90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 682
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Обаче погледни в Редит какво е положението - и ако някой каже нещо лошо го даунвоутват до дупка Simple Smile

# 166
  • София
То това е абсурдно, тя не може да го понася. Родителите й я карат да се омъжи за него, за да продължи той да им плаща квартирата, те живеят заедно и той ги издържа всичките. Ясно й казаха, че ако не приеме, ще трябва да започне да работи.

# 167
  • Sunshine state
Майк явно е много отчаян. 🤷🏼♀

# 168
Ох горката, ще трябва да работи.. мани недей, сакън Simple Smile

# 169
Дженифър, приятелката на Джеси (и бивша годеница на Тим) има куче, което се казва Фюрер. Току виж и нея я уволнили скоро! Wink Джеси ще трябва да се загаджи с друга участничка, за да остане на екран.

# 170
Химена е ужасна и видимо не харесва Майк. Светят ѝ очите, говорейки за затворника, но Майк платил обзавеждането. 😃 Усман и той не харесва КиииииимбаЛи, изглежда се прави на ударен и сякаш харесваше баба Лиса повече. Кейлъб е симпатичен и изглежда мил, но и той горкият се чуди къде се е набутал и видимо не си я представяше по този начин.

# 171
На мен не ми е симпатичен Кейлъб - съгласил се е да спи с джудже за пари...

# 172
Доста изненадан беше, аз не знам и какво друго е очаквал, де. Дори да я е виждал само над кръста - много добре знае, че е джудже.

# 173
  • Sofia
Имаше снимки днес в инстаграм на Кимбърли и Усман,Кейлъб и Алина...в леглата 🙄

Джино ми прилича на плешив Джим Кери 😬

# 174
  • София
Потърсих песента на Усман. Не знам за какви луди по него фенки говори, колко бил известен. Песента му Zara e излязла преди месеци, а има само 100к гледания и то покрай предаването. Комнтарите отдолу са показателни.

# 175
Може в Нигерия да си има фенове - като нашите не най-известни фолк певици. Тая Ким ако можеше, щеше да го насили, но и той си е виновен че й дава аванси, приема подаръци, дори спи в стаята й. Знам, че ако половете бяха разменени, щях да бъда осъдена че пиша, че някой може сам да е виновен да попадне в такава ситуация, но това е истината. Ако спазваше дистанция, нямаше да се случи.

# 176
  • Sofia
Какво е това животно?
Стефани ѝ беше подарила плюшено когато се видяха.

# 177
  • София
Ако имаше фенове в Нигерия, те щяха да го слушат в ютюб, там също ползват. 100к е твърде малко за песен, за която се прави предаване и се излъчва в десетки страни. Те нашите певци правят милиони без такава реклама, пък каква малка държава сме.

Според мен лъже и не е известен певец там. Не се връзва историята му.

# 178
Най-подразнена съм от Химена. Толкова е безочлива. Видимо не го харесва и иска от него само дивиденти. А, той, горкия, иска само любов и е готов всичко да даде, за да я получи. Със сигурност има трески за дялане, но ако имаше малко повече самочувствие и увереност, щеше да успее да си намери по-сносна жена. Не е супер грозен, тези очила и брада не му подхождат. Нищо, че е нисък. Има много ниски и самоуверени мъже. Например Колт ми е много по-гнусен и противен, но човека има къде, къде по-голямо самочувствие и успява да си намери (външно) по-добри жени от Химена. И Лариса, и Джес, и Ванеса не харесвам като жени, но на Колт са му лика прилика. Може покрай предаването Майк да завъди фенки и да му излезе късмета. За всеки влак си има пътници. Щом на Ед му се получава, и Майк ще успее.

# 179
Какво е това животно?
Стефани ѝ беше подарила плюшено когато се видяха.

Опосум

Общи условия

Активация на акаунт