90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 631
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Предишният мъж:

И още един спойлер за Усман (от няколко дни - който следи новините в Инстаграм, знае):
Скрит текст:
Напускал е свои сватбени снимки и видеа, които изглеждат истински. Ким сигурно ще бъде втора съпруга?...

# 706
  • Sofia
Снимките на Усман са от клип за песен.

# 707
Наистина ли? Има и видеа, ето едно: мислех, че просто танцуват на негова песен: https://www.instagram.com/p/CbfZbY5OJmN/

# 708
Извинявам се за двойния пост.
Не се извинявай. Аз пък много обичам двойните постове Wink

И ето вече има какво да се гледа в неделя:

# 709
Харесвам ги Simple Smile
Дейвид и Ани имаха толкова неприятен сезон (когато се ожениха), а от години са щастливи заедно. Ето един пример, че не може да се отгатне коя връзка ще е успешна.

# 710
Колко са щастливи и колко се обичат, само те си знаят, но на мен ми намирисва тяхната сделка, ааа брак 😉

# 711
Те са доста активни в социалните мрежи, а и участват в разни допълнителни предавания. На Ани й личи, че е щастлива. Дали са влюбени е друг въпрос, но според мен, щастието е по-важно.

# 712
Щом са започнали така по двойки да правят предавания "След 90-те дни", значи нищо чудно след няколко месеца да пуснат с други две двойки... Явно има интерес към предаването и това може да продължи до безкрай.

# 713
  • Швейцария
И аз мисля, че Дейвид и Ани са щастливи. При тях основният проблем бяха парите. Сега явно успяват да имат достатъчно и се разбират и са си доволни един с друг.

# 714
Новина при Либи и Андрей

Както и при тази двойка, която се разделя след 6 год. брак.

Марк и Ники

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 00:39 от Nnaassyyttaa

# 715
Либи и Андрей също са щастливи - той може и да използва баща й (ако не е само за шоуто), но в крайна сметка - защо не, щом му се позволява. Да им е честито:)

А междувременно Варя събира пари за Украйна:

Ето и някои от последните й снимки:

# 716
  • Sofia
Тези Марк и Ники не бяха ли двойката където той изгони дъщеря си заради нея Тя май беше лекар от Индонезия от богато семейство и търсеше лесен начин да живее в Америка. Там любов не видях...
Радвам се за Андрей и Либи.
Вария нямаше късмет с този престъпник Джофри. Тя е една от малкото нормални в това предаване - можеше да участва с по-нормален мъж.

# 717
Не, това са Ерик и Лида. Те са още заедно.

Марк уж е богаташ и е с около 35 години по-стар от Ники. Дъщеря му беше на нейната възраст. Той се разсърди на предаването и безуспешно се опита да съди продуцентите. Затова и няма много новини за тях.

# 718
Тези Марк и Ники не бяха ли двойката където той изгони дъщеря си заради нея Тя май беше лекар от Индонезия от богато семейство и търсеше лесен начин да живее в Америка. Там любов не видях...
Радвам се за Андрей и Либи.
Вария нямаше късмет с този престъпник Джофри. Тя е една от малкото нормални в това предаване - можеше да участва с по-нормален мъж.
Ами, аз имам друго мнение за Варвара.

# 719
Утре от 22.00 ще дават Дейвид и Ани, от 22.30 - Лорън и Алексей. Няма да има повторения на тези епизоди. Същото важи за "Преди 90-те дни" и "Любов в рая". Интересна стратегия на ТЛС. Еднократно излъчване, а другите неща ги повтарят по 3847928374 пъти

Общи условия

Активация на акаунт