Магията на изтока - тема 67

• 27 216
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • MJF
Освен да направим дружно гледане и на Our Blues. На тази телевизия не беше ли и Dear My Friends. Мда, сега видях като подготвях линка. Не знам защо се сетих за това заглавие.

Всички такива породи майки имат вече решение при мен. Пращам ги до една на наш Noh Go-Jin , той да се занимава с тях и ценните им отрочета. Mr. Green

Като видях за японския фронт фамилията Сато се сетих автоматично , че на японския фигурнопързален фронт имаме не един и двама с нея . Мда. Не заех че е толкоз разпространена. Аз има няма все съм с някой Хонда на леда, хем от двата пола. Smile

# 631
Jane the Virgin по корейски, хаха. Много се смях сутринта, като видях първия тийзър на предстоящия корейски римейк на американския сериал.
Гледала съм първи сезон, след това гледах някой друг епизод и от останалите сезони, като не пропуснах финала. Има амнезия в американския, та, едва ли и корейците ще пропуснат тази част, хаха. Това им е тясна специалност.
Не съм сигурна, че Сонг Хун е подходящият кореец за ролята на Рафаел (биологичния татко), ама каквото-такова.
Им Су Хянг става за бременна девственица, каквато е Джейн, но най-много се радвам за любимецът ми Шин Донг Ук, който ще е в ролята на годеникът на Джейн - Майкъл.
Изкуствено оплождане по погрешка, девствена главна героиня, амнезия. Еее, толкова корейщинки има, че направо се чудя защо чакаха толкова години, за да направят този римейк.

# 632
  • вятърничава
Шошулчо,присетих се, че сравнително наскоро гледахме с теб заедно японския The Best Divorce с Ейта.
И добре си го обсъдихме.
На My Liberation Notes и на мен ми се налага да стопирам картината на моменти, за да чета субтитри. Или гледам на по-бавна скорост подобни сцени.
За сметка на това пък  Our Blues увеличавам скоростта. Някак бавно тече животът на о. Чеджу Grinning
След втори епизод се притесних, че още 18 епизода ще ни занимават само с финансовите проблеми на г-н Дълги крака. Но след еп. 4 вече имам някаква надежда, че ще се гледа.Вярно красиви са Чеджу, Мокпо, морето, ферита, рибни пазари, гмуркачки. И все пак 20 са много, да бяха намалили с 8еп. и с 10 минути на серия и щеше да се получи чудесен японски формат Wink Ще видим до къде ще го докарат с толкова много звезди.

2в1 от все ❤️ ти желая капитан Ву Бин да те приюти в своята ладия лека, т.е. в автобусчето си това лято. Хубавата гледка е гарантирана, както и пресните морски дарове 🦀🦑

Аз гледам и нещо друго морско и лятно - Summer Nude (2013) с Ямапи. Докато чакам нещо от новите му да излезе за мен. Лятно ми е вече.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 22:30 от bb6

# 633
  • MJF
Мда, bb6 Satisfied

Видях 13-14 Crazy Love
Очаквах "екшъна" да започне още в епизод 13 но явно са решили че ни трябва серия за да се подготвим ние зрителите за сипещите се като лавина вече разкрития. Но след епизод 14 не че нещо стана много ясно Mr. Green
Скрит текст:
2 nитанки извън "големите разкрития" ми останаха след тези 2 серии.
1. Защо не ми показаха и в двата епизода портиера/пазача във фирмата? Свикнах да го виждам все пак този герой всеки епизод. Thinking да не би да съм го изредактирала.
2. Какво направи нашата Lee Shin-A  с онази торба с някакви играчки които напускащата г-жа Ма я забрави? Тоз момент се надявам творческия екип да не забрави в оставащите 2 серии, иначе ще се разлютя финално Naughty
Много негативни емоции са се натрупали на сметката на Noh Go-Jin от кой ли не. И разбираемо и не толкова. Прекалено много хора си губят времето да " се занимават " с него. Да отмъщават и прочие. Защо си го причиняват?!  Да,  той е образ безподобен, арогантен, нарцисист, егоцентрик и прочие. Ние зрителите разбрахме причинно-следствено как е стигнал до такива "висини". Но се чудя защо околните чак пък толкоз му обръщат внимание и си губят времето, толкоз ли е сложно да намерят друг подход при наличие на такъв субект около тях. Дори и секретарките не ми са много понятни. Както и да е .
Сетих се че исках да споделя най-готиния момент за мен в тези 2 серии:
Сцената когато Noh Go-Jin гледаше телевизионния репортаж с хора които изреждаха благотворителности от негово име и коментара на Lee Shin-A  след констатацията му за колко много благотворителности самия той не знае. Smile Mr. Green
Аааа хареса ми и идеята на Lee Shin-A за своето професионално развитие. Много ми хареса.
Noh Go-Jin притиснат вече да се погледне в огледалото. Съвсем добре ще му се отрази. Ясно че без рев няма да мине но ще му олекне.
knit и сие да внимават да не оплескат нещата финално. Да речем че до тук след образцовите 9-10 се справиха що годи прилично, имах по -ниски очаквания Mr. Green . Хайде да внимават в картинката финално.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 23:25 от Шошулчо

# 634
Рос, тъкмо и аз вчера гледах тийзъра на Woori The Virgin. Не знам нарочно ли е или е просто съвпадение датата на излизане на тийзъра, но главната госпожица Им Су Хянг вчера имаше РД. Нея си я харесвам по прицип. Сонг Хун е симпатяга, ама си пада малко дръвце. Двамата поне имат опит да играят заедно и стоят добре един до друг. Още си спомням как тя го правеше на луда калинка в първия им общ проект - New Tales of the Gisaeng. Той се имаше за дар божи за жените, а тя често му свиваше перките Joy. И във Five Enough участваха и двамата, но там не бяха двойка. Доколкото си спомням, тя стана половинка на "брат му".
Нея ще я гледаме и в още един сериал, който започва в края на май. Ще партнира на Со Джи Соп в Dr. Lawyer.

