90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 654
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Sunshine state
Не е изключено да му е спестила, не я харесвам Алина. А приятелят й Илайджа направо ми е отвратителен.
Бен се е вкопчил като удавник за сламка с Махогани. Много отчаян и той. 😅

# 601
Аз така и не разбрах дали Илайджа е нейният личен асистент (гледач) или й е само приятел.

# 602
Със сигурност не й е гадже. Не го виждам в тази светлина (поне не и с джудже от противоположния пол).
Ооо, току що видях реклама:
Очаквайте: ДЕЙВИД И АНИ, ЛОРЪН И АЛЕКСЕЙ - СЛЕД 90-ТЕ ДНИ

# 603
Да, предаването След 90-те дни ще е интересно Simple Smile Дават малко по-нормални хора.
Джазмин защо мисли, че Джино има много пари!? Той не можа даже да си напазарува дрехи (върнаха ги на касата, ужас).

# 604
  • Sofia
Ле-ле, тоя Джино е егати сбърканият комплексар. Flushed Как може да пращаш на бившата си голи снимки на настоящата си приятелка? И най-безочливо да се присмиваш зад гърба ѝ, обсъждайки я с друга жена? Много долно. Джазмин може да се пали лесно, но в този случай ще е напълно оправдано да зареже Джино завинаги (ако приемем, че сценката не е режисирана).

# 605
  • София
Какъв Илайджа! Той е обикновен Илья.

# 606
  • Sofia
Е, така, де, ама няма как да го произнасят по оригиналния начин. Все пак, много американци гледат шоуто. Даже дали не са преимуществено американци.

# 607
  • Sunshine state
Така се представя. Много сбъркан тип. Не мисля, че й е личен асистент, защото го видях на едни нейно представление на сцената и той там курдисан танцуваше. 😅
Джино няма пари, ама и Джазмин не си поплюва - две тениски и дънки за 500$ и то в Перу. 😬

# 608
Мемфис много грозно унизи Хамза. След такова държание… директно “довиждане” и да се връща в Щатите.

# 609
  • Швейцария
С кое го е унизила? С предбрачния договор ли? Аз също не бих се омъжила за беден безработен тунезиец без договор. Това е единственото умно нещо, което може да направи. Още повече, че тя е майка и мисли и за децата си. А той има наглостта да се прави на обиден. Явно си е правил съвсем други сметки да се натресе в Америка да го гледат.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 06:48 от JennyBG

# 610
  • София
Тя го унижава като мъж за интимната част, публично. Като разгонена да не казвам каква е. Дано да се е отказал да се жени за нея.

# 611
Аз се чудя на мъже като Бен, Сийзър, Дейвид.  Здрави, прави мъже, толкова ли е трудно да си намерят нормални жени? Не са мой тип, но не са някакви уродливи и грозни. Тръгнали да търсят призраци. Ходят по 100 пъти да търсят любимите си в държавите им, а те нямат уважението да изпият едно кафе с тях. Също и Лана, щеше да го мотае още, ако не беше предаването да й плати, за да се появи и да излезе на измъчена среща с него.

Мисля, че Карибите може да ги обсъждаме и тук. Май е от продуцентите на 90 дни, а идеята е същата. А и мисля, че в темата за ТЛС малко се коментира, аз лично не я следя. Тук ми е по-интересно.

# 612
  • София
Те май не са много нормални, за да си намерят нормални жени. Някакви комплексари и за нищо не стават.

# 613
Това е защото търсят 30 години по-млади жени, които приличат на манекенки.

# 614
С кое го е унизила? С предбрачния договор ли? Аз също не бих се омъжила за беден безработен тунезиец без договор. Това е единственото умно нещо, което може да направи. Още повече, че тя е майка и мисли и за децата си. А той има наглостта да се прави на обиден. Явно си е правил съвсем други сметки да се натресе в Америка да го гледат.
Ами има по-тактични начини да попита. Прекалено директно му говори за банкови сметки, час след като са правили джиджи-биджи (цяла нощ). Има си и други тактики, може би. А това мрънкане нонстоп за храна… човекът й носи закуска в леглото, тя вика “каква е тази храна за птици, искам  бекон, наденички…” и му бутна чинията обратно. Аз и на главата щях да й я захлупя, ако още беше недоволствала. А че коментира публично как той се справял в леглото - това е дъно.

Никакъв брак не трябва да има между тях

Общи условия

Активация на акаунт