90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 679
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Aни няма деца.

# 106
Не, няма. Тя много искаше деца, но Дейвид си има и не иска.

Не са се срещнали и малко се съмнявам, че ще се срещнат този сезон.

# 107
  • Sofia
Дъщеря ли има Том?

Огромна изглежда Лариса 😳

# 108
Да, Том има дъщеря. Въобще не я споменава при изявите си в предаването, което може би е за добро. Мисля, че никога не е бил женен.
Не съм сигурна дали Лариса е огромна, или другите са ниски. Особено Марая е малка възрастна дама с тонове корекции.
Скрит текст:

# 109
  • Sunshine state
Лариса в напълняла доста, колената не й се виждат.
😳

# 110
Ауу колко са блърнати всички ...

# 111
Аз знам за един човек от селото на баба ми, който има няколко сина от различни жени и всичките е кръстил на себе си. Естествено, няма как да напиша подробности (става дума за все още живи и активни хора, не от миналото).
Малко офтопик, но това мисля е забранено от Семейния кодекс (децата ти да имат еднакви имена).
Иначе и аз съм фен на 90 дни, но този сезон изобщо не мога да го уцеля кога е. Дарси и Стейси почна ли, има слухове, че са се разделили с Георги, вярно ли е?

# 112
Помня, че имаше забрана да е засрамващо или труднопроизносимо име, но не и че не може да са еднакви. 

# 113
  • Sunshine state
Дават Дарси и Стейси. Добре са си с Георги за сега, още не са се разделили. Ходят и на някаква консултация за двойки. Satisfied

# 114
Според мен, Дарси има един единствен проблем с Георги и това е, че го издържа. От там нататък всичко е измислица, колкото да се оправдае защо е неудовлетворена.
Четох слухове, че Том също не е особено заможен и приятелката му Марая му купува много скъпи подаръци, така че и неговото положение не е много по-добро от това на Георги.

# 115
Малко офтопик, но това мисля е забранено от Семейния кодекс (децата ти да имат еднакви имена).
В ромските семейства това е редовно. Помня едно предаване на Карбовски с една циганка от Северозапада, дето имала 22 деца. И той я пита... знаеш ли им рождените дни на всичките? Тя каза "само на някои". И той казва: можеш ли да ми ги изредиш по имена всичките, от най-голямото до най-малкото.  И тя почва:  Първият е Иван, вторият Васил...третият Георги... и стигна до 11-ия и казва: Васил.  Карбовски пита: "Е чакай де, то имаше един Васил вече", тя вика: "Е да, ама нищо. Така дойде."  И 19-ия също се оказа Георги, хаха. Единият бил Жорко, другият Гошко. И така.. свършиха се имената и дай да повтаряме Grinning

# 116
Сега дават "Семейството на Шантел"- нов епизод. Драмата с писмото се разраства. Скандал между Педро и майка му, тя не отговаря дали е написала писмото до баща му...

В края на епизода Педро каза нещо тъжно: "Откривайки ново семейство, аз загубих своето".
И май това беше краят на сезона.  Появи се надпис "Педро остава в Доминиканската република. Така и не се чува с баща си".
А за следващата сряда няма епизод на "Семейството на Шантел" Sad

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 23:01 от diziler

# 117
  • София
Дават Дарси и Стейси. Добре са си с Георги за сега, още не са се разделили. Ходят и на някаква консултация за двойки. Satisfied
Това в България ли 🤔

# 118
Е как остава в доминикана не живее ли в щатите?

# 119
  • Швейцария
1 седмица остава, след като Шантел и фамилия си заминават обратно в Щатите.

Общи условия

Активация на акаунт