90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 668
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Джофри (Джефри) стоя, докато не се подписа петиция срещу него. Същото се отнася за гнусния Ед, когото още дават. Проблемът е, че те не са казвали нищо на екран или в социалните медии - даже са много лицемерни.

Според мен, и сега не се радват много на хората от други раси (роднините, в случай на смесен брак). Поне такива са ми наблюденията.
В Плевен е пълно с чужденци - индийци, африканци (от истински африкански държави, не от запада), но не се социализират изобщо, освен помежду си. Преди години имах една позната (българка), която учеше в този университет и каза, че българите изобщо не общуват с чужденците, освен единици (винаги има изключения). Познавах и един индиец от студентите, който имаше приятелка ромка - тя си мислеше, че е сериозно, той - не.

# 91
Дадоха родителите й - сториха ми се много обикновени. И жилището им беше средностатистическо.
Алина си е от социалистическо семейство, явно е умна и е компенсирала недъга си с учене на английски. Доста години е комуникирала в интернет, получава ѝ се, само на нея почти не слагаха субтитри, направи ми впечатление.

# 92
  • БГ
Гледах в тубата клипче в което Химена се оплаква на приятелка от Майк, че  бил като дете - разхвърлял си мръсните дрехи навсякъде, оригвал се на масата и докато се "натискали" изпускал газове.. Отвратителен е направо и никак не ми е жал...

# 93
Ами, тя е на 24 години и има две деца, едното от които е на 10 години; бившият й е наемен убиец на колумбийската мафия и се отнасял зле с нея, но тя спомена, че била много влюбена и връзката им е приключила само защото той е прекъснал контакт с нея. Докато е бил в затвора тя му е ходила на семейни свиждания и е забременяла с второто дете (и голямото е от него).
В момента не може да има деца, но е излъгала Майкъл, че може, при положение че още в началото той е написал, че това е важно за него.
Той издържа нея и децата й, обзавел е половината й дом.

Честно казано, с човек като нея дори не бих разговаряла (освен служебно евентуално) и не, не мисля, че миналото не ни определя (определя всеки и то много).
Така че газовете на Майкъл и това, че си разхвърля дрехите, въобще не могат да се сравняват с това, което тя е.

# 94
  • БГ
Не знаех това инфо. Явно той си е много наивен и не се усеща как го използва ...

# 95
  • Sunshine state
Гледах вече доста епизоди и гласувах за Химена и Джазмин като най-интересни от двойките. Не ги харесвам и двете - едната използвачка, другата чики рики. Обаче наистина много гнусно се държи този на Химена. Що за обноски да пърдиш, докато се целувате или да се оригваш на масата пред родителите й?! Явно съжителството  само с баща му и дядо му са оказали влияние - трима мъже колко да поддържат?  Гадна история.. Иначе той е прекалено голям добряк за нея.

# 96
Но той самият беше писал, че не се е оригвал, докато се целуват, може би му мирише дъха. А може и да е преувеличено от продуцентите (по сценарий).
Мемфис беше писала, че това, което каза за с.кса с Хамза не е вярно.

# 97
  • Sunshine state
Оригна се звучно на масата при родителите му, показаха го и аз много ясно го чух, Баща й на Химена го изгледа, а пръдна докато се целуваха на леглото със звук се чу и той се засмя, а тя направи физиономия. Той не смята, че е нередно, но това за мен не е нормално държание и козът, че тя била преди с убиец в случая не важи, понеже тук става дума за две различни неща. В край на сметка тя постави ребром въпроса и той каза, че ще коригира тия неща.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 22:01 от Pupitka

# 98
Не ми изглежда много естествено, сигурно е заради драмата.

# 99
  • Sunshine state
В този епизод Кейлъб се възмущаваше на приятеля на Алина, че им влезнал неочаквано в стаята, докато правели секс. А Илайджа от своя страна се възхищаваше какво тяло имал и им говореше на 'кучки'. Head Band Много странен и рядко неприятен тип е. Алина и тя нещо не ми харесва.

# 100
# 101
Оххх Ани на Дейвид как разцъфна обаче..

# 102
  • Sunshine state
Сега им дават шоуто и са в Тайланд при роднините й. Те са най-дебелите от всички, а Дейвид му е изпуснал края съвсем и едва върви след тях като са по разходки.

# 103
# 104
  • София
Ани има ли деца от предишни връзки?

Китаецът и Ела срещнаха ли се вече?

Общи условия

Активация на акаунт