Магазини със стоки за бебета и мами - гр. Варна

• 154 724
  • 509
  •   1
Отговори
# 195
здравейте.откакто разбрах че сам бременна си купувам дрешки само от магазин"рени"има голям избор и най хубавото е че ти преправят дрехите без допалнително да плащаш и са много лубезни.горещо препорачвам на всички бадещи мамчета да минат от там Grinning Grinning Grinning Grinning

# 196
Количка на Baby Маx купи мъжа ми от един магазин срещу кръглата банка, но не този до MC Donalds, а от другата страна. Страхотна е, много е удобна!

# 197
По големи чувалчета има в Биберона..на мен ми трябваше някъде да е до 100см,но бяха по-големи,така че провери там

# 198
Здравейте мами,
Въпроса ми не е много подходящ за тази тема, но не ми се пускаше нова.
Има ли някакво значение бройката на нещата в подарък за новородено, дали да е четно или нечетно число.
Благодаря ви предварително!

# 199
Няма -поне аз никога не съм броила колко неща ми носят Rolling Eyes

# 200
DZ, много ти благодаря.  Hug

# 201
Здравейте мами,
Въпроса ми не е много подходящ за тази тема, но не ми се пускаше нова.
Има ли някакво значение бройката на нещата в подарък за новородено, дали да е четно или нечетно число.
Благодаря ви предварително!

колкото повече, толкова повече
а сега да питам чорапки, обувки, ръкавички на бройка ли се четат или на чифт Simple Smile

# 202
На чифт.

# 203
Съвсем случайно открих едно мноооооооого яко магазинче за детски дрехи от 0-4г.Намира се точно с/у Пикадили Чаталжа,т.е успоредната на Пикадили посока Окръжна болница/в един от предпоследните гаражи.Точно име не зная,но се сещам че има табела AUTLET Wink

# 204
В някой магазин да продават коледни празнични дрешки? За момиченце на 6 месеца се интересувам Hug

# 205
Гале виж срещу стоматологията има едно магазинче за гръцки дрешки.Малки номера незнам дали има но са офицялни Rolling Eyes

# 206
здравейте мами, случайно да си имате на идея къде е магазина на Вис Виталис в града?
благодаря предварително.

# 207
представители на Вис Виталис е тъй прословутия "Бебчо"

# 208
здравейте мами, случайно да си имате на идея къде е магазина на Вис Виталис в града?
благодаря предварително.
Ами то няма. Само в Пловдив има.

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 08:20 от HeYkpoTuMa

# 209
И аз да си задам въпроса - къде има магазини за бременни във Варна?
Миналата година съм виждала най-малко 3 - имаше един до градска болница, един до Сандор... Сега, когато ми потрябваха, от тези три стои само магазина на Рени на Бенковска(научих къде са и останалите два магазина на Рени и... толкова.).
Има ли други магазини за дами с кореми? Помогнете с актуална информация, моля!

Срещу кръглата банка има редичка от магазини, единия е MIX магазин за бременни и за мъже.Забравих как се казва, но аз от там си купувах дрехите.
Момичета,преди седмица се опитах да намеря този магазин,но ми казаха че се е преместил някъде.Някой да знае къде се намира вмомента?Благодаря Ви предварително Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт