Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за сериала „Неочакван бизнес“?
Какви са впечатленията от японския сериал Tonari no Chiaka?
Какви са мненията за корейския сериал „Лош и луд“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за сериала „Неочакван бизнес“?
Участниците във форума с нетърпение очакват втория сезон на предаването „Неочакван бизнес“, като коментират, че очакват забавни и ангажиращи моменти с г-н Ча в корейския прованс. Споделеният видеоклип, показващ предварителното излъчване на предаването, също предизвика интерес и вълнение сред участниците.
-
Какви са впечатленията от японския сериал Tonari no Chiaka?
-
Какви са мненията за корейския сериал „Лош и луд“?
-
Какви са впечатленията от японския сериал "Saiai"?
-
Кои японски сериали с работещи момичета са споменати в публикацията?

. Значи не случайно се сетих за

Миналата седмица се мотах в темата за козунаци и реших предпразнично да пробвам друга рецепта от една потребителка, в която маслото се добавя по малко, след като почнат да се месят другите продукти. Такава твърда топка стана, че се ядосвах сума ти време. Добре, че не беше баш за Великден, щях много да се изложа.
. В корейската версия им признавам безапелационно много забавни хрумки и направо култови комедийни моменти. Справиха се добре и с "корейското разширение" на сценария, вметнатите герои и сюжетни линии с тях.
да не вземат да го забравят там. На негово място да сложат Jo.
. Едно бретонче и спокойно си минава за студент, нищо, че преди няколко дни удари 40
.
. Но в тези му роли нещо не успях да се посмея с него
не знам какво става на корейския фронт. Леко съм притеснена даже за тях. Що?
. Аз имах големия късмет че започнах гледането при именно 8 излъчени серии и следваше веднага да видя 9-10. 

А то в корейските и японските не е като да няма.