Магията на изтока - тема 67

• 26 459
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Ще взема и аз да го изгледам този The Asadas!

# 721
Love All Play - епизод 6

Днешният епизод го изгледах с досада. Скучно, само усмивката на Чонг Хьоп спаси положението.

Добре, че китайското ме радва. Шефът смени тактиката, както очаквах и стана много, как да кажа... благоразположен и снизходителен. Харесва ми Лин Гъншин.

Отново от същото, което дъвчат 365 дни в годината. Голяма корейска дъвка, но пък Кьесанг и Джи Сок, ммм. Душата ми вадят и двамата.
Еми ще се гледа след 25 май. Щом е само в сряда по един епизод - става.

# 722
  • MJF
Снощи започнах Tian Lai Meng Xiang/ Ballad from Tibet
Стана късно та днес ще си го догледам. Стигнах до
Скрит текст:
момента когато свършиха с преминаването на един въжен мост през една не малка река. Тези деца гооолеми куражлии. Аз на моменти и спирам и картината да се полюбувам на околната среда. Tuon знае че се любувам и на степи аз Wink
От видяното филма ясен като задумка. Да видя днес какво следва а и как и дали ще стигнат до телевизионното студио. Снощи благодарение на пътниците ми се приядоха круши, останаха ми очите в тяхните eat

Честит ни гергьовден! На именниците допълнително здраве им желая.

Изгледан Ballad from Tibet

Скрит текст:
Значи все пак се получи това "заедно" . Единия все пак на операционната , "заместен " от учителя. И все пак китайската част, ако мога така да я обобщя, не ми много хареса.По няколко причини. Първата част на филма , до мотористите, беше по моето.
Финално ми бе интересно да видя реалните прототипи на героите. Чаровни усмивки имаха всички до един.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 19:00 от Шошулчо

# 723
Shoujiki Fudousan - епизод 5

Отнесе го най-после, хаха.

Интересен епизод с историята на бащата на Сакура и новия апартамент. Сега да видим кой точно ще се окаже информатора, но не мисля, че това е Хаято Ичихара. Има нещо друго там, което ще се разбере в оставащи три епизода.

Master of My Own върви добре, но китайците от днес намалиха епизодите и пуснаха само един. Знаех си. Лоши социалисти. Много лоши социалисти.

Мислех да изпия един корейски парацетамол от него....

...., но ще пробвам от това, което предлага мистър Швеееееепс.
Ще го гледам от 23 май в новия му сериал Welcome to Wedding Hell, но отново с уговорки, ако си струва.

Много корейски любимци се разснимаха пролетта и ме карат да се застоявам повече на корейска територия.
И Хуанг Ин Йоп ще го гледам от 3 юни със Со Хьон Джин в Why Her?.
Този сериал го чакам вече година, голямо бавене беше. Първо Ким Йонг Де прие ролята, след това се отказа заради застъпване на програмата, за съжаление, но пък Хуанг Ин Йоп беше точният заместник. Нуната, ако се разиграе, ме чака приятно време пред екран.

# 724
Нуната, като цяло, няма издънки в играта. А, малкият също се справи добре с досегашните роли. Дано да им се получи.

Май, юни започват няколко заглавия, които чакам с любопитство. Да видим ще се оправдаят ли очакванията ми или ще си остана само с тях.

Снощи си ровех из тубата за разни стари изпълнения и ми изскочи това.

Рано си отиде, а можеше да ни радва с още роли и песни Cry.

Тъкмо пуснах The Sound of Magic да видя как е. Бях забравила, че освен Уки участва и Хуанг Ин Йоп.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 21:46 от 2в1

# 725
Играе, играе, да, но аз няма да го гледам, че не ми е до фокуси-мокуси и барба-бокуси. Чанг Ук не мога да го харесвам в нищо след Suspicious Partner. Вече пет години.

Днес гледах Бексанг ала-бала наградите.
Звездата спечели голямата награда най-добра мъжка роля в сериал. Беше толкова щастлив, толкова доволен, че сигурно няма да може да спи тази нощ. Тази, на която дадоха най-добра женска роля, само като я видя и ми се обръща корема. Едва я издържах до него. С тези вежди, с тези малки очи, "красавица' неземна.

Да поздравим Звездата за успеха с нещо от доброто старо време с него и Со Хи.

# 726
  • BG
Ей, докато казах преди месец, че от Shirasu Jin лъха много сексапил и той взе, че се ожени Joy

# 727
В My Liberation Notes всички дружно трябва да сложат край на мъките си. Паразитират.
Първа трябва да е Йом Ми Джонг. В тая героиня няма нищо нормално. Умрялата птица, сцената с нокъта - пълно куку, откачалка.
"Голямата" тайна, "голямата" мистерия на господин Гу се оказа точно каквото предполагах. Прозаично и елементарно, по корейски.

Да започва в понеделник нашето имшин Ури, че да се посмея малко с римейка на Jane the Virgin.

# 728
Дракончето като единствения посланик от мъжки пол за Шанел в шоуто за колекцията Cruise.Преди 2 дни.
Скрит текст:

Бих убила за жилетката Heart

Nа летището в Корея при заминаването
Скрит текст:

# 729
Добро утро! Приемете скромна почерпка за рождения ми ден.

# 730
  • гр. София
Честит рожден ден! Simple Smile Здраве, щастие, късмет и свободно време за любимите занимания! Simple Smile
И да съм по темата, в момента гледам само един китайски сериал Dance of sky empire. Много е интересен.

# 731
Бел,честит рожден ден Birthday Balloon Birthday
 От всичко най-хубаво по много Hug

Първо бях решила да гледам Tomorrow,така и така гледам жътвари,а и е приключил.Обаче съм крайно любопитна за Again My life и Джун Ки...изгледах набързо 4 епизода. Не очаквах така да му се вържа на въдицата. Blush
Хареса ми как преосмисли постъпките си,помогна на приятели,среща нови хора и съдбата подрежда пъзела по по-различен начин. Предполагам,че сега няма да е сам,пък се оказаха важни.
Знам,че ме очакват преломните 6 и 8 епизод,но засега ми харесва.Дано запазят темпото и да няма любовни елементи.

# 732
  • вятърничава
bell, честита да си, здрава и щастлива! И повече поводи за включване в темата! Flowers TulipCocktail Birthday

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 15:34 от bb6

# 733
  • BG
Честит рожден ден, Бел, жива и здрава бъди!

# 734
  • MJF
Оххо, имаме си рожденник!
Бел, честит рожден ден! Здраве, още здраве и достатъчно свободно лично време ти желая.
Balloon
Пу, ягодка и за мене eat .  Споко ще има и за тези след мен Wink но не се мотайте Smiley.

Tuon, чакам да стигнеш до The Asadas!
Olia T ме Smiley с туй "само ... един...."

Двете ми уикенд -кор-текущи съм ги видяла. Имама и по двата коментар но по-късно.
Сега само bb6 питам  видяли ли "двамата хубустници"/" двата свата" в края на съботния епизод на Our Blues Mr. Green . Каква картинка само hahaha , култов момент бих казала.

Общи условия

Активация на акаунт