90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 644
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Така е, пускат сезони непрекъснато и ще продължат да пускат, докато е най-популярното реалити в САЩ. Затова и качеството на участниците пада с всеки сезон.

# 646
Още не съм гледал близначките тази вечер. Имаше ли простотии и сеир? Grinning

# 647
И аз не съм. Вчера разбрах, че те са участвали в два филма (които изглежда са ужасно долнопробни и са платени с пари на баща им). По-късно ще ги потърся в ИМДБ.

П.п. Намерих единия филм - не пише кого играе Дарси, но има информация, че участва И освен това е изпълнителен продуцент (т.е. филмът е до голяма степен неин) - похарчили са 400 000 за тази глупост и даже участват някои истински актьори (горките, но пък са им платили...):
https://www.imdb.com/title/tt1833835/?ref_=nm_flmg_act_1

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 09:35 от pppqqq

# 648
Олга и Стивън - не е много ясно дали са заедно. Живеят заедно, но дали са двойка - ту се карат, ту се сдобряват и от време на време той обявява, че иска отворена връзка.
Заедно или не, тя е в очакване на второто им дете.

# 649
Изглежда са се сдобрили Simple Smile Дано той да се вземе в ръце!

# 650
Изгледах Дарси и Стейси.  Супер мега нагло поведение на този със синята коса, Майкъл ли се казваше. Отиват на пикник, Джорджи прави скара, пече разни месца и онзи му вика "седни". И започва да държи сметка и на Флориан, и на Джорджи как се държат с жените си и че ще си имат работа с него, ако някоя от тях е разочарована. А сестрите мълчат и не защитават мъжете си. Онзи синекос клоун ръкомаха с ръце и започва да разпитва и да заплашва....Малеее... явно супер възпитани и въздържани се оказаха нашите Балканци. Мисля, че ако ги нямаше камерите, от този Майкъл щеше да остане само перушина. Егаси наглия тип. Още на запознанство да ми влиза с бутонките и да ми държи сметка как живея и как се държа, абе яяяяя у лево

# 651
"Какво ще ми направиш, ще ми боядисаш косата синя?" - култова реплика Joy

# 652
Това винаги ме е дразнило как се появява някой/я приятел/ка и почва да държи сметка на половинката на главния герой. Същото наблюдавахме с Илайджа на Алина.

Днес почти изгледах епизода от събота. Хареса ми Кейлъб как деликатно разкара Алина. Наистина е голяма отговорност да си с човек със специални потребности и за това са нужни топки. Кейлъб просто си даде сметка, че не може и не иска да се въвлича в такава връзка, а и явно не е толкова влюбен, за да превъзмогне всичко. Добре, че й каза истината, за да не си фантазира тя, че има нещо между тях. Човека опита, видяха се, излизаха, спаха, говориха си - не става.

# 653
Мен и приятелката на Ели ме подразни. Виктор може да е използвач, но това не е нейна работа. Ели не е казала, че иска съвет. Да се навира така в чужда връзка е страшно неадекватно!

# 654
Това винаги ме е дразнило как се появява някой/я приятел/ка и почва да държи сметка на половинката на главния герой.
Да, това го имаше и с едни... ех, как не им помня имената,  един мулат с дебели устни и с разстояние между предните два зъба, гадже на Моли. Та някакъв приятел от детинство на Моли взе да разпитва въпросното й гадже, ама направо.. все едно са в районното. И му държи сметка.. Още на втория въпрос ще го направя на трътка. Най- ги обичам тези, дето уж "разговарят", но всяко изречение им завършва на питанка
Скрит текст:

# 655
Кели се казва приятелят на Моли и още са заедно.
Аз бих се шокирала, ако някой мой приятел започне да се държи така и да ми нахлува в личното пространство. Както губя търпение понякога, може и направо да го/я изгоня.

# 656
  • Sofia
Аз бих се шокирала, ако някой мой приятел започне да се държи така и да ми нахлува в личното пространство.
Като гледам, обаче, американците нямат нищо против, даже се кефят. Допускам, че го възприемат като защита на интересите им.

Същата случка я имаше и при Брандън / Юлия, когато негова приятелка от детинство нападна рускинята по време на "опознавателна" вечеря.

# 657
Може да е заради предаването.
Имаше и обратен случай, който също не беше ок - Евелин и Давид (които сега вече не са заедно) - нейната приятелка започна да се вре където не й е мястото и Давид й каза, че изглеждала като жена, която си няма приятел (т.е. намекна, че е грозна) и затова говори така. Тя чак се просълзи, а Евелин не я защити по никакъв начин (още тогава заподозрях, че е неприятна личност).

Но в случая и приятелката си получи заслуженото, и двамата "влюбени" (Евелин беше писала преди месеци, след раздялата, че Давид е скучен и импотентен - много "мило" момиче).

# 658
  • Sunshine state
Всичко е за шоуто според мен. Не вярвам никой нирмален човек да остави приятелите си да нападат така гаджето му.

# 659
Да, много намирисва на скалъпен цирк по сценарий, то кое вече не е?!

Общи условия

Активация на акаунт