DC Fandom - мястото в Бг мама за филми и сериали от Вселената на Ди Си

• 23 952
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
The Flash 8.18
The Man in the Yellow Tie
https://www.imdb.com/title/tt16274490/

==> Има спойлери - не четете ако не сте гледали! <==

Иха, много добър епизод. Един от най-добрите този сезон.
Какъв шок беше да видим Еобард Тоун и оригиналния изигран от Мат Летчър, УАУ! Той обаче е с амнезия и не си спомня за нищо отпреди 1 година. Последно го видяхме в Легендите, където беше страж сложен от силите на скоростта в един важен исторически момент, който не трябваше да се променя. Дали пък после след като даде живота си едн вид не беше върнат и даден втори шанс пак от тези сили? Не знам, може би ще се разбере, но той сега е добър и влюбен и дори Бари Алън му стисна ръката. WTF?! 😮 Но да, явно така ще се развият нещата.
Отново Том Кавана ще е злодея, само дето сега не е Харисън Уелс, а корумпирания Уелс от злия Еобард Тоун. Та имаме двама Еобардовци. Изобщо обърквацията е пълна, ама това са DC... Правят си каквото си поискат, в повечето пъти без логика и обяснения.
И как така изведнъж Дион стана толковз зъл и иска да убие Бари? Че даже и ще зареди отново лошия Тоун с негативна енергия?
Какво става с Айрис? Би трябвало да се върне за последните 2 епизода.
Другия много важен момент от сериала беше, че Джон Дигъл се отказа от това да бъде 'Зеления фенер'
Значи ли това, че от Уорнър се отказват от този плануван още преди пандемията сериал?
Обаче знаем, че Дигъл ще се появи в последния епизод на сезон 2 на Супермен и Лоис, а го гласят и за злия в сезон 3?! Това откъде? По дяволите, оставете човека да се радва на семейството си, хаха.
според мен някой контролира Дион а  Уорнър не знаят какво искат иначе нямаше да го разнасят като ненужна вещ из сериалите  Айрис би трябвало да се върне по някое време

# 91
  • София
The Flash 8.19
Negative, Part One

https://www.imdb.com/title/tt19712346/

Това само от екипа на Флаш го могат. Да съберат в един епизод куп глупости и в същото това време шокиращи WTF клифхенгъри. 😁
Егати и шашавия епизод, не е истина просто. Не мога да повярвам какво видях.
Скрит текст:
Айрис умря ли??? Мхмхм, след като Бари събра цялата енергия и я удари със своята специална мълния ще е абсурдно да е жива, ама от друга страна ми изглежда абсурдно и да умре по такъв начин. Ако ще се стигне до там, ще ни занимават цял епизод с нея, ще има ретроспекции, сълзи и пр. и пр. Типично по техен си начин ще я върнат за отрицателно време без логични обяснения. То логиката в този сериал изчезна от години насам.
Убиха единия Еобард Тоун, за да се прероди в другия чрез някакъв извратен Хелрейзър момент?! Лудница. Ама беше яко.
Според мен е крайно време трите нелепо-жалки сили да вземат да изчезнат или да се превърнат в една. Може би това ще направи Ривърс Флаш сега и ще стане всемогъщ, само дето не остана време и Бари ще оправи всичко за 30 минути или ще останат нещата за сезон 9.
Кейтлин нищо чудно влизайки в тази камера да се върне като Килър Фрост, без да може да се върне обратно като Кейтлин и нищо чудно даже да стане лоша. Дано не, ама натам вървят нещата от доста време насам

Най-нелепия момент беше със Сесил (за кой ли път). Защо изобщо ни занимават с това супер дразнещо и нелепо лелче? Сега пък се превръща и в един от най-силните Мета. Сериозно, на кого му пука???

Друг нелеп момент беше когато Сесил, Алегра (тези двете няма ли кой да ги свитне?) и Честър се изрепчиха на тримата глупаци (негативните версии на силите). Не знам кой от кого изглеждаше по не на място. Излишни персонажи, зле написани, дразнещи.

И тази арабката, Мийна едвам се трае (поредната дразнеща актриса във Вселената на Ароу), дано цялата сюжетна линия с нея приключи още сега в сезон 8. Не искам да я виждам като Светкавица в сезон 9. Тези хора не разбраха ли, че трябва да има само една постоянна светкавица и това е Бари Алън. Нямам против и 501 светкавици да има, но да само камеота, а не част от постоянния екип на Бари, който без Сиско и Кейтлин за мен не съществува.

