Магията на изтока - тема 67

• 27 200
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Има и много хубав и тай на тема бадминтон - Project S: Side by Side.
Това са 4-ри сериала,които разглеждат различни човешки взаимотношения,социални предизвикателства и спорт.
Project S: SPIKE - волейбол.
Project S: Skate Our Souls - скейт
Project S: Shoot! I Love You - стрелба с лък.
Има и китайски римейк,ако тайския ви дразни - Project 17: Side By Side.

# 661
  • BG
Ей, като споменахте бадминтон, бегло в съзнанието ми изплува спомен за някое от многото им корейски шоута. Бяха в отбор Чани и Ник oт 2PM. Първия хич го  нямаше, обаче втория беше добър.

# 662
  • Разпиляна във въображението
Искам да изгледаме Military Prosecutor Doberman, но няма субтитри. Не ми е удобно да питам във фейсбук страницата на преводачите, за да не ме обвинят, че напирам Simple Smile Май не трябва да започвам сериал, който не е приключен.

# 663
Miriel, гледам, че Спирита го превеждат, но май става по-бавно. От месец не са пускали нов епизод. Аз го изгледах на английски, но и на руски го има целият в Дорамата.

# 664
  • MJF
Ммм, 2в1, значи и ти си готова с Crazy Love.
В последния епизод ми харесаха много 3 момента :
Скрит текст:
1.Препратката към втори епизод  със заявлението за напускане и сатъра като подарък Mr. Green
2. Когато Lee Shin-A  срещна героя на Ko Kyu-Pil - детектива под прикритие Mr. Green . Тя че не се сети къде го е виждала хубус. Но г-н Но има голям късмет че тя не помни всичко от запоя си, ако узнае онова с леглото и общите градски части hahaha
3. Самия финал, как г-н Но си припомни ключови моменти от Lee Shin-A и финалната му фраза. Много готино.

# 665
  • Разпиляна във въображението
Miriel, гледам, че Спирита го превеждат, но май става по-бавно. От месец не са пускали нов епизод. Аз го изгледах на английски, но и на руски го има целият в Дорамата.

Благодаря! Ще чакаме Simple Smile На руски нищо няма да разбера. Ако трябва да избирам ще е на английски.

# 666
Голфърчето ми то.

# 667
  • MJF
Охх, голям майтап днес. Пътувам си в метрото, сама съм и съответно нещо си мисля вглъбено и си чакам спирката, в режим "ни приемам  ни предавам". Обаче внезапно до мозъка ми достигна позната мелодия. Едно че позната ами в следващия момент като се сетих и коя по-точно вече бях Crazy и се заозъртах съвсем сериозно да видя евентуално от кой човек се чува Smile. Даже се сетих че току виж е 2в1 .
JAY B - Dive into you
Прибрах се ухилена до уши.
Smile

# 668
Шошиииии Hug, не съм била аз. София вече не ми е честа дестинация, а и вероятността да ползвам метрото е минимална.

# 669
Че корейските главни героини са пълни с противоречия - не е изненада, но Йом Ми Джонг от My Liberation Notes е рядка нелепа карикатура.
Уж скромна, плаха, примерна в работата си, желаеща и да се "освободи" (едва ли е наясно от какво точно, след като сама се е докарала до това състояние), но в същото време повярвяла на първия мухльо, теглила заем и му дала 15 милиона уона (22 хиляди лева)?!? След това тази корейска бяла птица изисква от съседа си, за който не знае абсолютно нищо, да я ... почита, боготвори и да я разбира, докато тя открие себе си?! Ммм, нещо като нищо.
Няма оправдание за мислите и действията на тази героиня. Намери един слушател на проблемите си, за това, което няма кураж да признае пред семейството си.

Ужасни два главни женски образа, тя и сестра ѝ. Нито могат да ме трогнат, нито да ме накарат да проявя някакво съчувствие. Това постоянно хленчене и самосъжаление от каката вече сериозно ми пили нервите. Преекспонирано.
Работят, изкарват пари, а живеят при родителите си и то на тези години и то при такива огромни възможности, които им дава Сеул?!? Още не са пораснали и тримата с техния брат. Тези корейски семейни връзки ме ужасяват.
За седем епизода не се е случило почти нищо, а приспивно-депресивния стил продължава.
Зрителите си мислят/ вярват, че ще има някаква голямаааа любов между Гу и птицата, но неееее. Тук нещата са прекалено стерилни и такива ще си останат. Сега сценаристката ще ни потопи в миналото на Гу, което ще се окаже нещо много банално и недотам интересно, а след това ще претупа набързо всичко до финал.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 22:01 от rossonera

# 670
  • MJF
Аз пък видях Our Blues 7
Скрит текст:
Не че е комедия тази серия но тези двамата съседи , дето са дупе и гащи като по-малки а сега не могат да се гледат, при това са съседи, туй последното все пак най ме hahaha . Та тези актьори така ги играят тези два образа,  че и в най-сублимните им моменти не мога да ги гледам много сериозна. На всичките им глупости и простотии дето видях в тази серия, вкл. и от миналото им, успях да гледам с Wink . Хем първичността им бе в конски дози, особено физическата , голяма първосигналност. И туй меко казано. Пълен кор-колорит.
Следващия епизод дано се кротнат. Че повече от епизод не съм склонна да ги гледам толкоз много Naughty

2в1, за жалост не беше ти Wink Hug

# 671
Chimudondon - епизоди 15 от 120

От Кесеннума и Моне, то сега в Окинава с Нобуко. Айде, качих се отново на асадора-влакчето и тази пролет. Да видим как ще изкарам до финала есента. Имам си корейска мехурка събота и неделя, а сега и понеделник-петък сутрешна японска асадора по 15 минути.
Кадрите от Окинава са приказни. Действието се развива в най-северната част на големия остров и започна през 1964 г., когато Нобуко е на 10 години. По това време валутата е все още американски долар и колите са с ляв волан. Болката след края на Втората световна война, двете атомни бомби, капитулацията и американската окупация е голяма (не, че в наши дни нещата са се променили кой знае колко, конкретно в Окинава....)
Детето, което участва в първите десет епизода, като малката Нобуко, беше чудно. Голяма сладурана, която познавам и от други нейни участия в японски сериали.
Стигнахме до 1971 г., когато Нобуко е на 17 години и ролята вече се изпълнява от Юина Курашима, която е родом от Окинава, така че може да се каже, че играе себе си. Историята е увлекателна, с участието на много японски любимци. Зрител съм до есента.
Засега се въртят двама около Нобуко, приятели от нейното детство. Докато при Момонето беше ясно, че избраният ще е Сенсей, то тук още се чудя. Гоки Маеда е в ролята на нейния приятел от детство, който е загубил баща си, сирак също като Нобуко, а Хио Миязава пък е столичанче, от Токио, който дойде на островите с баща си. Ако отново гражданчето спечели, ммм, ще цъкам неодобрително през зъби. Май ми се види повече Гоки Маеда, но ще видим как ще развият историята.

Толкова е зле пролетният японски сезон, че освен Шизука-чан и татко, Ямапи и асадората, нищо друго не успя да ме привлече като зрител.

# 672
  • MJF
Мммм, в моя ресурс 10 качени преведени  Chimudondon. Рос, според теб как ще върви превода Thinking . Както знаем не съм от най-впечатлителните на японския преводен фронт, минала съм вече през какви ли не преводни епопеи, една повече .... Mr. Green . Ясно че не всички са като нашия HPriest.

# 673
Официално обявиха, че Пачинко ще има втори сезон. Изгледах го и малко се учудих на това как завърши, но сега вече си има обяснение. Въпреки това мисля да прочета книгата, защото докато се организират и го заснемат не се знае колко време ще мине и коя година ще го излъчат.

Мистър Кагнам стайл с нов албум.

PSY - 'That That (prod. & feat. SUGA of BTS)'

И още една песен, която е от преди 2-3 години, но чак сега е пусната официално. Кадрите в клипа са от Summer Swag 2018.

# 674
Толкова е зле пролетният японски сезон, че освен Шизука-чан и татко, Ямапи и асадората, нищо друго не успя да ме привлече като зрител.
A aз все още гледам манга глупостта със Сузуки Джин.
Innocent

Общи условия

Активация на акаунт