.bg

# 394
Новооткрит магазин Quality kids fashion ул." Цар Освободител" 17А /срещу морската и Винса/ за детски стоки и аксесоари.Уникални колички на Немски, Белгийски и Американски марки. Телефон за връзка 0898 452451 сайт www.Qualitykidsfashion.alle.bg
Тук наистина има добри попълнения и не са масовка! Peace

# 395
Да добавя в списъка Simple Smile и аз :   
Детски оказион Ники   -ул.Карамфил35 -всякакви запазени детски стоки втора употреба.

# 396
някой знае ли къде има от този тип сенници ?

# 397
На "Sunshine kids" го имаше в "Сладури", но вече  го няма. Може би ще го има пак в края на месеца.

# 398
  • Варна
някой знае ли къде има от този тип сенници ?

Това е на Safety 1st, трябва да имаш предвид, че не е подходящ за монтаж ако количката няма сенник и не е универсален (за всякакъв вид сенник)

# 399
Някой  да знае къде във Варна се продават детски обувки на  CHIPMUNKS освен в магазини Куалити кидс?

# 400
Някой  да знае къде във Варна се продават детски обувки на  CHIPMUNKS освен в магазини Куалити кидс?
w
в един от гаражите на Пазара и в един английски склад. А щом ги има в склад, сигурно ги има из разни малки магазинчета- търси около пазара и Червения площад- там са ситуирани.

# 401
Някой  да знае къде във Варна се продават детски обувки на  CHIPMUNKS освен в магазини Куалити кидс?
w
в един от гаражите на Пазара и в един английски склад. А щом ги има в склад, сигурно ги има из разни малки магазинчета- търси около пазара и Червения площад- там са ситуирани.
Дай ми още малко подробности моля Praynig,адрес  или ориентир да намеря то4но.
За английски склад 4увам за първи  път Embarassed
 Hug

# 402
  • Варна
Вали, ако разбереш нещо повече, дай знак, да разгледам и аз, че спомената верига магазини ми е в черния списък и не ми се ходи там.

# 403

Ето за тези марка обувки говоря.Стях проходихме,карахме камион по асфалта и др.
Да ли4и ,4е са суркани яко?
Няма такава обувка.Взех сега лятото едни на 4ипо  е няма такъв боклук с извинение.
Мога да ги заснема и тях за три  месеца ходене на какво прилиа4т,а цената е 5-6 лв  разлика .
Аз живея по4ти на пазара и затова  ще из4акам  дамата, дето пусна жокера, да каже къде са тези магазини по- то4но. Hug

# 404
Здравейте!

Някой може ли да ми каже къде във Варна мога да открия детско одеало с Мечо Пух? И евентуално ако знаете цена!?

Благодаря предварително!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт