Магията на изтока - тема 67

• 26 458
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Най-вече много здраве ти желая, Бел и дни изпълнени с приятни емоции със семейство и приятели Flowers Bouquet.

Tuon, Tomorrow не е приключил. Има още 4 епизода до края.

A Superior Day обаче приключи и мисля да го отметна. Той е само 8 епизода.

# 736
Tuon, чакам да стигнеш до The Asadas!
Чакай Stuck Out Tongue Closed Eyes
Първо ще гледам - Wheel of Fortune and Fantasy

2в1,ооооо,мислех,че е приключил.
Като се познавам докато стигна до него и текущите му зрители ще са забравили,че са го гледали.

# 737
  • гр. София
Само е, защото обичайно гледам не един Joy
Сега чета и си избирам, отколкото да гледам реално Simple Smile

# 738
  • вятърничава
Tuon, чакам да стигнеш до The Asadas!
Ха, и аз се нареждам да чакам коментар Wink

Шош, още не съм стигнала до сватовете.
Първо се заех да наваксам с My Liberation Notes.Ама много взеха да ме дразнят.Само господин Гу и бащата ми харесват,защото малко говорят.Бащата даже почти не Grinning А голямата сестра какви откровени тъпотии ще измисли още.Сякъш е влюбена ученичка,а не зряла жена. Не ни стига нейното циврене и лигавене,а и  сестрата на самотния татко взе да "надгражда".Айшшш, от пияни корейски каки!

# 739
Scream Защо?
Рос вече е написала страхотен коментар за филма.

# 740
  • MJF
My Liberation Notes
Гледам анблок по 2 серии. В случая 9-10 и нямам забележка. Но. Аз имам определени тънкости в гледането на кор-фронта, т.нар. редактиране Blush . Та по задание видя ли запой, а това за мен са даже малките им пийвания на тез , викам мишока автоматично на помощ и ....Да, така пропускам по нещо ....но пък има мир м/у мен и гледания кор-сериал/филм. По същия начин действам и при разни други "битовизми". Знам им ги на изуст. Mr. Green
Та след горното упътване аз продължавам да нямам проблеми с това заглавие и гледам с интерес. Смях се с брата в епизод 10. 
Скрит текст:
Какво мъдро поведение имаше в началото и като разбрах на какво се дължи към края на епизода ..... ей тоз ролс-ройс hahaha . Г-н Гу и малката сестра също продължават редовно да ме развеселяват.
В тези 2 серии пропуснаха клуб "Освобождение" обаче, макар че имаше разговор м/у малката сестра и ...чудя се тази дама каква всъщност се води - работен психолог/психотерапевт или ....
Историята на голямата сестра още като почна с някакви пластики покрай сестрата на разведения мъж я редактирам често. Та малко отгоре отгоре я минавам. Само на разговорите ѝ с нейния шеф/ мъж колега се заглеждам.
Our Blues
Продължава да ми харесва много как разказват историята така групирана на по 2 серии на седмица, така е написана , така я и монтират, поне до тук. Този уикенд
Скрит текст:
дамата с депресия и мъжа с магазина на колела. Разкриха ги и тях като герои. Всичко причинно следствено и разни сценки от епизодите до тук влизат на своето място в цялата картина.
Браво на творческия екип. Дано така до края.
Харесва ми и музикалното оформление към всички други достойнства на тази продукция.
В съботния епизод за сватовете.
Скрит текст:
Сега са ми пред очите. Двамата на терасите един под друг етажи, викат с цяло гърло в защита на отрочетата си и приятеля им в колата на улицата не им отстъпва като гласовитост. Мила родна картинка Mr. Green от която винаги съм в потресениe Mr. Green

Tuon, знае че като Пух за добрите продукции обичам колкото повече толкоз повече. В случая отзиви. Все пак има за какво в такива.
Smiley

# 741
  • вятърничава
Добре,Tuon,не се стресирай!Но все пак го гледай!

Оппа Со Джи се завръща на 27 май:

# 742
Имам билет за Wheel of Fortune and Fantasy Smiley
След като с приятелка точихме лиги по Сашето Скарсгорд решихме,че си заслужава да се види японски филм на голям екран. Няма често японски филми (не,че има корейски) в листите за кината.Дори не му четох резюмето. Сигурно ще е хубав.Трябва да е.

# 743
  • MJF
E  търпението ми е втора природа. Откакто съм на далекоизточния фронт. Wink

Спокойно си виж Wheel of Fortune and Fantasy.

Отчитам цели 2 филма , които сранно за мен, но се оказаха свързани.

