Магията на изтока - тема 67

• 26 470
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Първият никога не съм го почвала,а с вторият се сбогувах.Освен това се сетих,че след Japan Japan никога,ама никога няма да гледам евреин свързан по някакъв начин с Япония.Не,льо и както е там на японски "не".
Аз и текущото си японско не коментирам.Защото няма какво толкова да му се коментира.
И тайското не коментирам,че там вероятно ще умират.Готова съм за това.Приготвих си сладолед и хартиени кърпички.

# 706
  • MJF
Бел, като надникваш драсвай по нещо, ако ще и точка- .- да е.

Шош нареди 3 таба с филми The Asadas! (2020) , Nozomi Hope (2020) и Ballad from Tibet. Thinking като стигна до тях довечера усещам че ще съм като котарак, ще ги гледам и мъркам кой да почна и ....То снощи всъщност почнах The Asadas! . Май видях пъвите 20-ина минути, развеселих се с това семейство, голям квартет са Mr. Green . Масаши ме довърши с тез неговите татуировки и както ми се и спеше приключих на висока нота с повторната болнична снимка Mr. Green... да видим нататък.

bb6, добре че ме подсети, щото сега се сетих че един ден се засилих да го коментирам но нещо се отплеснах с нещо друго пък после съм си забравила.
От Shoujiki Fudousan (2022)  съм с 3 изгледани серии. Мога да кажа че е гледаем.
Но брокерската част ми бе по - интересна в Your Home is My Business, 2 и Your Home is My Business! Returns

Аз съм спокойна за Our Blues. Има достатъчно интересни  герои и сюжетни линии за следващите 12 серии и добре че "двамата авери " " ги минахме"  по -напред. Ясно че от тук нататък ще ги гледаме как стават роднини тез двамцата  Mr. Green , не повече. Стига им толкоз Wink

# 707
  • вятърничава
Шоши, на балади и блюсове ти върви последните дни.
Our Blues не знам, не искам да съм лош пророк,но тази девойка както се превива от болки,може и да няма бебе. Но поне бъдещите роднини се сдобриха. И така ме хвана яд на Jung Eun-Hui, усети какво се случва с децата,можеше да им помогне поне да избегнат скандалите и целия цирк.Но тя по-загрижена за двамата си приятели.Големи клюкари на тоя остров.Нема да им стъпя! 2в1 като отиде на гости на Ким У Бин ще ни праща картички.

Снощи по 24 Kitchen започна поредица Вкусове от Китай.Много красиво заснето пътешествие в различни китайски провинции чрез храната и кухнята им. Еп.2 беше за планински район Анхуей - толкова красива беше заскрежената планина.Чак ММ беше заинтригуван.И японския сериал по БНТ изгледа,имаме напредък Grinning

# 708
  • MJF
Мда Smile, блуса нещо тази година ме преследва Thinking, щото и в танците на лед имах патерн миднайт блус този сезон Mr. Green
Е така са те по-малките населени места където всички се познават Mr. Green . То и аз не съм за такива , щото ще трябва да се занимавам "с пазене на личното ми пространство" доста баш аз мързела  Mr. Green но има и чар и плюсове в такава ситуация Smile . То и в големите градове у нас сме по квартали а и не малко по блокове/ала блокове сгради та Mr. Green е голяма  заблуда  ако си вярваш че си  уж по -  "анонимен".
Скрит текст:
Тя тази героиня какво да прави?! Като на всички е позната а и тя им знае и кътните зъби на тез двамцата конкретно. В същото време гледа да им зачете личното пространство и на тях и на двете им деца. Двете хлапета-тийнове  са достатъчно самостоятелни , особено Тя.
 Ей на, двете ми чаровни баби- в ролите им Kim Hye-Ja и Ko Du-Shim   на два пъти се намесиха както трябва и на място. Първо героинята на Kim Hye-Ja  с младежа в пикапа. А после как приютиха дошлите за помощ не случайно именно при тях двете Тя и Той.
Чудя се къде преди това съм гледала Lee Jung-Eun .

Японския сериал по БНТ Miracles ли е все пак?
Ако да, едно "Браво" имат от мен.

# 709
  • вятърничава
Да, точно този Miracles е.

# 710
Най-новите корейски пимпилки - LE SSERAFIM

# 711
Бел, като надникваш драсвай по нещо, ако ще и точка- .- да е.

Ето ме, тук съм. Да не казвам голяма дума, но нещата около мен сякаш постепенно се успокояват. Надявам се скоро да се върна към обичайното ежедневие и да имам повече време за приятни дейности. Междувременно ще изгледам още веднъж Miracles сега, когато го излъчват по телевизията. Беше приятна изненада за мен, че този сериал е стигнал до нашата телевизия.

# 712
Love All Play - епизод 5

"Ури сагиджа, ури... сагиджа." - това беше изречението на вечерта. Моли ѝ се момчето, но тя се дърпа, а финал все пак омекна и вече имаме сагиджа. Има си много симпатичен намчин.
Че Чонг Хьоп ще литне в корейският шоубизнес след тази роля.
Епизодите са удоволствие, поне засега. Дано не ме разочароват, защото видях, че утре ще включат вече нуната от Испания.

