Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 53 864
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Аз също имам E-mail, че е изпратена. Но когато проверя товарителницата в Еконт ми изписва, че няма данни за такава пратка. Според мен просто от сега си заявяват куриер.
Нямам абонамент.

# 406
Аз също имам известие от Кибрит, че е изпратена и се учудих защо по-рано, но в крайна сметка когато - тогава. Не че не ми е любопитно, аз за това дефакто поръчвам кутиите, да се изненадвам всеки път, точно като малко дете съм Simple Smile

# 407
Аз също имам известие от Кибрит, че е изпратена и се учудих защо по-рано, но в крайна сметка когато - тогава. Не че не ми е любопитно, аз за това дефакто поръчвам кутиите, да се изненадвам всеки път, точно като малко дете съм Simple Smile
Да, на мен също ми изписва в Еконт, че няма такава товарителница.
И сме и аз не само нямам против, а и се надявам да е по-скоро😀 Абсолютно факторът изненада при мен играе най- голяма роля. Забелязала съм, че ако кутията е разкрита, шансът да я поръчам е много по- малък😄

# 408
  • Варна
Аз с малко страничен въпрос.
Някой от вас да има проблем с нощния крем на Монускин на ГБ? Някаква алергична реакция?
Ползвам го от 2 дни и съм с отоци под очите.
Не съм убедена че в него е проблема, тъй като започнах и един серум. Това са ми 2 нови неща от 2 дни и даже може и да не е от тях, защото си имам от скоро и други болежки/ неврологични или бъбречни не е ясно още/.

# 409
Аз нямам проблем с Монускин

# 410
Започнах да го ползвам още на следващия ден след като взех кутията. Със смесена, чувствителна кожа съм и мога да кажа, че на мен ми действа много добре. Харесвам лекия флорален аромат и това, че лицето ми не блести след нанасяне, а в същото време е добре хидратирано.

✅ Не се сдържах и поръчах специалната кутия на Good box, а така ми се искаше да пропусна този месец и да дочакам мартенските кутии 🎁

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 14:07 от Джованиа

# 411
Днес ми пристигна кутията на Bellebox Monuskin....
Поръчах я, защото маската и нощния крем от кутията на Goodbox много ми харесаха

# 412
Аз също нямам проблем с него. Изразходих го целия. Чудесно се отразява на моята суха кожа.

# 413
  • Варна
❤️ НАМАЛЕНИЕ ❤️ Възползвай се от специалното намаление -30% на всичките ни лимитирани издания 😱😍🤯🎉
Сега можеш да имаш:
✨ луксозната MONUSKIN x BelleBox, съдържаща ПЕТ продукта за лице на обща стойност 450 лв. само за 41.99 лв. (вместо 59.99 лв.)
✨ лимитираната YOUTH LAB x BelleBox, съдържаща ШЕСТ перфектни за зимата skincare продукта, само за 38.49 лв. (вместо 54.99 лв.)
✨ вълнуващата ZAGO Milano x BelleBox, която ти поднася ПЕТ уникални продукта за лице и тяло, само за 41.99 лв. (вместо 59.99 лв.)
Повече информация за всяко от трите ни издания ще намериш на нашия уебсайт 👀
Ако направиш твоята поръчка днес, очаквай да ти я изпратим до два работни дни! ЙЕЙ ❤️
https://bellebox.bg/collections/luxury-editions?fbclid=IwAR1IeM7 … Lm9upKiHMGmt6MzbA

# 414
Здравейте. На Белебокс кутията с продукти на Monuskin отново ли, ако се поръча, ти прави автоматичен абонамент към тях? Или може камо тя да се вземе еднократно?

# 415
Тъкмо за тази кутия влизам да питам. Видях, че е намалена.
Кремът за лице ме интересува, ако някой го е ползвал и може да даде отзиви. Пише, че е подходящ за много суха кожа, аз съм с мазна, но дехидратирана. Много тежък ли ще ми дойде?
В момента ползвам база за лице на Монускин и много ми харесва.

# 416
Здравейте. На Белебокс кутията с продукти на Monuskin отново ли, ако се поръча, ти прави автоматичен абонамент към тях? Или може камо тя да се вземе еднократно?
Не се прави абонамент, аз я поръчах директно Simple Smile
След малко отивам да се насладя на някои от продуктите!

# 417
  • Варна
Благодаря за отзивите за крема, по напред където питах. И аз мисля че не е от козметиката,до сега такива реакции не съм имала,но ще видим.....

Днес ползвах шампоана на Тере де Марс от няма и къде  и мисля че ми премива косата, стана една скърцаща и странна. Това от шампоана от Гуд бокс 019 мисля беше, ползвала съм и на Тере де марс 011 той пък никаква пяна,никакво измиване....

Пробвах и маската за коса  на брейв ню от декемврийския гуд бокс, харесвам марката, само аромата пак ме убива наомня ми на боди лосиона на ЕОЛИА и припадам, добре ,че е малка разфасовка, ще я изхабя бързо.

А отзиви за другите 2 лимитирани  кутии на БЕЛЕ ? Аз се чудя коя да поръчам...

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 22:13 от Daisy_D

# 418
  • София
Ако, някой иска да се раздели с лосиона на ЕОLIA от декемврийската кутия на GB с радост бих го взела на мен много ми харесва аромата Simple Smile. Да ми пише на лични.

# 419
И на мен лосиона на Еолия ми е любим. Пристрастена съм към аромата. И аз с радост бих взела един, ако някой няма да го ползва. Пишете ми на лично.

Общи условия

Активация на акаунт