Superman & Lois 2.14
Worlds War Bizarre

https://www.imdb.com/title/tt20065544/

Добре подготвиха почвата за последния 15 епизод следващата седмица. А там чакаме и появата на Джон Дигъл (като новия злодей за сезон 3?! 😮) на финала.
Хареса ми визията на епизода, цветовете, ефектите. НО, задължително Супермен
Скрит текст:
трябва да си върне силите и той лично да сложи край на Али от Али Експрес.
Как ще си върне силите, какво искаше да каже майка му преди да изчезне? Че ще е рисковано за живота му. Ясно е, че няма как да чака нови 4 години, клетките да му се възстановят. Така че може би Х-криптонита е това рисково решение?
Кайл изчезна, УАУ! Сара също обаче трябва да изчезне. Кайл го нямаше в шашавия обратен свят, Сара също. А май и малката щерка я нямаше там. И явно при сливането, те просто ще изчезнат. Както и самия Супермен, защото тамошния Супермен умря. Но естествено в тези сериали и филми винаги е едно и също. Ще върнат всички с някакво елементарно и идиотско обяснение. Ако някой умре наистина е защото актьора иска да се маха. Изключителна рядкост станаха истинските планувани убийства на главни или по-основни поддържащи персонажи.
В този ред на мисли, надявам се, че Джон Хенри ще оцелее, защото много го харесвам. И мисля, че ще успеят да го върнат. Прекалено явно загатнаха, че не са добре нещата. Значи по логиката на комиксовите адаптации, това всъщност е добър знак.
Сара най-накрая разбра истината за Джордан и се радвам, че стана така.
Добър епизод като се тегли чертата.
Но се радвам, че този никак не добър сезон (поне според мен) приключва и дано си извадят правилните поуки за сезон 3. Всъщност сезона започна доста добре, но откакто се появи Али Алстън всичко отиде по дяволите.

# 92
https://tvline.com/2022/06/28/the-flash-candice-patton-contract- … W0KLd2Nn2i9cQmKII Героинята на Кандис Патън Айрис ще се върне във 9 ти сезон

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 16:23 от Никола Савов 603256

# 93
https://deadline.com/2022/06/the-flash-season-finale-ep-eric-wal … -more-1235053076/  THE FLASH showrunner Eric Wallace doesn’t know if season 9 will be the last.
“I’m now going into the third season of The Flash where I don’t know whether or not it’s the last… Now, I’m doing it in Season 9 and I hope I get 10.”

# 94
https://comicbook.com/dc/news/the-flash-showrunner-says-no-spino … 5PSvKRtc20pm2UGz8    може да се присъедините към фб групата за Светкавицата  https://www.facebook.com/groups/1050870641723274

# 95
  • София
Изгледах финалните сезонни епизоди на Супермен и Лоис и Флаш.

--> Има спойлери! <--

Superman & Lois 2.15
Waiting for Superman
https://www.imdb.com/title/tt20062904/

Ако не друго поне финалния епизод ми хареса, но едно много важно, кардинално нещо ме подразни. То няма нищо общо със самия финал и сценария, а е решение на ДиСи, което не ми харесва. Значи ако правилно съм разбрал от всичко видяно в епизода и откровените намеци, то всъщност Супермен и Лоис не се намират в АроуВселаната (където са Оливър Куин, Бари Алън и т.н.), а са на някаква друга Земя. И Джон Дигъл, който се появи в края, не е същия Дигъл, който видяхме във Флаш отказвайки се да бъде Зеления фенер.
WTF?! 😮Нз, все тая... Отдавна съм спрял да ги взимам твърде сериозно, за което сами са си виновни от Ди Си ; CW и Уорнър. Все пак обаче Супермен ми е любим герой и за това следя с интерес сериала.