Днес, в новите два епизода на китайския ми сериал, научих как се произнася името на Джони Деп на мандарин. Юехан ни Дъпу, хаха.

Това е от преди няколко месеца, но днес пак се сетих за него и гледах по един друг повод. Звездата и Чанана могат да направят дует.

# 713
Рос, кое е китайското? Да не е Master of My Own?

# 714
Да. Бизнес сделки, възходи, провали, уроците в професията за главната героиня.
Има и добър хумор между нея и Лин Гън Шин. Опасен бизнесмен е той, голям играч. Учи малката работлива мравка как да оцелява в тези среди, как да се доказва като добър професионалист. Насочва я, макар и по най-трудният начин, но тя все още не го разбира правилно.
Ясно е, че ще има някаква романтична нотка, но засега е забавно и интересно покрай работните им отношения.
Тя беше негова секретарка цели три години (така започна сериала), но искаше да се махне и да започне да работи в инвестиционния отдел на компанията му. Винаги е мечтала за това, да се издигне. Той не беше съгласен, но въпреки това я пусна. Спречкаха се, той не ѝ даваше свобода и тя напусна компанията. Намери работа при негова близка позната.
Иска да пробие, да се справя сама и да ръководи фирма, а той смята, че тя няма нужния опит, защото е била само секретарка.
Учат се взаимно, тя никак не му остава длъжна. Много напориста, с характер. Това ми харесва у героинята и ѝ симпатизирам, а той е много костелив орех, но добър и справедлив в работата си.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 22:55 от rossonera

# 715
  • вятърничава
Oh my God, от вчера си го пея!

# 716
Зарекла съм се, че ще гледам новия му сериал, макар че на главната, която му набутаха, от 12 години ми идва да ѝ...., ахххх! Бездарна пимпилка с късмет, но поне двамата се познават от дълги години и сигурно ще се разбират на екран.

Като гледам саундтрака и откъсите в него... Има толкова много неща, които още не са показали в епизодите на Master of My Own.
Преди малко китайците качиха 12-ти и 13-ти епизод за платените абонати. Отивам да гледам. Снощи завърши много интересно и искам да видя как ще продължи. Появи се конкуренцията и шефът трябва да промени тактиката.
Епизодите ще са общо 32, до 18 май. Пускат по два всеки ден в Youku, но сигурно другата седмица ще ги намалят.

# 717
  • MJF
SatisfiedSatisfied
Eeee ама този The Asadas! (2020) e филм 101% от моята кръвна група . Какъв финал! Честно казано въобще не очаквах баш такъв , доста ме hahaha финално. Чак стреснах рунтавия домашен любимец сгушен до мен като се разсмях и избухнах на финала  hahaha
Сега се чудя какво обаче /как да го изкоментирам. Доста емоции- доста снимки. Всяка снимка носи съответно различни емоции. Тук имахме един вид 3 групи.
Скрит текст:
1. Снимките за албума "Семейство Асада".
2. Снимките от цикъла "семейство" които направи Масаши преди март 2011.
3. Снимките на жителите от пострадалото градче.
И вече отново снимките на Масаши след паузата , която се получи при него. Първо на семейството на майката с двете момиченца с останал часовник от таткото , който така или иначе най- често е бил зад кадър на семейните им снимки.
Финално тази на разширеното семейство Асада с цялата инсценировка Mr. Green образи големи. Верни на себе си. Големи симпатяги.
Да не забравя и Уакана. Тя напълно от тоналността на Асада Smile.
Гледайки снимката на семейството с дъгата и в началото и в края на филма всеки път си мислех какъв кураж имат такива семейства, когато ги виждам и на живо такива и как винаги им свалям шапка и нямам думи.

Сега се връщам да прочета Рос и bb6 по филма и вероятно ще допълня.
Мда, била съм с кънки когато Рос го е гледала. Значи е от режисьора на друг шедьовър A Long Goodbye (2019) Nakano Ryota, браво, браво е когато режисьори успеят да направят тенденция а не прецедент.
Мда, тези оригиналните Асада явно са големи скици Smile , не страдат от недостиг на фантазия. Може да направят продължение с разширеното семейство Асада. Семейството на Масаши плюс останалите внуци от финалната сценка дадоха всички признаци за светло бъдеще на клана Асада Smile - от малки актьорстваха много добре с дядо си баба си и сие Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 19:02 от Шошулчо

# 718
  • вятърничава
Ние с ross така добре го рекламирахме този филм.Няма ли да се сети някой да ни покани за някоя реклама Отворени сме за всякакви предложения,сядам да мисля какъв TEAM да се назовем Stuck Out Tongue

# 719

Eeee ама този The Asadas! (2020) e филм 101% от моята кръвна група .
И аз се каня да го гледам още от самото начало, когато Рос писа за него. Надявам се тези дни да имам време.

Общи условия

Активация на акаунт