90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 678
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Не знам дали е уместно, но да споделя

Скрит текст:
Ванеса е бременна

# 136
Видях тази новина, но се чудя дали е актуална, защото преди месеци тя и Колт съобщиха, че е направила спонтанен аборт. Ако предаването е снимано по-скоро, значи става дума за друга бременност.

# 137
Айде почвааа Grinning
"Тази вечер е вечер на срещите... "   Grinning Grinning Grinning

Този с шапката как допуска тази кукувица да му пипа телефона и да му чете съобщенията, да му трие покани за приятелства и т.н? Аз не допускам никой да ми пипа телефона. Не защото имам да крия нещо, а защото искам да покажа, че е супер наглост да пипаш на друг човек телефона, без той изрично да е поискал това.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 21:15 от diziler

# 138
Естествено; телефонът е лична вещ.
Ким не носи само рози на Усман - сега ще го затрупа с подаръци Simple Smile При такова поведение, не е чудно защо чужденците винаги очакват американците да плащат.

П.п. появи се самурайката-нинджа/шинигами Ела Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 21:35 от pppqqq

# 139
Оо,  Хамзá дори не си оправя леглото, мама го гледа и му прислужва. А аз съм бил в града, в който живее той - Kairouan, много красиво местенце

# 140
Майка му не трябва да слуша разговорите, защото иначе ще чуе "секси тайм" и може да види Мемфис под душа...

# 141
А тази дебеланката нужно ли беше с най-големи подробности да обяснява тя къде се обезкосмявала и този азиатеца къде не се обезкосмявал. Все на вечеря ме улучват.. да слушам такива работи. За капак... реклами с плондири, джуджета, пъпки, кисти и "лоша кожа".

# 142
Хм, защо бях останала с впечатление, че историята на Химена е малко по-различна, както и че голямото дете е на 10, а не на 7... Както и да е, разликата не е съществена.
На Химена лицето й свети, когато говори за затворника. Освен това си каза, че харесва наркодилъри, не знам защо разни активисти в Реддит се опитват да я изкарат жертва на тормоз.

# 143
Оооо, тази Ким по-зле от Лиса бе Dizzy Face и въобще как може да се върже на Усман!
А пък Хамза ми прилича много по поведение на онзи на Британи. Нямам фаворити засега. Всички са ми тотал щета Grinning

# 144
Усмáн как си гушка подаръците, хаха. И се радва на плейстейшън като децата. А на нея грам внимание не й обърна Grinning

# 145
  • София
Усман се радва на вниманието на бабите и сигурно си гушка с мацките от клиповете, защото нали е "голяма звезда".
Хамза си е мамино синче и ще използва Мемфис да се добере до САЩ. Мисля, че не говори кой знае колко английски и повтаря - няма проблем, няма проблем.
Човекът с шапката ми се стори малко гаден. Ни се изкъпах, ни си изми ръцете и легна в леглото с любимата си шапка. Какво има на главата, че я крие толкова.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 08:13 от Yellow_girl

# 146
  • Sofia
Какво има на главата, че я крие толкова.

Плешив е май и го било срам да я сваля, по негови думи.

# 147
Хамза не напира много да се жени и според мен е малко като дете - говори за Америка, че била Земята на неограничените възможности, но реално няма план, не разбира езика и очаква Мемфис да се грижи за него.

# 148
Във всяка една двойка има по един противняк. Даже и по двама в някои случаи (дебеланката с азиатеца). Затова е много трудна тази анкета. Но добре, че въпросът е зададен не за най-симпатична двойка, а най-интересна.. за гледане. 
Засега №1 по антипатичност ми е тази панамката (ревнивката, която вече започна да тормози мъжа с шапката)

# 149
  • Швейцария
На мен ми е противно да гледам Кейлъб как направо е в чуденка как да се измъкне от тъпата ситуация, в която сам се е набутал. Останалите са просто използвачи. А ми направи впечатление, че Хамза е безработен, майка му явно също, а жилището е доста добро. Била съм в Тунис и за техния стандарт си е супер.
ММ пък каза, че Джасмин от Панама приличала на лелка. Ще падна.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 10:09 от JennyBG

Общи условия

Активация на акаунт