90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 631
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Махогани не хареса Бен от пръв поглед. Ще е странно, ако е истина това, че някой ги е видял наскоро в Лима (имаше снимки в Редит, но може да са други хора, които само приличат на тях - на снимките не се вижда ясно).

Ще има нови епизоди на Дневници - ето един нелеп клип - Том предлага брак на любимата си Марая (има обрат):

Дарси е казала за него в едно скорошно интервю, че докато са били заедно той е демонстрирал висок стандарт, но всъщност никога не е имал налични пари, непрекъснато е искал от нея заеми за дребни разходи и така и не й ги върнал. Какви са тия мъже...

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 10:47 от pppqqq

# 691
  • Sunshine state
Том прилича на лъжец на дребно.
Бен е по-грозен от Махогани определено, доста по-стар също. Във вчерашния епизод тя го заряза в един хотел, в който бяха отседнали в две отделни стаи и се чекирала посреде нощите. Наложи се той да си извика кола, която да го закара до града й, което си беше скъпо, защото е отдалечено.. Аз ако съм на него ще си тръгна, ама той заяви, че щял да остане до последно. От самолет си личи, че тя не иска да има нищо общо с него.
Солджабой и Ким се сдобриха след като тя му плисна една чаша вода в лицето по повод признанията му, че  бившата му приятелка е вдъхновила песента "Зара". Явно е много отчаян. Джони и Ела - той отказва да отиде в Дубай под предтекст, че го е страх от Ковид и в край на смвтка тя св съгласи да го чака още 7 месеца до февруари.. Струва ми се, че я разиграва яко. Отделно Ела му призна, че е спала с някакъв неин приятел, защото й липсва близост.
Мемфис и Хамза започнаха сватбата, която в Тунис продължава няколко дни, а Джино и Джазмин са сгидени вече. Започвам да я харесвам тази жена, въпреки истериите й. Явно наистина го обича. 🤷🏼♀
Химена и Майк окончателно скъсаха, не можа да се прежали. 🤣 В следващия епизод дават как тя му казва да св маха от апартамента й, а той отказва, понеже той й бил плащал наема.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 12:50 от Pupitka

# 692
  • София
Джино е болно комплексирана, в началото мислех, че Джазмин е кукувица, но тя е определено е по-добре от него.

# 693
  • Sofia
Странно, че са заедно след тези драми със снимките 🤔

# 694
Тя май го мисли за аутист - беше публикувала в профила си нещо за аутистите - как дори и възрастни, не могат да реагират правилно в някои ситуации и да изразяват правилно чувствата си. Коментиращите в Редит масово предположиха, че има предвид Джино.

Спойлер - човек, който познава Джазмин и ситуацията в работата й, написа следното в Редит (може и да лъже, но звучи правдоподобно):
Скрит текст:
Джазмин ще каже в предаването, че е била уволнена от училището, в което работи, заради голите снимки. Това не е вярно - тя е напуснала сама, за да замине за САЩ при своя американски годеник (Джино).

Джазмин ще твърди (мисля, че още не е излъчено), че е получавала 3000 долара заплата и ще иска Джино да й дава по толкова на месец (според мен не беше сериозна, каза го просто така). Това също не е вярно - тя е учителка по английски на малки деца и не получава 3000 долара заплата. В Панама няма такива учителски заплати.

Човекът беше написал още, че тя е била харесвана в училището и никой не е мислел да я уволнява. Имало е малък проблем с това, че се облича много провокативно и на няколко пъти са я предупреждавали да не го прави, докато е в работна среда.

# 695
  • Sunshine state
Джазмин каза в епизода, че е получила заплахи от бившата приятелка на Джино за разпространяване на голите й снимки и беше много разтревожена да не си загуби работата, но Джино я успкои, че бившата му само празни приказки разправяла и нямала да предпиеме такова нещо. Не е казвала за свга, но може би за в бъдеще? Джино не прилича никак да е от аутистичния спектър, аз съм бивша начална, имам и специална педагогика. Сигурно го е публикувала за информация, често го правим и за денят на Даун, който беше днес (21ви за мен сега) и за други заболявания.
Спомняте ли си Ели и Виктор от Провиденсия? Вече са в Сиатъл и сега той си чака зелената карта. Този обаче ми лъха на пълен измамник. Уж щяха да живеят в Провиденсия, а сега са в Америка. Гледам ги в 90 дни дневници(поредното разклонение).

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 04:04 от Pupitka

# 696
Джазмин би трябвало да разбира от тези неща - в началото каза, че има двама сина, едниният от които е "специален". Може би не е точно аутист, а тя използва думата просто така. Но когато нарича Джино много "специален" мъж (каза го още преди да се скарат, когато му викаше, че прилича на Брус Уилис), имам чувството, че влага същия смисъл в думата и просто е ок с това.

# 697
# 698
Никой ли не гледа Дарси и Стейси тази седмица? Модно ревю, Гошко с някаква прилепнала мрежичка и с дългата коса ... бляк, бляк, бляк.
А Стейси предложи на Флориан да вдигнат сватба в края на лятото в Маями. Той вика "Господи, Исусе, Божичко...", хахахахаха

# 699
  • София
Аз гледах какво предлагат в сайта си Дарси и Стейси, не знам фейк ли е, разпродадено или след подигравките са го махнали, към момента го няма. Но не бих се учудила, търсят вариант как да изкарат пари като Стафани с  нейните буркани.

# 700
Гледах ревюто - Флориан и Георги изглеждаха и ходеха по много странен начин, а уж са професионалисти.
Тази снимка сигурно е фейк, не вярвам, че са чак толкова изтрещели...

# 701
Оо, нищо не би ме учудило. Какво ли не биха направили някои хора в името на известността и парите. А близначките определено обичат светлината на прожекторите.
Единственият мъжки глас в дублажа на "Дарси и Стейси" тази седмица е пълна скръб. Младежко, пискливо гласче, което говори на "уъ". Джорджи казва "розово масуо" Grinning

# 702
Joy
Като започнат да говорят за розово масло, всеки път ми напомнят за бай Ганьо... И един политик от близкото минало беше занесъл на баба Меркел.
Честно казано, ще се радвам ако Георги се появи в трети сезон на Животът ни като необвързани. Щом канят щрауса Джеси, защо не и него?
А Том е в Дневници. Дарси се превръща в нещо като кастинг директор - минават през нея и започват телевизионна кариера.

# 703
Извинявам се за двойния пост.
Реклама за сватбата на Хамза и Мемфис:

И огромен спойлер:
Скрит текст:
В Редит и Инстаграм се разпространяват слухове, че двамата вече са разделени, имат бебе и тя го обвинява в домашен тормоз.

# 704
  • Sunshine state
Скрит текст:
При нея си е явно навик - поредното дете и всички от различни мъже. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт