90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 640
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Чудно ми е за какво им е на Кени и Армандо дете. Не че има лошо. Но те и двамата си имат, а в момента говорят за осиновяване, т.е. дори няма да е тяхно биологично (поне на единия) Rolling Eyes

# 676
Армандо иска по-голям дял от евентуално наследство. Цинично звучи, но той не ми изглежда чак толкова добър.
Хората упрекват Евелин (на Кори), че е използвачка, но Армандо не е по-различен.

# 677
Малеее, той ако от сега се е замислил за наследството..

# 678
Поне така предполагам. Той едва ли мисли да се развежда; докато отгледат това дете, Кени ще е на 80...

# 679
Е не е първа младост Кени, ама те скоро се ожениха, а Армандо веднага почва да пресмята наследство...доста грозно, дано не е така.

# 680
  • Sofia
Защо смятате, че Армандо ще се облагодетелства финансово повече, ако имат дете, отколкото – ако нямат? Не разбрах връзката.
В Щатите най-често онаследяването се базира на завещание. Т.е. може един да получи всичко, а друг – нищо. Съмнява ме Кени приживе да не си е изразил писмено волята. А общото дете не виждам какво би променило в тази картинка; че ще получи дял, е ясно, но при толкова много наследници – няма да е много.

# 681
Защото Армандо започна да настоява за биологично дете от Кени. Кени вече има 4 деца. Ако Армандо държи да е тяхна кръв, защо не иска той да се подложи на инвитрото, а иска материалът да е задължително от Кени?
При това, самият Кени каза, че предпочита осиновяването.

# 682
  • Sofia
Ами, аз те разбирам, но не виждам как желанието на Армандо ще доведе до евентуална финансова изгода за него самия.
Ако си гледа само рахатлъка, според мен, не би напирал за общо дете, което в голяма степен е грижа и отговорност в продължение на доста години.

# 683
Може би си представя, че кръвната връзка ще има по-голяма тежест пред закона. Или пък се страхува, че Кени ще го напусне и ще се върне в САЩ и иска някаква гаранция, че двамата ще останат обвързани (при положение, че той отглежда детето).

# 684
  • Cyprus, Пловдив
Леле този Усман ми е абсолютно мъжка к***а! Tired Face
Толкова молене от тази леля и като видя, че подаръците и облагите могат да секнат и:"добре, хайде, от мен да мине-довечера ще правим с**с...
Недопустимо поведение нито за мъж, нито за жена...бляяякс

# 685
Отвратителни са и двамата!

Малко снимки:
Лариса и Стефанка:

Ръс и Паола:

Детето все повече прилича на него:

Пастор Бен и жена му (и като по-млада не е била хубавица, сигурно затова той си е внушил, че Бог иска да го събере с млада и екзотична жена...)

Андрей и Либи:

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 14:15 от pppqqq

# 686
  • София

Крайно време е да се обръсне, безумна е тази прическа.

Четох, че Хамза и Мемфис чакат бебе и са се оженили, да видим дали е вярно.

Този сезон никак не са ми симпатични. Единствено между Ела и Джони се надявах да  се получи, но той сякаш няма желание.

# 687
  • Sunshine state
Ужасен е Джино.
Не знам дали жена му на Бен е била хубавица, ама и той на нищо не мяза, та не ми е ясно от къде това самочувствие, че той е нещо повече от нея.

# 688
На мен всъщност ми се струва, че истинската Махогани е прекалено хубава за него. И колкото повече я гледам, толкова по-подобна на подправените снимки ми изглежда. Прилича си повече, отколкото да речем истинската Девън (която има прекалено дълго лице и венците й се виждат, като се усмихне) и Девън от снимките (която изглежда като Меган Фокс).

# 689
Джино си е оставил коса отзад, понеже си мисли, че като никога не си маха шапката хората, ще сметнат, че има коса по цялата глава. А ако е с абсолютно гола глава, ще се вижда дори и с шапката, че отзад е обръснато. Егати комплексите.
Махогани си е красива и на живо. Ама защо идва с над час закъснение? Каква е гаранцията, че на другия ден изобщо ще дойде, та той й каза "разделяме се до утре"?
А ако Мемфис и Хамза чакат бебе, значи вече ясно защо са се оженили, хахаха...Компромиси са направени в името на бебето.

Общи условия

Активация на акаунт