Та за самия епизод. Общо взето нищо изненадващо. Супермен (както винаги) намери начин да се презареди и направо разказа играта на скучната лелка. Дано повече никога не видим това недоразумение.
Ха, Тал-Ро се премести да живее в Обратния свят, дано да е щастлив там. Дали ще го видим отново? Не би трябвало, но в тези сериали всичко е възможно и обикновено логиката липсва.
Жалко, че Лана и Кайл няма да се съберат. Общо взето Лана му би шута.
Джордан и Сара се изясниха, което ме радва. А, Джордан сигурно ще стане 'Супербой' Дано все пак фокусът се запази към Супермен. Все си мисля, че накрая Джонатан ще се гаджоса с Натали. Искам да подчертая обаче, че в този сериал децата на главните герои не ме дразнят така както децата на главните герои в Ароу и Флаш. Всичко е въпрос на сценарий. Пък после защо хейтят хората...
Като цяло не особено добър сезон. Определено сезон 1 беше с класа над този. Но все пак продължава да е гледаем и да не дразни като много други свои родственици.

Оценка на сезона: 7.0

The Flash 8.20
Negative, Part Two
https://www.imdb.com/title/tt19712348/

Тук пък обратното, финалът по-скоро ме подразни, но сезона като цяло беше по-добър.
Отново твърде много се фокусират нещата над Сесил и Айрис в ключови моменти. Как все едно без тях, Флаш/Бари не може да си върже връзките на обувките. При Супермен и Лоис го няма това.
И тук беше момента по някакъв начин да се премахнат тези толкова дразнещи различни сили, децата на Бари и Айрис. Това е толкова идиотско, че нямам думи просто.
Та Айрис естествено, че не е мъртва, Деймиън Дарк (излишно беше включването му, по-добре беше Джо по някакъв начин като баща да можеше да върне дъщеря си от времевия камък) даже я определи като вечно оцеляващата сама (не защото някой и помага) и едва ли не най-силната (хахаха). Сесил пък се оказа последната надежда за корумпираните от вируса добри сили, за да се изправят срещу негативните сили (бляк бляк бляк).
Абе общо взето 20 минути глупости, 5 минути готин екшън и 10 минути морал и сълзливи обяснения.
Най-същественото: Еобард Тоун е изтрит и го няма. Това беше. Ако го видим пак, то вече направо да се канселират на минутата. Ще е върха на простотията!
Стана ясно, че премахвайки негативната/обратна сила на скоростта от Тоун в края на Армагедон (епизод 5), самият Бари Алън е стартирал целия този процес, който разболя Айрис, а от нея се предаде на ''децата'' им. Абе общо взето каша, която сигурно и сценаристите трудно ще обяснят логично.
Негативните сили обаче загубиха само временно, защото за да има баланс във Вселената те ще търсят и намерят своя нов Аватар. И кой ще е той? С този син пламък в края дали не тийзват към Кобалт Блу (Cobalt Blue) от комиксите. Ще видим.
Кейтлин явно вече я няма, така и не показаха кого видя Марк Блейн. Килър Фрост?

Оценка на сезона: 7.5

# 96
Дано 9 ти  сезон е последен 
Изгледах финалните сезонни епизоди на Супермен и Лоис и Флаш.

--&gt; Има спойлери! &lt;--

Superman &amp; Lois 2.15
Waiting for Superman
https://www.imdb.com/title/tt20062904/

Ако не друго поне финалния епизод ми хареса, но едно много важно, кардинално нещо ме подразни. То няма нищо общо със самия финал и сценария, а е решение на ДиСи, което не ми харесва. Значи ако правилно съм разбрал от всичко видяно в епизода и откровените намеци, то всъщност Супермен и Лоис не се намират в АроуВселаната (където са Оливър Куин, Бари Алън и т.н.), а са на някаква друга Земя. И Джон Дигъл, който се появи в края, не е същия Дигъл, който видяхме във Флаш отказвайки се да бъде Зеления фенер.
WTF?! 😮Нз, все тая... Отдавна съм спрял да ги взимам твърде сериозно, за което сами са си виновни от Ди Си ; CW и Уорнър. Все пак обаче Супермен ми е любим герой и за това следя с интерес сериала.

Та за самия епизод. Общо взето нищо изненадващо. Супермен (както винаги) намери начин да се презареди и направо разказа играта на скучната лелка. Дано повече никога не видим това недоразумение.
Ха, Тал-Ро се премести да живее в Обратния свят, дано да е щастлив там. Дали ще го видим отново? Не би трябвало, но в тези сериали всичко е възможно и обикновено логиката липсва.
Жалко, че Лана и Кайл няма да се съберат. Общо взето Лана му би шута.
Джордан и Сара се изясниха, което ме радва. А, Джордан сигурно ще стане 'Супербой' Дано все пак фокусът се запази към Супермен. Все си мисля, че накрая Джонатан ще се гаджоса с Натали. Искам да подчертая обаче, че в този сериал децата на главните герои не ме дразнят така както децата на главните герои в Ароу и Флаш. Всичко е въпрос на сценарий. Пък после защо хейтят хората...
Като цяло не особено добър сезон. Определено сезон 1 беше с класа над този. Но все пак продължава да е гледаем и да не дразни като много други свои родственици.

