Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 53 772
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
И на мен ми хареса повече гб спрямо кибрит...ама късно 😃

# 616
Много е мило това със семенцата! Ето, това имах предвид като писах преди време - кутии, в които се усеща отношение. 🌿

# 617
Ето снимка на описанието, и на кутийката със семенцата за цветя.На мен това ми наклони везната, когато се колебаех да поръчвам ли кутията. Пише, че ще проникнат цветя, подходящи за пчелите 🐝🐝🐝. Моята дъщеря ще е много щастлива.
Нощната маска ме изненада приятно, желе е, С деликатен аромат и частици жасминов цвят 💮

# 618
Маслото на Good box попива много бързо и подхранва кожата - може да се използва и вместо лосион за тяло. Аз зимата използвам бебешко олио принципно, защото ми става суха кожата 😁.

# 619
  • София
И на мен ми харесва кутията на Goodbox, ако някоя от вас не я иска бих я взела Simple Smile
Кибрит също ми харесва, но не и на тази цена. Разбирам, че всичко поскъпва, но моите доходи още не са се повишили и ми идва скъпа.

# 620
И аз съм много доволна от goodbox пак. Кибрит ме зарадваха с грижа за косата и книга, но наистина очаквах интересна книга и грижата за косата да е терапия, маска спрей, клистали.... Всичко друго но не и шампоан и балсам, тъй като имам страшно много вече и едва ли ще ги пробвам скоро. А и това че тези с абонамент няма да получат кутия за март също ме разочарова. Специалната кутия е супер, но цената и наистина е доста висока.
Ще остана само на goodbox. Дано продължават така, тъй като доста хора са доволни от тях.

# 621
Отдавна си беше обявено, че са шампоан и балсам. Доста снимки имаше пуснати, на които се вижда точно какви продукти са.

# 622
Пристигна и моята, потвърждавам си предния коментар, страхотна кутия.
Това със семенцата в опаковката на серума е топ идея, 10 точки за Грифиндор 🤣.
Нощната маска страшно ме зарадва, обичам нощни кремове и маски много.
Дали мога преди нея да слагам серума, как мислите, или серума на naobay? Че вечер редувам 1 вечер шипково масло, 1 вечер symbiosis London с aha киселини,  и не мога да го вмъкна вечер при тях, а не искам 4 различни вечерни... 🤣

Според мен няма проблем да се сложи шипково масло преди нея - нали маслата се използват самостоятелно или се добавят към маски и кремове.

# 623
Всеки месец се убеждавам, че Гууд бокс са топа! Разнообразни и страхотни продукти!

# 624
Момичета, Вие видяхте ли някъде в описанието на серума на  Caprea колко процента ниацинамид съдържа. Понеже досега не съм ползвала такъв продукт, четох че добре да се започне с 1 до 5 % ...

# 625
Всеки месец се убеждавам, че Гууд бокс са топа! Разнообразни и страхотни продукти!

Напълно съм съгласна с вас. Аз лично съжалявам че препочетох кибрит този месец.

# 626

Напълно съм съгласна с вас. Аз лично съжалявам че препочетох кибрит този месец.
Аз също.

# 627
Може би заявката на "Кибрит" за особено силна кутия за месец февруари подведе и очакванията не се оказаха покрити, както бе обещано. За себе си нямах съмнения, че предвид силната им рекламна политика с определени марки, това ги лишава от дозата творчество, което все повече липсва в кутиите им. Пълнят се с продукти, но не и с отношение. Понякога дори липсва концепция, която да обединява нещата по дадена тема. Дори и напънът с книгата е по-скоро комичен, а за някои може дори да е обиден, защото е жалко да смяташ, че тези, които ти плащат бизнеса, имат такъв лош литературен вкус.

# 628
И аз им дадох шанс на Кибрит,но това беше .😃

А и с тези сладки изненади как да не ги харесваш гб ♥️

# 629
Сигурно ги закаопаваме Кибрит като ни четат,но и аз смятам ,че трябва да наблегнат на разнообразието. Пишат обещания за топлота и уют ,но февруарската кутия не се покрива с тия словоизлияния във фейсбук.
Щом ще черпят опит като ни четат,наистина да си направят изводи. Много ми допада да се вкарват и продукти различни от такива за мазане ,а не е като да няма какво друго.
Исках да питам Pick and dazzle предложиха двойна кутия за 14.02. - някой взе ли си?

Общи условия

Активация на акаунт