90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 669
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Май вече не си прилича...

# 76
  • Швейцария
Коя е? Дарси???

pppqqq, благодаря за новата тема  Purple Heart

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 00:48 от JennyBG

# 77
Да, това май е една от снимките, която Дарси е изпращала на Джеси, преди да се срещнат. Според мен, на тази снимка е на около 30 години. Джеси затова беше разочарован, когато я видя за първи път.

Допълвам - джуджето Алина е уволнена от предаването и сцените с нея ще бъдат редуцирани (още не са излъчени всички епизоди от сезона както по нашата, така и по американската телевизия). Уволнена е заради проява на расизъм (в Инстаграм е казала забранената дума с "н").

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 10:01 от pppqqq

# 78
# 79
# 80
  • София
То тя го е казала отдавна, извадили са ѝ стар пост от инстаграм. Била е на Нига парти, на което са слушали черна музика. Тя си е нарисувала брада, сложила кърпа. Реално не е кой знае какво. Не е направила тя партито. Явно за руснаците думата не е обидна, могло е да е Генгста парти, щеше да има същото значение.

# 81
Да, но сега се оправдава, че било ок да използва тази дума, защото е от друга култура (т.е. самозакопава се). А и тя беше писала нещо от рода, че ако си "н.." можеш да се скриеш идеално в тъмна стая (не си спомням какво беше, имаше извадка от нейни спорни постове наскоро). В друг пост пък е писала, че децата на Хю Грант са грозни, защото са полу-азиатци (и може да мине за шега, но тя е сложила до написаното емотикони, които показват отвращение - не е много добронамерено). Освен това се е объркала - децата му са руси и синеоки, но това не променя нейната изява.

По принцип може да е вярно, че споменаването на определена дума няма значение (и аз обичам бишкоти Негърче), но американците очакват друго поведение от нея и вероятно извинение. След като иска да е по американската телевизия, трябва да се съобразява стях.

# 82
Аз вече два епизода съм гледала и поведението и не ми харесва ..

# 83
  • София
Китаецът на Ела разведен ли е и къде всъщност е майката на детето му? Знае ли се защо той и родителите му го гледат?

# 84
Разведен е, каза че при развода е получил попечителство. В азиатските страни май не е необичайно.
Каза, че родителите му предпочитат китайка, но са готови да се примирят с американка, защото реално той няма голям избор от жени в родния си град - в Китай има много повече мъже, отколкото жени и това затруднява запознанствата с необвързани.

# 85
  • София
Предполагам, че ще изреждат сцените с рускинята и при нас, но тя никак не ми допада, та няма да е голяма загуба. Арогантна е и с огромно самочувствие

# 86
На мен Химена не ми изглежда много по-хубава от Майкъл, освен това не ми изглежда на 24 години...

Двамата имат доста снимки, които май са по-скорошни (т.е. правени след като е заснет сезона) - сигурно още са заедно.

# 87
  • София
Алина явно произхожда от заможно семейство, оттам идва и високото самочувствие.
Трябва да се отбележи, че говори свободно английски, за разлика от другите рускини. Вероятно семейството и е причината за високата самооценка и стандарт на живот.

# 88
Дадоха родителите й - сториха ми се много обикновени. И жилището им беше средностатистическо.

# 89
  • София
И аз не я харесвам Алина и наистина би трябвало повече да си мери приказките, знае че това е САЩ. Обществата се развиват, не знам в Русия колко са се в това отношение, защото същите шеги се пускаха тук също преди 10-20 години. Примерно голям хит беше песента на НЛО - Петък 13, в който голямата беда беше, че дъщерята води тъмнокож зет. Тогава никой не беше чувал, че не трябва да се използва тази дума. Но тогава не бяхя груби шегите само към тях, а например и към блондинките, хърбави мъже и тн, като цяло хората не се впечатляваха от груби дискриминиращи шеги.

Тя Алина цялостно е неприятна, де, дано все пак си намери половинка. И все пак хората реагират много остро за изказванията и искаха канселиране от първия ден и чак ще режат сцените с нея, които вече са заснети, а Джофри го държаха бая време. Той е истински насилник или Анджела, която проявява вербална агресия и не спира да псува. Ед също имаше изказвания.

Общи условия

Активация на акаунт