Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 60 057
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Смърфи, тъкмо приключвам с обяда, но ще посегна и към твоето кафе. При нас е пролет.

# 286
  • в сърцата на децата <3
Взимам си и аз едно следобедно каЙВе. Тука е свежо, не особено студено. Обзаведохме мамето със съдомиялна. Много ми хвалиха Whirlpool и накрая взе модел с интензив зона. Оказа се, че модела има една буква по-малко от този, който съм гледала като спецификации и в резултат на това няма автоматично отваряне на вратата. В кратце - моята уж е по-стар модел, по-фалшива марка, дори като пари май е по-малко... Но си ми харесва повече. Все пак тази ще върши чудесна работа на мамчето и ще ѝ е помощничка, че вече я боли кръста като виси на мивката.

Разходих се и до едната баба - минах да ѝ напазарувам, защото последните месеци не се чувства много добре и гледа да не излиза. За сметка на това пък е инат и не дава да ѝ помогна с почистване примерно... Но поне отмъкнах чувала с боклук към кофата пред блока.

Отивам да правим сармички на мамата с умната тенджера под налягане 😁 Стискайте палци да не взривя кухнята 🤣🤣🤣🤣

# 287
Сноу, звучиш ми много уютно!Хубаво ти е при мама.Почини си.

# 288
Добра вечер и от мен!
Уж силния вятър отмина преди 2 дни, а днес пак се раздуха и на финала заваля сняг на огромни парцали Laughing
Много бяха красиви, но за около 5 минути и се топяха преди да стигнат земята.......
Марулета LaughingLaughingLaughing завеяни са ни момчетата LaughingLaughingLaughing Много се радвам за документите, че е голямо главоболие.

# 289

Добро утро!
Приключих с приготвянето на закуска и обяди. Сега пия второ кафе и подхващам къщата, добре че не може да се оплаква, колко разхвърлена е ...

# 290
Джейми, ще ти правя компания с ранното кафе.

# 291
  • София
Добро утро и от мен!
Да са ви хубави почивните дни!
От няколко дни имам ужасни болки в плешката. Там имам плексит, но така не ме е боляло. През деня почти не усещам, освен при определени движения. Е нощем е ужас. Първите две нощи особено.
Пия прахчета Фламексин, мажа се... Тая нощ по добре, но пак към 2ч се събудих и ме маза ММ. Въобще всяко движение нощем е кошмар.
От същата страна ме боли всичко от врата до петата, но не силно.
Ако някой ми даде съвет как да се отърва.... На лекар няма да ходя, не искам.
Иначе ние сме добре. Съвземаме се след загубата на приятелката на Мими и дъщеря на наши близки приятели. Виждаме се със семейството, излизам често  с майката и сестричката..... Но нищо не мога да направя, нищо. И това ме побърква.
Мими също се съвзема. Пожела да отидем на гроба. Отминава и ужасът от пресичане на улици. Но и е много мъчно. Вкъщи има толкова неща, които и е подаряваш приятелката и.... Говорим много за нея, усмихваме се, имаме прекрасни спомени, особено Мими. Но липсата и е ужасно тежка.

Та такива работи при нас. Днес отиваме на село. Дано времето е хубаво.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 06:18 от Валенцето

# 292
Вале,нещо вкусничко ще да четат, като гледам Смайли как се облизва.
  При нас времето е супер , 9.00 часа , а е слънчево и приятно.
  Минах през пазара да видя за салатка разсад, една червена си купуваме,ама още нямаше хора.Аз тази година се отказвам от градинчето, защото поливам с питейна вода , а при нас е над 3,5 лв кубик.Само салатка и картофи мисля да сложа.Макар, че така ме сърбят ръцете вече да се заровя в земята......обожавам миризмата й на пролет.
   Но и време нямам , на работа съм от 8.30 до 18.00 -кое по-напред?!
   Ще се огранича с подправки и салатки, и картофи.
    Хубав и спокоен уикенд. Днес планът е следният - на работа до 12.30, от 13.30 на кино - Завръщане 2. После малко пазар и се прибирам. ММ е на работа, до 18.00 - докато си дойде ще лежа на дивана с книга.Чета Домът на Гучи в момента.

# 293
Аз вчера изгледах филма за Гучи, но искам и книгата да прочета.
Вале, не знам какво да кажа за Мими. Трябва си време.

# 294
Добро утро!
Джейми прекрасно кафе с макарон Kissing Heart Май от година не съм правила... Кратун спря да яде сладко и съответно аз спрях да правя.
Вале Kissing HeartKissing HeartKissing Heart
Марулета - да мога да ти изпратя половината вода от градината ми Laughing няма да е вечно блато LaughingLaughingLaughing

Днес ще сея чесън в такъв вариант

Тук не се продава зелен чесън, но пък зелен лук има постоянно в магазина и не си струва да се сее.

# 295
Еми прати ми ,Лейди!Ние имаме геран и помпа,а ма в него има вода , само когато вали.И през нашия геран източваме мазето на съседа.

# 296
  • София
Отдавна не съм ви сервирала кафе:

Много ме сърбят и мен ръцете за градината. И аз поливам с питейна вода, но не мога да си причиня на психиката това да нямам градина. Даже тая година, си правя сама разсад домати. Скоро ще имаме и хубава оранжерия, ето такава/

Прозорците ще се отварят сами ако вътре стане над определени градуси. Абе страхотна е. И много, много се радвам. Така, както някои жени се радват на чанти и обувки😁.

# 297
Добро утро, момичета.

# 298
  • при късмета
Добро утро!

# 299
Мхм, и съм гладна и кафе и ми се пие.Благодаря, Мако!

Общи условия

Активация на акаунт