Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 40

• 41 899
  • 795
  •   2
Отговори
# 540
LaDiDa прекрасен дом браво уникално направено и със стил🤗Ако споделиш какъв е паркета ще съм ви много благодарна🙏И ние ще обличаме стъпалата така,но страниците мислим да ги оставим в бяло без дърво.Ние сме на етап издаване на РС и липса на желязо.Мъжа ми е купил тухли,дървен материал и сега и намерил необходимите 8 тона желязо и го викат утре да го капарира и не знае дали ще му издадат РС.Абе всичко е пълна каша в момента,но сме решили,че трябва да продължим трудно,лесно това е.Успех на всички в строеж 😊

# 541
Имам въпрос към момичетата от Пловдив и околията.На каква дограма се спряхте и коя фирма.Започвам да събирам оферти и  се чудя на къде да се насоча.

# 542
Аз чакам да минат 14 дни и вече ще имам РС и т.н. Оглеждам се за надзорна фирма в София. Имате ли добри/лоши препоръки към такива? Мой приятел строи и видях на табелата имената и телефона му. Мисля да си взема втора сим карта, че не искам да ставам известен Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 11:01 от k.ivanov

# 543
  • София
Ти пък, тъкмо ще те вкарат във Вайбър групата на квартала, не като мен да влизаш една година по-късно Grinning Шегата настрана, нали не мислиш, че телефонът ти е някаква строго пазена тайна - фигурира ли в базите на държавни институции, всеки може да се сдобие с него Simple Smile

# 544
  • Sofiа
Мой приятел строи и видях на табелата имената и телефона му. Мисля да си взема втора сим карта, че не искам да ставам известен Simple Smile
На нашата табела има телефонен номер само на техническия ръководител.

# 545
  • София/Варна
На нашата няма телефони

# 546
  • София
Ние пък нямахме табела изобщо Grinning Тогавашният ни Надзор не знам защо беше толкова смел, но така и никога не сложи табела.

# 547
  • София/Варна
Нашия имот частично захапва една улица, изградена едно към гьотере. Като започнахме да копаем изглеждаше все едно гаража ни е почти в средата на улицата. Поне 20 жалби писаха мили съседи,че строим на улицата. Та ни проверяваха честичко, в началото.

# 548
Ти пък, тъкмо ще те вкарат във Вайбър групата на квартала, не като мен да влизаш една година по-късно Grinning Шегата настрана, нали не мислиш, че телефонът ти е някаква строго пазена тайна - фигурира ли в базите на държавни институции, всеки може да се сдобие с него Simple Smile

Нямам предвид, че е тайна Simple Smile Искам да не е толкова публично. Simple Smile

# 549
  • София
Разбирам те, споко - опит за шега Simple Smile
Не си взимай нова карта, просто си говори с надзора и се уточнете, че номерът ти не искаш да е на табелата.

# 550
  • Велико Търново
Напиши грешен номер Simple Smile сменяш 1 цифра и готово.

# 551
Здравейте,
Колко пазарите бетона на кубик?

# 552
  • В.Търново
Напиши грешен номер Simple Smile сменяш 1 цифра и готово.
Писала съм на лично. Simple Smile

# 553
  • София
Здравейте,

Исках да попитам тези от вас, които вече са готови със строежите си, към кой клас енергопотребление принадлежат къщите ви? Колко кWh/m²а е била изчислена и колко е в действителност пореблението ви?

Нашата са изчислили клас Б, при отопляем обем – 351,75 m3 и 150,001кWh/m²а енергопотребление. Което ми се струва доста добре, но ми се искаше да се ориентирам спрямо вашите и ако сме пропуснали нещо да го коригираме навреме.

# 554
Здравейте,
Има ли тук проекти, според които има килер под стълбището? Добре ми звучи, но ми е трудно да си го представя и дали е функционално се чудя? Дали може някоя снимка на изпълнен такъв проект, ако при вас е заложено така?

Общи условия

Активация на акаунт