90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 679
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
На мен китаецът не ми е неприятен. Всъщност, от мъжете този сезон, той изглежда най-свестен.

# 151
  • Швейцария
Китаеца още не съм го гледала, но Кейлъб ми харесва на външен вид.

# 152
  • София
Хамза ми се струва доста мързелив. Имам чувството, че се оплаква, че майка му не работи (каза, че не я вземат заради развода), като се има предвид, че в този регион е много по-често срещано синът да издържа майка/сестра, а не обратното.
Кейлъб ми е адски противен с гнусната си коса. Изглежда доста недоволен от Алина, но не знам какво е очаквал.
Вчера дадоха много малко за китаеца и неговата пухкавелка, но със сигурност ще има драма с килограмите

# 153
Чудя се дали ще намерят нещо ново екзотично на Кейлъб, ако държи да остане в предаването. Примерно брадата жена или транссексуална. Спед като попълва тази ниша, а Алина вече е уволнена...

# 154
Аз не разбрах- Химена била ли е със затворника, докато е бил навън или, както го чух- бил си е затворник и тя е ходила да вдига крака, че да забременее?

# 155
Аз мислех, че само едното дете е заченато в затвора, но вчера тя май каза, че се отнася и за двете... Не съм напълно сигурна.

# 156
Тази Химена е тотална простачка и шафрантия.. извинете ме Simple Smile

# 157
И аз съм на това мнение. Той може и да спре да п.рди, като си промени диетата, но тя няма да стане по-различна.

# 158
  • Sunshine state
ММ пък каза, че Джасмин от Панама приличала на лелка. Ще падна.
И на мен ми прилича на лелка. Определено има състарен вид на поддържана жена над 45 с пластични операции. Като видях, че е колкото мен и направо се опулих. 🤣

# 159
На мен Джазмин ми изглежда на около 40, обаче гледам първо на английски и ужасният й глас и смях ми влияят.

Допълвам: Стефани е казала (в епизода с интервютата, накрая на втори сезон на Животът ни като необвързани), че вече е милионерка от продажба на газове. Това е тоалетът й в този епизод:

Освен това, вече не се интересува от жени. Откакто разбра, че това не й носи активи, престана да се преструва.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 10:08 от pppqqq

# 160
  • София
То й личеше, че никога не се е интересувала от жени. Това с Ерика беше само, за да се набута в предаването.

Химена е ужасна, такива жени са ми много гнусни, коментирали сме ги и в криминалната тема. Този човек е там за убийство сигурно, щом няма да излезе в следващите 20 години. Тя се е запознала с него в интернет и сама си каза, че решила "да си вдигне краката" и да има дете от него.

Майк може да се превъзпита, влюби ли се искрено в жена и тя да го харесва, ще разцъфне. Той е готов на много за малко любов.

Единствените, които са ми интересни този сезон са Ела и Джони, изглеждат ми нормални. Тя си осъзнава килограмите и една любов може да й е стимул да се промени. Дано им се получат нещата на двамата.

# 161
Аз все още не мога да разбера съвсем историята на Химена - сега гледах нов епизод в Ю туб и баща й спомена, че децата имат двама бащи (като и двамата са били безотговорни), а онзи ден в дублираната версия тя говореше за един баща на двете деца (и помислих, че грешката е в мен и не съм чула добре първия път). Трябва да изгледам повторенията, за да ми се изяснят нещата.

Американците са нелепи, като я защитават, а Майк уж се възползвал от нея...

# 162
  • София
Не, в дублирана версия каза точно, че са от двата различни бащи, малкото е от затворника. За бащата на голямото не е говорила още в нашите епизоди.

# 163
Значи нещо не съм чула правилно. 
Джазмин може да не е съвсем в ред, но поне казва, че Джино е красив, че се представя добре в леглото и т.н., когато я интервюират самостоятелно. Сега даже каза, че приличал на Брус Уилис - за мен това е смешно и абсурдно, но всъщност ми се струва, че тя го мисли и че го ревнува наистина.
А Химена като остане сама пред камерата и пред други хора казва за Майк, че е грозен, противен и мръсен и не може да го понася.

# 164
  • Sunshine state
В страницата на 90 дни във фейсбук предимно не я харесват. Сега в новия епизод ще й предлага брак. Родителите й я посъветваха, че най-добре било да приеме заради финансовите облаги. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт