Априлски бебчета 2022 - тема 5

• 45 484
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Да, казаха ми по телефона, че са на нов адрес в Стрелбище, ул. Бадемова гора мисля. Някои от лекарите преглеждали още на старото място. Ако си запазвате час, може би е удачно да се пита. И аз декември бях там на втора ФМ Simple Smile Да, 150 лева платих.

# 151
Жоржи стискай кълки още малко и бебчето да постои на топло в корема Simple Smile

DareAngel аз постоянно имам опъвания и бодежи ниско долу, е не е постоянно, при определени движения, но е отдавна. НМХ аз започнах само в паласките, хем ми писна да си гледам корема син, хем и мен бебето като се движи ме притеснява.

За изписването ще изчакам още с комплекта, мисля сама да си го сглобя. И мен времето ме притеснява, дали да са по-дебели дрехи или по-тънки. Плетени комплектчета съм си харесала, но може да е топло за тях.  VioletK шапките и чорапките аз тези, които съм взела пише 0-3 месеца.

Момичета, започвам да забелязвам някакви зачервявания по корема, предполагам ще се нацепя, въпреки че се мажа с крем редовно Sad Някой с опит да сподели дали е това.

# 152
И аз тези дни бях забелязала червени петна от едната страна на корема и аз се вайках дали ще се нацепвам.. а пък имам толковааа малък корем 😬 Непрекъснато се сравнявам с всички и ми е гузно все едно аз съм виновна, ама бебка за сега си е в нормите. Иначе аз не се мажа с нищо по-специално, вярвам че кожата ти ако е предразположена ще се нацепи въпреки всичко 😁 Да оцелеем през бременноста и раждането пък другото бял кахър.

# 153
Момичета, регистрация тук имате ли??? До 31.Януари е срока, раздават безплатни 20 ДНК пакети , които включват всичко необходимо за новороденото до 1- вата година 🥰 , ами да ви доста добре звучи…. Аз преди малко разбрах за тази инициатива( с лица Иван и Андрей от Фермата) и затова сега се регистрирах.

# 154
Приятели спечелиха по миналата година,на маймуни ги направиха.Прочетете първо задължителните условия ако ви одобрят,аз не бих си го причинила с новородено.

# 155
Добро утро, момичета. Имам питане, взимали ли сте вече и от къде сутиени за кърмене. Ще ползвам спортни потници, но ми се иска да имам и два сутиена, обаче като гледам някакви цени от по 70лв. Scream

# 156
Добро утро, момичета. Имам питане, взимали ли сте вече и от къде сутиени за кърмене. Ще ползвам спортни потници, но ми се иска да имам и два сутиена, обаче като гледам някакви цени от по 70лв. Scream
Да от Лидл 5лв. На промоция, в HM също миналата седмица имаше на прпмоция 2 за 24 лв.

# 157
Във Вис Виталис имаше някакви по 20лв, но нямам идея дали са хубави. Бяха изложени в кутиите.

# 158
В HM все още има намаления на сутиените, 2 бр за 27-30 лв. Аз си взех спортни без банели подобни като материя на тези за кърмене, родих се, много са ми удобни. Та си мисля, че и тези ще са добре.

# 159
И аз взех от HM и съм доволна, спортни, без банели, 2 в комплект.

# 160
  • София
И аз поръчах от H&M сутиени за кърмене от модела, който прилича на спортно бюстие. Размерите си отговарят. По принцип преди бременността носех М, с предната поръчка от сайта поръчах Л, защото реших, че с увеличаване на бюста и гръдната обиколка през бременността, ще ми е малък М, но като пробвах Л-ката беше огромен.

# 161
Много благодаря, не се бях сетила за тях изобщо, а 2 за 40-50лв. звучи супер. Те даже имаха и р-р в чашка, че на мен старта ми и без това е по-голям Blush

# 162
Момичета да ви кажа, че днес най-после намерих време да изгледам лекцията с Ася Демирева - Кърмене за начинаещи и останах страшно впечатлена.. толкова завладяваща лекция .. опроверга доста митове, в които вярвах и наистина беше много, много полезна. Благодаря на мамите, които споделиха за нея и прикнвам всички бъдещи мами, които искат и ще кърмят за първи път да я изгледат.. Радвам се, че ви има мами! 💙❤

# 163
Аз също ползвам сутиени за бременни без банели на НМ - взех си комплект от 2 бр. на Черен петък и си заслужават.

Момичета, ако някой от София има нужда от клин/чорапогащник за бременни - преди малко бях в Лидл до парк Възраждане и имаше доста бройки в различни размери. 11 лева за памучен клин, 9,99 лв. за чорапогащник. Аз си взех още един клин, защото съм доволна от тях.

# 164
Някоя мама май беше писала.. но не помня дали някой беше писал.. сега съм на вълна комплектче за изписване и в HM съм харесала много сладки изчистени комплектчета от боди с дълъг ръкав, панталонки и шапчица. В инстаграм намерих и една страничка с много сладки порт бебе и мисля да поръчам.. но се чудя дали да не взема и някакво ромпърче или гащеризонче.. все си мисля, че май ще е прекалено.. иначе пък ми се струва леко облечено.. оффффф… априлски бебета.. голяма мъка.. помагайтеее… какви комплектчета мислите да взимате вие или по-точно от какви съставни части?
И още един глупав въпрос.. кой размер чорапи и ръкавички се взимат за новородено? А шапчици? 🙄
Може ли да споделиш страничната за порт бебе, че и аз търся и още нищо не съм харесала?
😊😊😊

Общи условия

Активация на акаунт