Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 53 860
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Мисля, че всички сме му навити. 😁

# 421
И аз се нареждам за лосион и скраб Еолиа, въпреки че не е това правилната тема.
И за да не е спам, да ви кажа, че нощния крен на Монускин е супер, въпреки че в началото си мислех, че ми омазни и като цяло харесвам по- леки текстури за цялото лице. Обаче ми мирише ужасно🤢. Не знам защо ми мирише на роза, а не понасям тази миризма. Чудя се на кутията на Бел с Монускин, защото нямам дневен и тонер, а всичко тяхно до сега ми харесва- и маската и ензимния пилинг. Има ли някой, взел кутията, да даде отзиви?

# 422
Изпратих лично съобщение на последните две момичета, коментирали на предната страница за лосиона на Еолия. На мен ми е твъъъъърде сладък и 2 пъти му дадох шанс, но нещата не ни се получиха.

Сутринта си поръчах Беллебокс с продукти на Монускин и съм в чуденка дали да отгазвам Кибрит или Гуудбокс, че се очертава затрупване с неща май, май пак.

# 423
  • Варна
Еолиата я подарих на съфорумка още декември Simple Smile

Пак аз с моите си грижи.Май аз изтеглих късата клечка…
 Според очната лекарка съм направила алергична реакция от козметиката. Както казах по - назад започнах монускин и един серум и ги вкарах и двата продукта заедно. Съмненията се хвърлят на монускин обаче, заради розата, макар че съм ползвала козметика с роза и не съм имала проблеми. Лекарката ме пита дали има нещо с цветя в новата ми козметика. Четох състава обаче този аромат на роза дали не е само парфюм? Никъде не пише Роуз нещо си…
Та ще си трая за сега с кутиите, докато не си реша проблемите. Даже не знам какво да ползвам вече, днес ще питам козметичката какво ще ме насочи и тя!

# 424
По повод предния пост - от доста време мислех да пиша по темата, но се въздържах.
Като чета, че всеки месец купувате по 2 кутии и използвате всичко, изтръпвам.
 И аз бях така докато не се опарих жестоко. Следя в Инстаграм гримьори и инфлуенсъри и кой каквото похвали, трупам ли трупам.
До момента, в който не започнаха да ми почервеняват клепачите до кръв , а после и лицето - оказа се контактен дерматит "незнайно от какво". Няма да задълбавам , но от лечението му отключих и розацея и трагедията е пълна.
При мен така хвалените Saff нанасят жестоки поражения, а в болницата се запознах с момиче с дерматит , предизвикан също от продукти на  Saff.
Оказва се, че шафрана, колкото и да е чудодеен е и сериозен алерген, алоето също.
При мен се оказа , че butylene glycol е нещото, което ми разяжда лицето (без да преувеличавам), а въпросната съставка оглавява състава на 99% от корейската козметика. Козметиката си работи и е страхотна , но не и за мен  , както се изрази дамата преди мен, аз също изтеглих късата клечка.
Пиша всичко това с идеята да ви адмирирам да не мажете всичко, което пазара предлага (в частност кутиите). Открийте това, което работи за вас и избягвайте да експериментирате, защото последиците са големи.
Аз, която не си показвах носа без грим, вече четвърти месец ходя БЕЗ защото още се страхувам.
А освен парите, изхарчени за лечение , слушах и мъжа ми, който ми казваше - Мажи се още 🤦‍♀️😅

Още веднъж се извинявам за дългия пост, най-добронамерено ви споделям моята история за да не попадате в сходна ситуация.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 14:06 от Šunšhine

# 425
Ако някои има нужда от серума на Wooden Spoon, Majestic drop нека да пише. Ползвла съм малко от него, но сякаш започна да ми омазнява кожата.

# 426
Хайде и аз да се включа със съобщение от кибрит😃 в абв и Вайбър,пратката е предадена на куриер и т.н. може пък да дойде
по -рано,нямам абонамент ще ми е първа от тях

# 427
От продуктите на Saff бях много доволна. Поръчах 2 кутии от Кибрит. След един месец употреба лицето ми се изчисти от пъпки. Кожата ми беше хидратирана и подхранена. Изглеждаше по-добре от всякога. Реших да купя и останалите продукти - кремове и скраб. Две седмици по-късно лицето ми се зачерви и ми излязоха ситни пъпчици и спрях употребата им.
Мислих, че съм направила реакция към розата. Защото използвах и друг продукт с роза и отново ми се зачервяваше. Не съм се замисляла, че може да е от шафрана.
Това бяха и първите продукти за лице от абонаментни кутии, които пробвах. Вече не мисля да рискувам с кремове и серуми.

# 428
До сега слава Богу не съм получавала реакция от козметика, но не би ли трябвало, ако има такава тя да се прояви още след първите намазвания? Да използваш две кутии с продукти на дадена фирма и изведнъж да реагираш към съставките не ми звучи нормално.

# 429
Не съм изразходила продуктите от двете кутии. Около 3 седмици използвах измивния гел и тонера на Саф, и крем за лице на друга марка. Серума само го пробвах, но ми беше тежък. Крема за лице ми беше на привършване и реших да купя дневния, околоочния крем и  гумажа. След две седмици употреба на получих реакцията. Опитах да използвам измивния гел за тялото, но отново ми се зачервяваше кожата.

# 430
От гомажа на Саф и аз се изпъпчвах.
На мен ми обясни лекарката , че във всеки един момент може да се отключи алергия.
Може да използваш нещо с години и да няма проблем, но в даден момент организма отказва да го лансира и започва да се бори срещу него.
И това важи не само за козметиката.

# 431
# 432
Значи да очакваме месечна март и специална така ли🙄🙄

# 433
Ако някои има нужда от серума на Wooden Spoon, Majestic drop нека да пише. Ползвла съм малко от него, но сякаш започна да ми омазнява кожата.
Аз бих го пробвала 😊

# 434
Аз бих го пробвала 😊
Ако не е наличен вече, аз го имам.

Общи условия

Активация на акаунт