Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 60 040
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте момичета.
Само да се включа да кажа, че съм идея по-добре,
ММ днес е с хрема и малка температура. Утре ще прави ПСР.
Малкия е добре. Той и миналия път не се разболя.

Вале, честито на Мария за 2 място в международен конкурс!

Лека вечер на всички.

# 256
  • при късмета
Ангелче, браво, че е минало леко. Внимавайте по пътищата, не знам къде ще ходите, при нас трупа нов сняг.
Вале, браво на Мими, страхотно е това дете
Люска, радвам се, че си по-добре и на мъжа ти да му се размине
Разходихме се до уроците на Шефа, навън не е толкова студено и рядко ми харесва да вали сняг, но можех още да стоя навън. Стига да направят очила с чистачки. Госпожата обаче не се появи и телефона казва, че е грешен или непълен. Това изобщо не е на добре

# 257
ма ко това първи урок ли трябваше да е? Как не се е появила?
Аз решавам всяка вечер задачи с дребния за областен по астрономия, "професорът" както го нарича баща му много обича да си спестява решения и обяснения, е това се опитвам да направя, да го накарам да пише и говори....
Валенцето поздравления за Мими.
luss Heartsnow_angelHeart бързо възстановяване на всички.

# 258
  • при късмета
Не е първи урок, ходи веднъж седмично, дори през ваканциите. Само телефон имам за връзка. Даже предишната ваканция сама звъня да пита ще идва ли. Не е група, индивидуално се занимава с всички, но вторник сме само ние, с никого не се засичаме

# 259
Вале, прочетох разказа на Мими. Думи нямам. Да я поздравиш.

# 260
И аз прочетох разказите.Онемявам пред такива деца!Респект! Но и за родителите,които са посяли и отгледали семенцето , и за подкрепата, която дават!

# 261
Честит празник на мъжките майки и мъжките рожби!

# 262
  • при късмета
Честит празник!
Добре е трупнало навън, от сутринта рина преспи по улиците

# 263
  • София
Благодаря ви, момичета! ❤️

# 264
  • София
Здравейте момичета.

Мъжът ми е с ковид Simple Smile След 3-4 дена ще направя и на детето.
Той си е добре. И миналият път ние боледувахме, а той се размина.

И аз прочетох разказа на Мария и на други деца. ... много са талантливи!

Лека вечер, момичета.

# 265
  • при късмета
Люска, а как се чувствате?
Ангелче, ти днес ли щеше да пътуваш? Драсни някой ред, че си стигнала, че по пътищата е ад

# 266
  • в сърцата на децата <3
Привет! Пристигнахме САМО за 5 часа и половина 🤦 Прохода беше чудна приказка, ама ако си дядо Коледа и караш шейна с елени. Успяхме да се завъртим на един завой, но за щастие овладях колата (и аз не знам как стана 😳). От тази страна на Балкана няма кьорава снежинка, след Троян е сухо даже.

# 267
  • София
Момичета, оздравявайте вие и близките ви бързо и без последствия.
АНГЕЛЧЕ, явно си те бива като шофьор. Ще те пращаме на състезания във Формулата.
ВАЛЕНЦЕ, прочетох разказа,поздравления за успеха на Мими.
Нали днес е празник - Сретение Господне и Петльовден, та не съм плела. Остана ми много малко и завършвам палтенцето. Утре ще го довърша.
Хайде спокойна и лека нощ.

# 268
Добро утро!

Ангелче - след тежкото шофиране, да си изкарате супер! Хубаво, че бързо сте минали през модерния вирус!

Люси - бързо възстановяване на тм! Ти как си?

Вале - знаеш, че Мими си е гордост и на темата! Изключително талантливо дете!

Плами - вие как сте?

Аз се чух с моята гастроентероложка и се разбрахме с една дума с нея. Само да успеем да се приберем, както сме го планирали.

# 269
Добро утро! Оооо, Смърф, това езерото Комо ли е?Вземам си и кафе и кроасан,щото съм гладна като вълк.
   Сноу , тази сутрин по новините казаха, че Троян -Кърнаре е затворен.И като гледам колко сняг има по места,ние сме друга България.При нас вчера беше 9 гр, топло и приятно.И днес се очертава такова.Аз никак не се оплаквам,напротив.
   Болните да минават леко!

Общи условия

Активация на акаунт