Напоследък доста се шуми и около Bloody Heart, който започва съвсем скоро. Чанг Хьок е ясен, но ми е интересно И Джун как ще се справи с първата си историческа роля. От това, което видях и прочетох, драмата няма да е лековата, розова приказка. Май ще е в традициите на по-сериозните костюмни драми, изпълнени с политически борби за власт и надмощие.

Още един идол ще се появи на екрана в началото на май. Юн До Джун ще партнира на друг ветеран Куак До Уон (Шоши, помниш "Кравичката", нали?) в There is No Goo Pil Soo.

И така, и така съм почнала с идолите станали актьори... Джуно е приел нова роля. Ще го играе чебол в King the Land. Партньор ще му е негова колежка, певица изявяваща се като актриса - Юна.
Към тях можем да добавим и Юн Кье Санг, част от първото поколение идоли, който ще можем да гледаме също към края на май в Kiss Sixth Sense.
От агенцията му тези дни съобщиха, че сватбата, която беше отложена заради пандемията ще се проведе това лято. Той се ожени миналата година, но тогава само регистрираха брака си. Бившата му приятелка И Ха Ни, с която бяха заедно 7-8 години, също се омъжи миналата година и сега очаква първото си бебче.

И последно... Blush
Днес започва нова младежко-спортна драма - Love All Play.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 10:07 от 2в1

# 635
  • MJF
На Куак До Уон и "Кравичката" реагирах почти веднага че е нещо от Phantom. Но какво по-точно/ защо въобще "не загрявам" BlushThinkingBlush
Ще трябва подсказка от архива

# 636
Шоши, във Фантом прякора му беше Лудата крава, а ние си го прекръстихме на Кравичката.

# 637
  • MJF
Ясно, значи така е станал "кравичката". Помня че там като крими аз бях Crazy от всички имена в 3 л. ед. ч. Smile
Сега ако го гледах щеше направо да го съкратя героя на Animal Ox
Wink Smile
Отдавна не съм го мяркала и Куак До Уон на моя екран.

Пак аз Smile

Видях го и аз скока на г-н Гу, т.е. My Liberation Notes 4
Само че така го дадоха тоз скок на дължина, че аз не разбрах дълъг скок ли беше или троен скок, пфу, а уж внимавах. Wink
Развесели ме в този епизод първата среща на клуб "Освобождение" / "Тримата от запаса " Mr. Green
Разведения мъж и дамата какви са ясни но третия член бе Smile , как му хареса че не е тет-а- тет с останалите. Много добро решение Smile , браво.
Г-н Гу и Yeom Gi-Jeong  са ми особено интересни в светлината на Matrimonial Chaos където играят дует Smile

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 21:48 от Шошулчо

# 638
  • Там, където мечтите се сбъдват
С ММ изгледахме Departures https://www.imdb.com/title/tt1069238/ и много ни хареса.

3 епизода от Green Mothers' Club  и да, харесва ми. Поставя интересни въпроси за образованието и ролята на родителите. Сега, знам, че в Корея нещата открай време са доста крайни по отношение на образование, но вече  и в България виждам една тенденция родителите да наваксват материал с децата си или да взимат материал от по-горен клас, за да блеснат в училище. В тази връзка ми е интересно. Аз лично съм на мнение, че ролята на родителите е една, а на учителите - друга и не е ок да се прехвърля от едната в другата и обратно.

# 639
Гост,хубава новина за Mark Prin и Kimberly.Сгодили са се след почти 10 години заедно.
Скрит текст:

Преди два дни по време на почивката им в швейцарските Алпи.

# 640
  • BG
Гост,хубава новина за Mark Prin и Kimberly.Сгодили са се след почти 10 години заедно.
Скрит текст:

Преди два дни по време на почивката им в швейцарските Алпи.
Мда, гледах преди дни снимки от почивката им и  после тези с пръстена. На фона на няколкото раздели, поне един годеж да има из тайско.

# 641
Христос возкресе!

Бъдете много здрави, вие и семействата ви. Дните ви да са пълни с щастие и спокойствие.

Не съм гледала нищо последните дни. Много задачи и занимавка с дечицата, та не остана време за друго, но поне времето ми беше изпълнено с приятни и забавни неща.

# 642
Честит Великден!

И аз не съм гледала нищо азиатско напоследък, обаче най-редовно ви чета.

# 643
  • MJF

Честит Великден!
Аз във времето ми за мързелуване съм изгледала My Liberation Notes 5. И освен това ме запишете и в отбора на Our Blues - 5 изгледани.
Но сега ме мързи да коментирам Smile. Уморих се от празниците.
Но в готварския видях едни образцови козунаци от Рос, та виртуално похапнах доволно от тях.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 16:24 от Шошулчо

# 644
  • вятърничава
Христос возкресе!
Не само образцови козунаци, а и в такива количества! Засрамена реших да си премълча, но Шош повдигна въпроса.
Нормално е да няма време за гледане,сега е време за семейството!

Общи условия

Активация на акаунт