Сбогом, Али!

• 11 462
  • 73
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за тази снимка!

# 16
  • София
Страхотно е това, което се случва пред Центъра!
Дано стане традиция хората да даряват. Всеки ден някой някъде има нужда.
Дарявайте!

# 17
Преди няколко дни четох,че  центровете/болниците имат огромна нужда от кръв ...Чудесно е,че има толкова хора,които се отзовават.

# 18
  • SF
Трогнах се от дългата опашка, която показаха по Бтв. Много мило ми стана за жеста на всички, които са се наредили.
Аз бях кръводарител, баща ми също дълги години много редовен кръводарител. Тази година се наложи да му приливат кръв и съответно търсихме платени кръводарители, което се оказа много трудно.
Аз вече съм с анемия и няма как да дарявам, иначе щях да се наредя на същата тази опашка от добри хора.

# 19
Преди няколко месеца ми звъннаха, защото преди съм дарявала не за конкретен човек, а просто така. Оказва се, че от началото на пандемията има голям дефицит на кръв. Не можах да ида, само мъжът ми отиде, защото не приемали от кърмачки.

Надявам се момичето да е стабилизирано вече. Много сили и късмет желая на нея и близките й.

# 20
  • Велико Търново
Пишете как е момичето, веднага щом имате възможност, моля ви!

# 21
  • София
Александра е преживяла нощта. Критична е все още. Има нужда от тромбоцити.

☝️ Актуализация на информацията! Алекс има нужда от тромбоцити!!! Те се извличат по специфичен начин, затова има нужда от кръводарители на тромбоцити! МОЖЕТЕ ДА ДАРИТЕ КРЪВ като изрично упоменете, че са за изработване на тромбоцити! Необходимо е да сте кръвна група А+ и да дарите във всеки един център за кръводаряване в София утре в диапазона между 8:00 и 10:00 часа. Не може в друг град и трябва само в този час, защото се изработват до обяд тромбоцитите.!

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ДА УПОМЕНЕТЕ,че кръвта ви е за изработване на тромбоцити за Александра Емилова Нинова за болница Пирогов! 🌺

🙏 Нека се помолим ЗАЕДНО за нашата Алекс!!! ❤

# 22
Всички се молим Алекс, с  помощта на лекарите в Пирогов и огромната енергия от толкова много хора, да се пребори! Flowers Four Leaf CloverHeart

Добавих новата информация в първия пост и закачих темата на първа страница на форума.
Ще разпространим призива за нуждата от дарение на кръв за тромбоцити и през FB страницата на BG-Mamma, за да достигне до максимален брой хора.

Моля, дръжте ни в течение с информацията!
Всички се притесняваме и в мислите си сме с Алекс и семейството ѝ!

# 23
  • София
A- няма ли да свърши работа?!
А- не можем да получаваме от А+, но знам, че ние (А-) можем да дарим на А(+/-) и АБ(+/-).

# 24
  • София
Али е все така. Засега не могат да я стабилизират, за да я оперират. Но лекарите наистина правят всичко по силите си.
Всички вярваме, че Али скоро ще бъде оперирана и ще започне да се възстановява.

# 25
  • София
От цялото си сърце се моля за Алекс!
Сигурна съм, че лекарите правят всичко възможно за нея, а ние ще изпращаме положителна енергия.

# 26
Дай боже да се оправи моминцето.
Да оздравее .
Защото те първа и предстоят хубави моменти.
И целия живот е пред нея.
Вижте колко е малък света какво се случва изобщо...
Какво може да се случи на човек.
Само че света отива на зле..
Само може да благодарим че сме живи и здрави.   
Имам огромно желание да даря кръв 0+ съм .
Но имам малко детенце което кърмя..
Само можем да се радваме че има още добри хора на този свят...
Дай боже всичко да е наред и да спасят момичето ...

# 27
  • София
След тази опашка, която видяхме и толкова отзовали се хора в студения неделен ден, които вероятно ще чакат над час, за да дарят кръв, вярвам, че светът не отива на зле. Моля се за детето, дано се пребори и да преминат към възстановителните операции. Искрено съчувствам на родителите, дано Бог им дава сили да преминат това изпитание!

# 28
След тази опашка, която видяхме и толкова отзовали се хора в студения неделен ден, които вероятно ще чакат над час, за да дарят кръв, вярвам, че светът не отива на зле. Моля се за детето, дано се пребори и да преминат към възстановителните операции. Искрено съчувствам на родителите, дано Бог им дава сили да преминат това изпитание!
Дай боже всичко да е наред и да спасят момичето.
А такива като тези който бутат на пешеходна пътека невинни хора заслужават да бъдат наказани.
Нека всички хора да се помолят това невинно момиче дете да се оправи и на никой друг да не се случва .

# 29
  • София
Не съм религиозна, но в този момент съм вярваща - в доброто, в хората, в силата на  позитивната и насочена енергия, която също може да дава сила и да лекува!
Нека всеки, който не може да дари по някаква причина, да помисли с добро детето, да се помоли.
Познавам момичето и ви уверявам, че светът ни има нужда от такива хора като нея! Нека й помогнем, всеки както може! ❤
Благодаря ви, добри хора!

Общи условия

Активация на акаунт