Магията на изтока - тема 67

• 26 498
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • Там, където мечтите се сбъдват
あけおめ🎉🎊🎉
Saiai втора серия определено повече ме грабна от първата. Търся си нещо корейско и забавно. По-скоро романтична комедия, само да няма персонажи на 1000+ години и след поне десет прераждания.

Може да пробваш Hometown Cha-Cha-Cha https://www.imdb.com/title/tt14518756/. Аз изгледах първа серия и няма прераждания, неземни същества и о чудо, дори и загуба на паметта няма....Надявам се така и да се задържи, макар че от корейците всичко може да се очаква.

# 61
  • MJF
Видях че Blitzfansub превежда 2 текущи сериала и като ги разгледах и двете мистерии. Пробвах Itoshii Uso: Yasashii Yami
1-3 изгледани.
Скрит текст:
До тук двама елиминирани от първоначалната шестица и взех да се чудя колко серии е щото както я подкараха няма да останат Wink . Симпатичен каст. Разцъках творческия екип, дано устискат до края мистериозния темп а не да изпушат предфинално. Да видим.
Нещо не се разбирам с търсачката и не ми дава Рос да е писала за това заглавие а съм сигурна че не така, най-малкото го е представяла. Пфу.

# 62
あけおめ🎉🎊🎉
Saiai втора серия определено повече ме грабна от първата. Търся си нещо корейско и забавно. По-скоро романтична комедия, само да няма персонажи на 1000+ години и след поне десет прераждания.

Може да пробваш Hometown Cha-Cha-Cha https://www.imdb.com/title/tt14518756/. Аз изгледах първа серия и няма прераждания, неземни същества и о чудо, дори и загуба на паметта няма....Надявам се така и да се задържи, макар че от корейците всичко може да се очаква.
Аригато. Записах си го. Засега май се зарибих с Koi desu. Главните все повече ми харесват. Утре ще го преполовя. Между другото, в dramacool видях, че от седми епизод нататък, няма английски субтитри. 🤔Към феновете на този сериал, къде има последните четири преведени? Във ви бокса нищо не намерих. С моя японски, дето от 5 изречения, разбирам едно, все нещо ще схвана, но все пак...

# 63
Atamagaokashii, как си с руския? Защото тук е преведен целият.

# 64
Мерси. Ще го изгледам първо на японски, после на руски, пък след време мога да се пробвам да го кача целия преведен във ви бокса. 😊

# 65
Tsuma, Shogakusei ni Naru - епизод 3

Това сериалче се оказа мъничко японско бижу, в стил Наги или Котаро-доно.
И я гледам Мичито, и се радвам как този път не ѝ се налага да страда от любовна мъка, а дори Йоске си я хареса в момента, в който я видя. Ех, това моето Мичи, бе! Този път няма да страда любовно, че като се сетя каква мъка беше в Касенума и Токио...., хаха.
Това, че са изрязали всички сцени на Рику и са ги заснели отново, така че изобщо да не личи, е похвално, както и включването на Рюноске Камики в каста, въпреки че беше обявен само с камео-участие.

Трябва да гледам Fight Song и Малката Мацуда в Muchaburi от тази седмица, но утре. Нямам време тези дни за японските любимци. И Гомо-чан го позарязах. Там е една скука с Момонето Нагаура, но заради Шотаро зяпам.

Превюто на Tsuma, Shogakusei ni Naru за другия петък.

# 66
  • BG
2в1, благодаря за новата тема. Започнах един корейски семеен A Gentleman and a Young Lady. Мисля, че ще ми се получи опита с него, защото съм на 13 еп. и още не ми е доскучал. А има за какво по принцип, изгубени дете, брат, сестра, богат-беден и въобще всички клишета, които се срещат в кор драми, тък присъстватв  изобилие, но учудващо и за мен почти не дразнят.

ПП Tuon, сега като върнах назад темата да прочета какво сте писали, видях, че питаш за Put your head on my shoulder. Не съм гледала скоро нищо, от предни път, когато писах. Даже и не помня какво съм ти препоръчала Joy
Надявам се вече да се включвам по-често.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 22:16 от нощен гост

# 67
Гостче, зарязах го Джентълменът и Лейдито. Голяма боза стана, че и досадници колкото искаш.

# 68
  • BG
Гостче, зарязах го Джентълменът и Лейдито. Голяма боза стана, че и досадници колкото искаш.
Да, и аз четох, че нлед 30 еп. става голяма боза, вероятно и ще го зарежа. Отегчителни са на моменти многосерийтите драми.

# 69
  • MJF
Еее поне нощен гост се разписа . Знаете че като залипсва който и да е от дружината.....Hug

Значи така с Koi desu. И аз като Atamagaokashii го "броя" като недопреведен и си чака доглеждането а то го имало на руски целия. Мерси 2в1 Hug .
Atamagaokashii , догледа ли си Saiai?
3 пъти проверих дали го написах правилно това заглавие този път Wink Smiley
Аз съм на кънки в Пекин но олипрограмата на фигурното е ларж/разтегната та не се напъвам. Заради авторски/тв права няма как да визуализирам изпълнения но китайския спортен дует Суй-Хан- мои големи любимци много ме зарадваха. В предвкушение съм с тях за баш старта. Сега имаме само "спортна гала"/ загрявка.

Tsuma, Shogakusei ni Naru
Този герой на Рюноске Камики - брат на 2 в 1 , не би трябвало сценаристите да го оставят само с камео, аз бих го включвала в историята редовно предвид типажа му. Да видим. Smile
Абе ще стане наш човек Мичито, видяло се е . Виж как бързо прие факта че има пред себе си 2 в 1 казус и безусловно е с майка си повторно, от която има гооооляма нужда.

# 70
  • вятърничава
Китайския спортен дует Суй-Хан - гледах ги снощи случайно. Мда, много добри.

# 71
  • MJF
Аз ги гледам тихо и им стискам палци сиииилно. О във фигурното реално почва на 8-и февруари, сега само тренираме Smile . Те след като завършат спокойно кариерата си този сезон  могат да напишат книга. Голям път е техния а аз го гледам от един ранен етап и този сезон сме на финала заедно.

# 72
  • вятърничава
Добре, и аз ще стискам палци за тях. И за япончетата също ⛸️

# 73
Добутах Saiai до четвърта серия. Непрекъснато слагам на пауза. Японският там е по-официален в сравнение с Koi desu. Някакви познати изрази ми се набиват в ушите и си ги записвам, други ги търся в речника. Нещо саундтракът не ми е по вкуса. Ще си го догледам, с всяка серия става по-интересен.

# 74
Японският там е по-официален в сравнение с Koi desu. Някакви познати изрази ми се набиват в ушите и си ги записвам, други ги търся в речника.

Не бях чела по-голяма глупост в тази тема. Задмина дори оная, която преди години твърдеше, че Корея владеела Япония.

Излез от ролята, която играеш.

Общи условия

Активация на акаунт