90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 674
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Sunshine state
Дават Дарси и Стейси. Добре са си с Георги за сега, още не са се разделили. Ходят и на някаква консултация за двойки. Satisfied
Това в България ли 🤔
Не, в САЩ. Не съм пояснила, съжалявам.

# 121
Сезонът на Шантел е приключил, така че сигурно скоро ще ни пуснат и втори сезон на Дарси и Стейси.

# 122
  • София
Аз мисля, че може и да са се разделили този път, защото преди уж като за шоуто бяха разделени, си харесваха снимки и си пускаха снимките с хаштаг - darceyandgeorgi, той пък слагаше и darceyandstacey.

# 123
Сезонът на Шантел е приключил, така че сигурно скоро ще ни пуснат и втори сезон на Дарси и Стейси.
Те втори го даваха (с процедурите в Турция). Имаш предвид трети...
Семейството на Шантел тамън започна да става интересно и свърши...

# 124
  • Sofia
Как ги издържаш? ...🙄
Вчера за малко ги пуснах,много измислени и безинтересно скалъпени проблеми и драми...трите тетки с провисналите вимета...мернах фалшивата и хилеща се Никол когато хвърли бутилката..
Дойде ли полиция?

# 125
трите тетки с провисналите вимета
Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Ами понеже го загледах отначало и поне знам историята там. А "Многоженецът" и "Добре дошли в Платвил" също искам да гледам и ми се струват интересни, но съм изпуснал първите сезони. Няма никакъв смисъл да почвам отникъде...

# 126
  • София
И аз го гледах. И на Шантел семейството е противно (най-вече майката, другите стават), но на Педро са ужасни. Майка му и сестра му са като някакви вещици. Шантел и Педро сякаш си се обичат обаче, подхождат си.

# 127
Вярно, че е трети на Дарситата. Гледала съм сезоните и пак се обърках :/

# 128
# 129
Лоби и Андрей да не са се заснели пред секцията на родителите му - това ми прилича на нашенска овехтяла библиотека Wink

# 130
  • Sofia
Рейчъл и дъщеря ѝ са при Том

# 131
Джон. Доста години вече са заедно, дано да се разбират добре!

# 132
  • Sunshine state
Може и в Молдова да са, наистина секцията прилича на нашите. 😀

# 133
  • Sofia
Уинтър

# 134

Общи условия

Активация на акаунт