Оценка на сезона: 7.0

The Flash 8.20
Negative, Part Two
https://www.imdb.com/title/tt19712348/

Тук пък обратното, финалът по-скоро ме подразни, но сезона като цяло беше по-добър.
Отново твърде много се фокусират нещата над Сесил и Айрис в ключови моменти. Как все едно без тях, Флаш/Бари не може да си върже връзките на обувките. При Супермен и Лоис го няма това.
И тук беше момента по някакъв начин да се премахнат тези толкова дразнещи различни сили, децата на Бари и Айрис. Това е толкова идиотско, че нямам думи просто.
Та Айрис естествено, че не е мъртва, Деймиън Дарк (излишно беше включването му, по-добре беше Джо по някакъв начин като баща да можеше да върне дъщеря си от времевия камък) даже я определи като вечно оцеляващата сама (не защото някой и помага) и едва ли не най-силната (хахаха). Сесил пък се оказа последната надежда за корумпираните от вируса добри сили, за да се изправят срещу негативните сили (бляк бляк бляк).
Абе общо взето 20 минути глупости, 5 минути готин екшън и 10 минути морал и сълзливи обяснения.
Най-същественото: Еобард Тоун е изтрит и го няма. Това беше. Ако го видим пак, то вече направо да се канселират на минутата. Ще е върха на простотията!
Стана ясно, че премахвайки негативната/обратна сила на скоростта от Тоун в края на Армагедон (епизод 5), самият Бари Алън е стартирал целия този процес, който разболя Айрис, а от нея се предаде на ''децата'' им. Абе общо взето каша, която сигурно и сценаристите трудно ще обяснят логично.
Негативните сили обаче загубиха само временно, защото за да има баланс във Вселената те ще търсят и намерят своя нов Аватар. И кой ще е той? С този син пламък в края дали не тийзват към Кобалт Блу (Cobalt Blue) от комиксите. Ще видим.
Кейтлин явно вече я няма, така и не показаха кого видя Марк Блейн. Килър Фрост?

Оценка на сезона: 7.5
Дано 9 ти  сезон е последен иначе  ще  се радвам да върнат  Зуум нали и той е със синя светкавица или каквото беше там

# 97
  • София
Заповядайте в новата специализирана тема за всички филми и сериали на Марвел:
==> MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел <==

😊

# 98
  • София
В една паралелна Вселена... 😃😎😊

# 99
# 100
  • София
🤔😮🤐😨

# 101
  • София
Подушихте ли какво е сготвил Скалата? 😉

The Sandman
Това изглежда брутално яко! 😮😎
Нямам търпение.
Излиза на 5 август, буквално след 2 седмици

И новия Шазам 😏

# 102
  • София
Какво е сигурно за DC след приключилия Комикон в Сан Диего.

Филми:

ТВ сериали:

Като към тези сериали трябва да добавим и двата в партньорство с Нетфликс

Sweet Tooth - чакаме сезон 2 с 8 поръчани епизода (няма дата)
The Sandman - стартира сега на 5 август

# 103
  • София
Много неадекватно и толкова назад спрямо Марвел. Файги начерта график до края на 2025, а DC постоянно са под заплаха да не им пропадне филм заради гаф на основния им актьор. Всички се надяваха нещичко да им подхвърлят за Супермен. Имаш Бен Афлек, Скалата, Кавил и не можеш да сглобиш качествена Вселена заради куп лоши управленски решения. The Batman 2 обещаха да е готов за по-малко от 5 години. Кажи честно.

# 104
Направо са неадекватни спрямо Марвел. В добавка имаш Джейсън Момоа и Гал Гадот. Пореден нов Батман?!?! Arrowverse си беше нещо което гледах с интерес и там въпреки многократно по-ниския бюджет нещата бяха далеч по-добре от игралните филми. Жалко, че и тя отива към края си.

Общи условия

Активация на акаунт