90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 663
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • sf
Не искам и да си представям секса.

# 61
  • София
Косата на Кейлъб е толкова мръсна и мазна, че чак ми се сгради като го гледам. Идеални са с Алина.
Мемфис с Хамза са голям смях. Той нищо не разбира, тя тръгнала да иска да й уреди брака. В повечето случаи чужденците настояват да се женят, тази ще го завлече насила към олтара
Разбирам желанието на Ким до изживее любовта, но този вид ми се струва доста извратен - да залите по реалити звезда (ако случайно е истина, а не само заради парите и шоуто).
Жял ми е за Майк, изглежда супер побутан и смотан. Ако си намери смотла като него, ще бъдат много щастливи. Даже ми се струва, че е девствен. Как се е натресъл на Химена направо не е истина. Всичките й снимки са с такива филтри, че на живо може да е някакъв крокодил.

# 62
Майкъл е имал някакви връзки, но мимолетни. В Редит беше писал, че преди Химена се е запознал с жена чрез Тиндър, тя била луда (според него). Пишела му огромно количество съобщения и го притеснявала. Той й казал, че предпочита да не поддържат връзка. След месец или повече тя му изпратила дълго прощално писмо (хартиено, не имейл).

# 63
Ееее, защо не казахте по-рано за коментарното студио. Изобщо не съм видяла реклама и т.к. е от 00:00 ч, програмата отива на другия ден и изобщо не съм превъртала надолу. Сега ще върна да гледам, но миналият епизод от събота вече няма как да върна (не обичам да изтървам нищо и гледам всеки епизод на 90 дни и всичките им разклонения от 5-6 г насам 😈)

# 64
  • София
Майкъл май е, с моделите от лего - изглежда добродушен, смотаничък, тази ще го мотае до умопомрачение.  Жал ми е за него, дано в живота да извади късмет. Обаче ей го на - нито хубав, нито нищо, ама за красавица си мечтае и си и иска.

# 65
И мен за Майк ме хвана малко жал. Много е добродушен. И той душа носи и иска да бъде обичан. Но тази ще му изпие кръвчицата. Иначе Майк не е съвсем грозен. Нисък е и няма самочувствие и това го прави залюхан.

# 66
Химена не е особена красавица. На снимките в Инстаграм изглежда по-добре, иначе е по-скоро обикновена и има лека обратна захапка.

# 67
И аз не мисля, че е красавица. Изглежда ми злобничка и крива.

😂😂😂

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 22:16 от Hot SummeR

# 68
Тази Химена на живо може наистина да е някакъв алигейтър. С тия филтри на снимките нямат нищо общо после като се видят лице в лице.
А най-злобна ми изглежда тази, дето се нахвърли на мъжа с шапката (който не иска да си я маха). Сори, но просто не им помня имената.
Алина и Кейлъб са си писали 13 години? Години?
В първия епизод Кейлъб обясни ситуацията. Били са пубертети. Даже дадоха снимки докато той разказва как е изглеждал той, и как тя.. тогава. После са прекъснали комуникацията и сега пак са се запознали на нова и той като разбрал, че това пак е тя, бил много excıted.
Ееее, защо не казахте по-рано за коментарното студио. Изобщо не съм видяла реклама и т.к. е от 00:00 ч
То в програмата не го бяха описали като "Двойките коментират" или "Pillow talk", пишеше си пак "Преди 90-те дни, епизод 2" и иди разбери какво е това. Просто видях по случайност, че дават ония насядали по леглата и се смеят.
Трябва да видя в кой ден повтарят коментарното студио, за да видя дали ще хвана първия му епизод, че и аз го изпуснах.

# 69
Търсих дали са повтаряли 1ви епизод, но нищо не открих.

# 70
Да, през делниците не дават нищо от "90 дни". През уикенда има някаква мешавица от стари и нови сезони. Програмата на настоящата седмица е същата като предната седмица, така че това е ориентир.
Даже никъде не пише, че е коментарното студио. Просто пише "90 дни до сватбата: преди срещата" (нищо че в дублажа на предаването го казват: преди 90-те дни). И в програмата когато е само 1 час, значи това е коментарното студио с възглавниците. Когато е 2 часа, значи си е оригиналния епизод Grinning
Направи ми впечатление, че в оригиналния епизод 2 всички мъжки роли бяха озвучени от Цанко Тасев (онова ужасно гласче на фалцет), а после в коментарния епизод - мъжките роли бяха дублирани от Радослав Рачев, съвсем друг вид тембър. А всъщност чуваш едни и същи реплики. Онзи с очилата, дето каза, че й помогнал финансово на Химена, да си купи хладилник, пералня, помогнал с наема. Чуваш тези реплики с два различни гласа през час! Велико, нали? Браво, ТЛС

# 71
Добре де защо такъв хаос цари в програмата на тлс нали все някой отговаря за излъчването на телевизия и предаванията ...

# 72
Според мен, в чужбина е много подобно. Има леки разлики в предаванията, но иначе пак се излъчват безразборни повторения.

Дарси пак си е правила нещо на очите, няма да се спре...

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 17:41 от pppqqq

# 73
На живо дали изглежда толкова зле.. как може да я харесват?

# 74
Напоследък май само тя се харесва. Носът й вече е колкото палеца ми, а нямам големи ръце.

Общи условия

Активация на акаунт