Априлски бебчета 2022 - тема 5

• 43 808
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
И на мен винаги ми е изглеждало много практикно това с повиването особено на ръцете. Когато каката беше бебе а си казал нещо за повиване, а си анатемосан веднага. Тогава някакво чувалче подобно на повиващо някой ми беше дал и определено й помагаше за по-лесно заспиване.

# 616
Аз даже и не мисля да вземам завивки за леглото. Поръчала съм няколко вида чувалчета, едното е по-скоро пелена, струва ми се тъничка, но ще видим в движение. Единствената мистерия с чувалчетата, макар и да има много гайдове ми е как да определим дали на бебето му е добре като температура.

# 617
  • София
Момичета, моля ви за съвет. Не искам да притеснявам АГ-то в неделя, ако симптомите се засилят тогава. От сутринта не спира да ми тече носът, снощи бяхме на рожден ден и стояхме на отворен прозорец, защото беше много топло, но на мен ми беше добре. Други симптоми освен кашляне и то леко и носотеч нямам. Приятеля ми е купил Фитолор - https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010003651 Според вас ще навреди ли на бебето да го пия и да го пращам ли да купува друго? Благодаря ви предварително!

# 618
  • Sofia
Когато го е купувал, той казал ли е в аптеката, че става въпрос за бременна?
Питам, защото в листовката пише да не се приема от бременни и кърмещи.

# 619
  • София
Казал е и са му казали да се посъветваме с лекаря, те не могли да кажат. Чак сега виждам, че на допълнителна информация пише да не се приема от бременни... Много съм отнсена последно време. Grinning Засега пия чайове, но ако някой знае какво може да се пие при леки симптоми ще се радвам да сподели Simple Smile

# 620
  • Sofia
Биозин Мама

# 621
Не знам, по- добре Биозин мама , supple maman или Имунолактон си вземи, аз съм с Ковид и със трите едновременно се лекувам + ЦТБ, Студал за кашлица и капки за нос моето АГ ми предписа Ксилометазолин.

# 622
  • София
Благодаря ви! MarinaDr, бързо възстановяване! Simple Smile

# 623
Авирон също може да се приема при бременност и кърмене.

# 624
По-добре Авирон и Биозин мама. Бързо оздравяване, момичета.
Попаднах на код за отстъпка за 20 лв bogi20 за новите кремове за лице на Wooden Spoon до 8-ми март.

# 625
  • София
Благодаря, момичета! А какво ви е мнението за wooden spoon бебешките продукти? Аз съм се спряла на Мустела, но чета добри отзиви във фейсбук групите за тази марка, а аз често казано за пръв път я чувам...

# 626
Коя от тези помпи е добре според вас?? Не искам хептен много скъпо, защото незнам колко ще ми е нужно..

# 627
  • София
Аз си купих първата Cangaroo Glow по препоръка на дама в темата. Не съм я ползвала, но изглежда много добре и мисля, че ще свърши работа. Не се знае дали ще потрябва затова като я видях на промоция -10 надолу веднага я взех.

# 628
Мислим началото на март месец да боядисаме в спалнята, за да е свежо за бебето. Ще боядисваме с латекс. Според вас за един ден проветраване и съхнене, дали ще има проблем вечерта да си спя там? Дали е опасно?

# 629
Мислим началото на март месец да боядисаме в спалнята, за да е свежо за бебето. Ще боядисваме с латекс. Според вас за един ден проветраване и съхнене, дали ще има проблем вечерта да си спя там? Дали е опасно?
.  Преди да се разболеем и ние успяхме само 1 стая да боядисаме, мислим целият апартамент да минем, но има време, да ти кажа поне 24 часа би било добре да не се спи в стаята , при нас доста си миришеше , макар че проветрявах цяла нощ и на следващият ден също.

Общи условия

Активация на акаунт