Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 60 047
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро! Оооо, Смърф, това езерото Комо ли е?Вземам си и кафе и кроасан,щото съм гладна като вълк.

Не, това е Hallstatt в Австрия. Комо е досто по-голямо и широко.

# 271
  • гр.Варна
Добре съм, и децата са добре.ПСР отрицателен. Не помня дали се похвалих че Теди почна работа в езикова школа. Предава немски и английски и засега е доволна. Временно вика, да не бездействам.
Организацията на двете събития върви полека, има избрана рокля вече и я започнаха в бутика. Три месеца ще отнеме да я ушият.
В средата на март отиваме до Чорлу за костюм на абитуриента и семейство:kissing_heart:
Това е накратко. Всички да се оправят, а другите да се пазят

# 272
  • при късмета
Добро утро!
Болните бързо да се оправят
Ние сме откъм снежната страна на Стара планина и доста трупна при нас. До вчера беше горе долу добре, днес май е по-студено.
Много ми е добре като се наспивам.

# 273
Добро утро прекрасници Kissing Heart
Люси Kissing Heart бързо оздравяване!
Ангелече.... голяма си фурия Heart Eyes
Плами невероятен организатор си!
Смърфи, че ти си свършила по-голямата част от работата! Стискам палци да се приберете по план и да завършиш всичко!
При мен нищо интересно - точно както го обичам Laughing Вчера дойде училищния рапорт на Кратун - по биология и психология работи над нивото, което се изисква към момента, но химията е под.... Записал се на курс онлайн и на консултации в училище.  Дано навакса. Цели се високо - дай боже да се случи!

# 274
  • в сърцата на децата <3
Добро утро! Взимам си кафе, че спах почти до 10 и сега мързелувам 🤣
Марулета, аз винаги си проверявам проходите преди да тръгна. Ако не изчистят Беклемето, ще се върнем през Шипка. РЕДНО беше или да го изчистят, или да го затворят. Дано няма някое ПТП, което да е предизвикало затварянето. Аз вчера като излязох на Балканец и звъннах на 112 да подадат сигнал към Гражданска защита докато не е станала някоя беля. Вероятно не съм била единствената. Такова кошмарно шофиране имах и миналата пролет в края на май ли да беше или в началото на юни... По никое време валя СНЯГ! Добре, че съм мързел и не бях сменила зимните гуми. От Ловеч ни запука сняг, а ние с децата - по къси гащи и тениски! В прохода беше зимна приказка, ама да не се налага да шофираш... Пак звънях на Гражданска защита - нямало как да пратят снегорини, защото договорите им били от Октомври до Април 🤣🤣🤣🤣 Не знам какво е станало нататък и дали са го затваряли. Но имаше и срутване на камъни и пръст, за които ме питаха КЪДЕ ТОЧНО било?! Миии... На 42-рия завой на ляво 🤦😳😤🤣

# 275
Люси, да мине бързо и леко. Да преборите вируса и всичко да е на 6!
Плами, хубави емоции ви предстоят. После да ни покажеш роклята. Ех....искам пак сватба и аз.
Смърфи, днес кафето ти е трепач и точно по мой вкус. То гледка, то пивка, хапка.....
Лейди, тези които високо се целят, добре им се получават нещата. Очаквам в близките години да се похвалиш. Ама истински и с гордост. А до тогава ще се радваме на успехите на Мими.
Ангелче, весело на вас.

# 276
Мария - то си е негово решение... ние сме казали, че няма да финансираме учене в университет извън russell групата, а иначе ще застанем зад всяко негово решение. Не е проблем и да реши да не учи, а да работи. Той си решава.

# 277
Смърф , и Австрия е ок!
   Лейди, брависимо на Дългун! Аз ще мълча засрамено в ъгъла, че така ме ядосва синковеца......
  Сноу, сиурно съм ,че си проверяваш,просто за теб си помислих като чух по новините.
  При нас е 6 гр , слънчице се опитва да пробие, щерката е с бейби навън.Започва да се стъмва все по-късно и на мен мноооого лекичко ми се отваря душицата!

# 278
Марулета, защо те ядосва? Аз мисля, че сами трябва да си решат как да продължат - достатъчно са големи вече. Университета не трябва да е самоцел. Трябва да правят това, което ги удовлетворява.
За финансирането ние го решихме така, защото всички университети тук са с еднакви такси, но от нискорейтинговите е трудно да се реализираш после - та пари на вятъра не давам.
Ако реши да не учи, а да работи - пак ще го подкрепим. Важното е той да се чувства "на място".

# 279
  • гр.Варна
обичам да организирам. И тези двете съм ги организирала дупе в дупе на дивана Kissing Heart
Абитуриента много приятно ме изненада с успех 5.50 за срока. А дано и годината да завърши така.Реши все пак да не почива една година, а да кандидатства Моден дизайн в НБУ. Нали се изживява като дизайнер вече Stuck Out Tongue Winking Eye
А снимки задължително ще кача и от бала и от сватбата.

# 280
Не е свързано с ученето, с него малко ме ядосва. Ама е толкова отвеян - загубил си е портмонето. Няма пари в него, но картата за банковата сметка и личната карта. Сигурно хиляди хиляди пъти съм казала, когато е с колело да сложи телефона и портмонето в чантичка през кръста или раница/има поне десет/. И онзи ден му звъннах да дойде да си прибере колелото от двора на магазина,защото даваха снегове  и ще ръждяса. Дойде,ама нещата в джоба на якето и ги е загубил. Днес чака превод на заплата,която няма как да вземе,освен с банкова карта.На каса не може да тегли-няма 18 , ама няма и лична карта. И , естествено, аз съм виновна, щото съм му казала да си прибере колелото.
   А относно ученето , аз също съм на мнение сам да избира дали и какво да учи. Нямам драма и да не учи. Ако иска да учи и има нужда от съвет ,ще дам. Каквото реши ще подкрепим.  НО - и  да реши да учи, ще се наложи да поработва. Така сме процедирали със сестра му ,така и с него. Знам че отстрани сигурно звуча като някаква зла вещица,но истината е в детайлите, но ще стане дълго. С две думи- сестра му си събра пари от бала. Казахме,ако учи разделяме на месечни дажби ,докъдето стигнат. После ние даваме. Ако не учи,да си взема парите и да си ги прави каквото иска , но да почва работа. Каза,че ще учи. Ама ще живее с гаджето на квартира.Ок , от нас имаш ето тази сума , която покрива мин разходи,ако си на общежитие и джобни. От тук насетне се оправяйте.Помогнахме с един наем, с намиране на квартира и работа на гаджето. После и щерката почна работа, така както й беше удобно , за да може и да учи. Грам не съжалявам, в нашия случай това сработи идеално. Освен , че видяха могат ли да са семейство, събраха си доста добра сума пари - купиха си кола/след като щерката вече си имаше своя/ , много пътуваха, събраха си пари за сватбата, останаха спестявания за сега,когато тя е на майчинство.
   Маминото синче хич да не мисли, че го чака нещо по-различно от сестра му.

# 281
Това с документите е супер неприятно... Дано бързо извади нови!

# 282
Е, ще извади, ама  си има срокове.Ще тр да почака.
    РЕДАКТИРАМ - намерил си е портмонето с документите.В коша за пране! Абе ще откача , разбирате ли колко е отвеян?!

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 16:00 от марулета

# 283
Хайде на закуска на езерото Комо!

Тук пече същото слънце, само дето не е за излизане. Joy

Трябва да чистя и ме мързи. Ако ще пусна Хуанита, трябва да й разчистя пода, че се заплита тук и там, а докато разчистя, по-добре да пусна нормалната прахосмучка... Я, да пийна още едно кафе, докато го измисля. Joy

# 284
Смърфи, мани тва  чистене! Виж гледка , слънце, софра.......
    На работа съм, шеметите у дома се множат и ме вбесяват.............

Общи условия

Активация на акаунт