Nozomi / Hope / Wish
Хареса ми. Провокира ме на няколко пъти докато го гледах. Хем можеше и по-дълбоко да се порови в човешката природа  според мен. Няколко "японски нюанса"  реших че има там където ми бе неясно-странно. Blush
Скрит текст:
Аз да речем виждах и трети вариант. А не само два -убиец или жертва. И бих вярвала  именно в него на мястото и на родителите и на сестрата. Особено при обстоятелствата- самия герой и семейството му както бяха дадени в началото на филма.
Shinichi Tsutsumi и Yuriko Ishida и тук в ролите на семеен дует но различни от Tsuma, Shougakusei ni Naru
Режисьора на Нозоми Yukihiko Tsutsumi се оказа че е режисирал и Initiation Love  2004- гледан но нищо не помня Blush

Но пък миналите дни изгледах Sweet & Sour  2021 - води се корейска версия на горния филм. Мога да кажа гледаем, с уговорката че чат пат редактирах "редовните кор-битовизми". Стигнах до него от любопитство към Krystal (Jung Soo-Jung) , която гледах/видях за първи път в Crazy Love. Развеселих се че пак бе и Ko Kyu-Pil в добавка.

# 744
Да го коментирам ли Wheel of Fortune and Fantasy?
 Ще го направя.
Много се вълнувах. Наистина не четох резюмето.Незнаех какво да очаквам.
Това е филм на Рюсуке Хамагучи.Дам,на режисьора на  Drive My Car.Дори третата история е снимана в паузата на снимките  на Колата(заради Mask) през 2020,а първите две части са снимани още през 2019.
Това е като комбинация от три различни филма.Три истории за три жени,които включват в себе си и чисто човешки чувства,емоции,морал.Теми за любовта,приятелството и инримност.Японски филм и ми хареса много повече от другия.
"Магия" е първата история.Разказва за жена,която осъзнава,че бившето и гадже излиза с най-добрата и приятелка.
"Широко отворена врата"  е за студент,който убеждава по-възрастната си любовница да съблазни досаден професор.
"Още веднъж" е фантастична история за компютърен вирус,които те кара да излезеш от мрежата и събирането на две приятелки след гимназията.Този сигмент ми хареса най-много.
Времето е достатъчно да покаже историите,без да става досадно,без излишно бавене и се съсредоточва към най-важното. Опит да бъде философски филм и да изследва човешката природа с неочаквани последици,също и различните гледни точки и обстоятелства.

# 745
ONEWE с нова песен.

Харесвам ги тези момченца. Напомнят ми на Съкровищата и Синичките в ранните им години.

# 746
  • MJF
Shoujiki Fudousan 5 го изгледах и аз.
Скрит текст:
Симпатичен дует се получава от Нагасе и Сакура. Интуитивно се усещат един друг и двамата а това е ценно. Да видим нататък каква е таз цялата работа с Минерва.

# 747
  • вятърничава
Аз имам определени тънкости в гледането на кор-фронта, т.нар. редактиране Blush . Та по задание видя ли запой, а това за мен са даже малките им пийвания на тез , викам мишока автоматично на помощ и ....Да, така пропускам по нещо ....но пък има мир м/у мен и гледания кор-сериал/филм. По същия начин действам и при разни други "битовизми". Знам им ги на изуст. Mr. Green
То на Our Blues и My Liberation Notes като махнеш сцените със запой и битовизми и ще останат само началните и финалните надписи Laughing
Да, сватовете са образи безподобни.
И много бой по корейски. Пиене, бой и кредити.

# 748
То на Our Blues и My Liberation Notes като махнеш сцените със запой и битовизми и ще останат само началните и финалните надписи Laughing
Joy Joy Joy
Пък тях и без това принципно се прескачат/превъртат.

# 749
  • MJF
Аааа не , не съм съгласна. Върл защитник сам на тези 2 кор-заглавия. Доживя и кор-фронта такъв момент от мен Mr. Green

В Our Blues  със сватовете като централни герои на епизоди приключихме. Запоя - събирането на випускниците го "минахме"  също. Останалото е на висота. Eй на , в последните епизоди как добре показаха например депресия.

My Liberation Notes - само г-н Гу събира соджу бутилки, останалите се "преживяват". Но г-н Гу ми "отваря работа" щота както е перманентно пиян/ отнесен пуска не малко бисери и аз от зор да не ги пропусна , гледам ли гледам чашките... ooooh! . Вредни трябва да ми плати или направо и на мен да ми отпусне тоз пусти ролс-ройс Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт