Спонтанен аборт/извънматочна бременност - 4

• 30 373
  • 597
  •   1
Отговори
# 555
  • София
според мен винаги има опасност от спукване, т.е. ако усетиш силна болка, кървене или нещо необикновенно тичаш към спешното. цялото това чакане е просто отвратително!

# 556
  • Благоевград
Би трябвало втората доза да подейства. Има жени и с три дози, има жени, при които това лекарство не действа и директно минават към лапароскопия.
Аз бях октомври със съмнение за ИМБ и Стаменов ми предложи метотрексат като ми даде 1 час да реша. Отказах да го слагаме, защото реших, че след като има бременност в тръбата, тя вече е компрометирана и по-добре да я махна. Персенска видя сак в тръбата, Стаменов не и тогава той каза Чакаме. След 2 дни се показа сак в матката, изчакахме го още седмица и се видя, че е кухо яйце и правих медикаментозен аборт.
Желая ти късмет!

# 557
Какви са ви стойностите от кръвния тест?

Здравейте,
Излезе моя резултат. Последния цикъл е на 10.03.

Чхг 97.3
Прогестерон 81.1

Как ви се струват? Цикъла ми е 26-27 дни. Това коя гс е?

# 558
Какви са ви стойностите от кръвния тест?

Здравейте,
Излезе моя резултат. Последния цикъл е на 10.03.

Чхг 97.3
Прогестерон 81.1

Как ви се струват? Цикъла ми е 26-27 дни. Това коя гс е?

Има бременност,  въпросът е къде се намира.  Пусни пак след 48 часа, но това продължително зацапване малко ме притеснява. При имплантационното кървене зацапването е 1,2 дни. При мен продължи 5,6 дни и влязох с болки в левия ячник и кървене в спешното( бях някъде 5 седмица). Следете си внимателно ситуацията, не е за подценяване. Дано не се наложи, но при най-малко неразположение отидете до спешно.

# 559
Благодаря!
Днес почти нямам зацапване. Ще видим утре как ще е. Болки нямам.
Ще пусна задължително след два дни отново.
Ниско ли е ЧХГ или нормално за тази г.с.? Аз не съм сигурна 4 или 5 се води. Навсякъде показва различно.

# 560
Благодаря!
Ниско ли е ЧХГ или нормално за тази г.с.? Аз не съм сигурна 4 или 5 се води. Навсякъде показва различно.

Според мен е нормално за 4г.с., все пак изпратете резултата на вашия доктор.

# 561
Благодаря!

Според мен е нормално за 4г.с., все пак изпратете резултата на вашия доктор.

Много благодаря. Успокоихте ме. Да, чакам я да ми отговори, но се притеснявам.

# 562
Абсолютно разбирам какво ви е, чакането е много неприятно,  още повече, че имате професионален ангажимент и сте малко в заварено положение. Говорете с докторката, тя може да ви изпише нещо през това време. Ако имате някакви други въпроси, може да ми пишете на лично, минах през страшния вариант и мога да ви кажа симптомите, които имах,надявам се при вас да не е това - нищо до последно не се знае. Успех!

# 563
Violetka, Друго важно нещо в случая е на колко дни е обикновено менструация Ви? Знаете ли горе долу кога е била овулацията ви (кога е бил успешния опит Wink )?
За сега изглежда ОК, този резултат.

# 564
Violetka, Друго важно нещо в случая е на колко дни е обикновено менструация Ви? Знаете ли горе долу кога е била овулацията ви (кога е бил успешния опит Wink )?

Привет!
Около 26-27 дни е цикълът ми.
Пик на ЛХ хормона е засечен на 23.03 късно вечер. Опити са правени на 23.03 и на 24.03. Овулацията би трябвало да е била на 24 или 25.03.

# 565
  • Варна
И на мен ми изглежда ОК този резултат чхг. Приготви се просто да чакаш Simple Smile Моето импланранциооно кървене продължи 3-4 дни.
Успех!

# 566

Привет!
Около 26-27 дни е цикълът ми.
Пик на ЛХ хормона е засечен на 23.03 късно вечер. Опити са правени на 23.03 и на 24.03. Овулацията би трябвало да е била на 24 или 25.03.
В такъв случай и аз смята че кървенето е имплантационно и стискам палци да е така!!

# 567
Здравейте момичета! Преди 48ч имах 54 бета ЧХГ. Днес 242. По календар съм 4.6 г.с, закъснение 5дена. Имам вечно усещане на нещо като болка от едната страна в корема и леко зацапване. Според вас, има ли възможност да е извънматочна и на толкова ранен етап, трябва ли да отида до спешното предвид усещанията и зацапването. ЧХГ-то добре ли върви, за да изключа извънматочна или е рано. Паралелно работя с имунолог и репрудоктивни специалисти. Час за АГ имам в сряда.

# 568
Здравейте момичета! Преди 48ч имах 54 бета ЧХГ. Днес 242. По календар съм 4.6 г.с, закъснение 5дена. Имам вечно усещане на нещо като болка от едната страна в корема и леко зацапване. Според вас, има ли възможност да е извънматочна и на толкова ранен етап, трябва ли да отида до спешното предвид усещанията и зацапването. ЧХГ-то добре ли върви, за да изключа извънматочна или е рано. Паралелно работя с имунолог и репрудоктивни специалисти. Час за АГ имам в сряда.

Според мен ЧХГ върви добре, но не може да се каже още дали е маточната или извънматочна,  докато  не се види ембрион, а това ще стане след 1500 единици на ЧХГ.

# 569
Пиша само да ви ъпдейтна по моята ситуация. Пътуването мина нормално, а вчера бях на преглед и се видя само сакче за момента вътрематочно! Притесненията ми са били излишни. Благодаря на всички за милите думи и пожелания и желая от все сърце всичко най-добро 🍀

Общи условия

Активация на акаунт